Bill Gates investerer millioner i ‘ klimavaksiner ’ for å redusere metanutslipp fra kyr

En Boston-basert ag-biotech-oppstart økte nylig $ 26,5 millioner til “ reduserer klimagassutslipp ” via utviklingen av en “ metanvaksine. ” Gjennombrudd Energy Ventures, grunnlagt av Gates, ledet finansieringsrunden.

av Michael Nevradakis, Ph.D.

31. MAI 2024

regning porter, en ku, håndholdende vaksine med kloden

REPUBLISER SKRIVE UTDEL

 14 KOMMENTARER

har lenge vært en talsmann for vaksiner generelt og mer nylig,  mRNA vaksineteknologi.

Nå kan det hende at han ser ut til å utvikle en til bekjempe klimaendringer ved å målrette metanutslippene fra husdyr.

ArkeaBio, en Boston-basert ag-biotech-oppstart, som nylig samlet inn $ 26,5 millioner i en finansieringsrunde i serie A til “ reduserer klimagassutslipp ” via utviklingen av en “ metanvaksine,” kunngjorde selskapet i en 8. mai pressemelding.

Gjennombrudd Energy Ventures, grunnlagt av Gates og som først investerte i ArkeaBio i 2022, ledet finansieringsrunden.

Selskapet sa:

“ ArkeaBios vaksine vil gi en innovativ, kostnadseffektiv og skalerbar løsning for å redusere verdens husdyrmetanutslipp, som i dag genererer tilsvarende 3 milliarder tonn CO2 årlig og representerer 6% av årlige klimagassutslipp. ”

VaksinesikkerhetsprosjektetLÆR MER

ArkeaBio hevder sin “ vaksinasjonsbaserte tilnærming gir mulighet for sårt tiltrengt avkarbonisering av globalt kjøtt og meieriprodukter på tvers av flere geografier, som støtter større bærekraft i landbruket. ”

Andre investorer i den nylig gjennomførte finansieringsrunden inkluderer Stiftelsen Grantham for beskyttelse av miljøet, AgriZeroNZ — et “ partnerskap mellom New Zealand-regjeringen og store agribusinesses ” — Rabo VenturesOversikt Kapital og The51 Food & AgTech Fund.

“ Midlene som samles inn i denne serien A-finansieringen vil spille en sentral rolle i utvidelsen av forskningen, utviklingen og distribusjonen av vaksinen, inkludert storstilt feltforsøk og engasjement langs forsyningskjeden, ” sa ArkeaBio i sin pressemelding.

“ Klimaendringer er den største utfordringen menneskeheten noensinne har møtt, ” sa ArkeaBio administrerende direktør Colin South. “ Det er livets rase. Denne kapitalinnsamlingen lar oss fortsette å lage verktøyene som er nødvendige for bønder for å oppnå globalt relevante reduksjoner i metanutslipp fra husdyr. ”

Kritikere av prosjektet som snakket med Forsvareren uenige, og antydet at “ vaksiner mot klimaendringer ” ikke er gjennomførbare, men vil i stedet hjelpe internasjonale organisasjoner som Verdens økonomiske forum, ideelle organisasjoner som Bill & Melinda Gates Foundation og Big Pharma oppnå mer kontroll over samfunnet.

Immunolog og biokjemiker Jessica Rose, Ph.D. fortalte The Defender:

“ ‘ klima ' er noe som kan brukes mot alle mennesker, uansett hva, fordi vi alle puster luft og drikker vann. Dette er grunnen til at det er et perfekt ‘ kontrollelement ' som brukes til å konstruere panikk. En ny ‘ dødt / vaksine ' -kampanje ville være mindre effektiv på denne måten, etter den kolossale feilen i ‘ -tiltakene. '

“ For meg er ‘ klimaendringer ' en setningsfrase for å maskere skadene som blir gjort på miljøet vårt av masseforurensere. ”

