Thorbjørn Morstad 05.06 2024

Tok en titt på regn-vannet i dag 5 juni 2024. De delvis parasittiske “trådene” i alle regnbuens farger (lynraskt sammensatt av mikro-partikler) kommer like meget i vann-dråpene..som mellom dråpene!. Partiklene er magnetiske og partiklene finner hverandre via fuktighet. “Trådene” dukker opp rakere mellom dråpene enn trådene i vannet.

Oksygen-drevet mikro-parasitter fra sky-stripene!. Dette vil si at “trådene” i vannet og de mellom, formes via Nano-kjemikalsk gass. Høres enkelt ut ?. At de aktive nano- trådene IKKE LENGER ER AVHENGIG AV -våpenet, fordi luften er full av nano-gass…blandet med luft-molekyl-fragmenter!. EMF-stråling sørger for parasitt-trådenes design / struktur, mens alt liv partiklene kommer over..dreneres for energi. Derav: akselerert aldringsprosess!. Derfor har jeg skrevet mer om hud-kremer de siste årene. Kastor-olje blandet 50-50 med Kajennepepper (grunnet oljens fete konsistens / tetthet. Kun Kastor-olje til sårbare steder. Sol-krem & oljer og sminke med Nano-tech..florerer, fordi “noen” var klar over “den nye butikken”. do-TERRA oljer i flere kombinasjoner er allerede mye brukt i . “Trådene” fester seg til huden (som klissete klumper..hvor “morgellon-trådene” og hydrogele må klores bort. Fuktighet og vann pluss oksygen, er hva de lever av…men de trives også TYDELIGVIS godt i blodet vårt. Vi må passe på huden vår og håret vårt (pluss maten og drikke-vannet), mens virkelighetsfjerne Snegler..sakte våkner opp. Nano-gass vil fortsette inntil Folket har FÅTT NOK!.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.