Michael Rectenwald, Ph.D., forfatter av “The Great Reset and the Struggle for Liberty: Å avsløre den globale agendaen, ” sa at “ vaksiner mot klimaendringer ” er en del av en bredere “ falsk fortelling. ”

Rectenwald sa:

“ Det er ikke overraskende at disse neo-malthusiske kontrollfreaks, psykopater og myndighetsstøttede monopolistiske profittere går sammen om å innlede denne falske fortellingen. ‘ Klimaendringer ' brukes av Big Pharma, WEF [], Bill Gates, the Rockefeller Foundation, og deres regimedukker som en pretensjon for å fremme vaksiner og kontrollere samfunnet. ”

Scott C. Tips, president for Nasjonalt helseforbund, sa “ vaksiner mot klimaendringer ” vil også gi Big Pharma en annen mulighet til å fremme mRNA-.

“ Slike vaksiner vil absolutt inkludere farlig mRNA-teknologi, akkurat som stivkrampeskudd nå gjør, ” sa han.

ArkeaBio er ikke Gates ' som bare går inn i utviklingen av “ oppløsninger ” relatert til metanutslipp fra husdyr.

I november 2023 Bill & Melinda Gates Foundation bevilget $ 4,5 millioner til Indiana-baserte bioteknologiselskap for dyrehelse BiomEdit å “ levere en sikker og rimelig løsning som konsekvent gir betydelig reduksjon av husdyrrelaterte enteriske metanutslipp. ”

Ginkgo Bioworks, en Gates-støttet bioteknologisk firma, og Elanco, som tidligere mottatt Gates Foundation tilskuddlanserte BiomEdit i 2022.

Forpliktet DOJ Advokater svindel i Omnibus Autisme?LÆR MER

Trykket for ‘ sentralisert, uforsvarlig og tvangskontroll '

Landbrukseksperter sa til The Defender at selv om forutsetningen for “ vaksiner mot klimaendringer ” er riktig, er husdyrgenerert metan en mindre bidragsyter til de samlede karbonutslippene.

“ Disse vaksinene er ikke nødvendig, ” sa André Leu, D.Sc., internasjonal direktør for Regeneration International, forfatter og regenerativ økologisk bonde. “ De er nok en kostnad for bønder, noe som svekker nettoinntekten ytterligere og overfører dette til de multinasjonale selskapene. De er basert på en veldig dårlig forståelse av klimagassbidrag til klimaendringer.

Leu bemerket at bidraget fra metan er på det meste 1,6% av klimagassene. “ De fleste metanutslipp kommer fra lekker gass, oljebrønner og permafrostsmelting. Drøvtyggere er en veldig liten prosentandel. Hovedtyngden av dette kommer fra Confined Animal Feeding Operations ” — også kjent som fabrikkgårder.

Eksperter antydet også at det finnes andre måter å redusere slike metanutslipp på.

Metan fra storfe og annen husdyrbelch produseres av mikrober i tarmsporene deres gjennom normal gjæring av fôr, bemerket James Lyons-Weiler, Ph.D., a forsker og forfatter.

“ Vi trenger ikke å vaksinere hver ku for å få immunforsvaret til å angripe disse mikrober for å redusere metan, ” sa han. “ Permakulturell praksis gir fôr av høy kvalitet lettere å fordøye som gir mindre metan enn fôr av lav kvalitet. ”

Lyons-Weiler sa at enhver vaksine som angriper dyr ' immunforsvar med mål om å redusere metanutslippene deres, kan sette dyrene ' helse i fare og kan også sette kjøttindustrien i fare.

Han sa:

“ En ekstra bekymring er at storfe overalt vil utvikle alvorlige gastrointestinale sykdommer når immunforsvaret deres angriper disse naturlig forekommende metanproduserende ikke-patogene organismer.

“ Hele ‘ vaksinerte ' besetninger vil bli kommersielt uvurderlige, og kjøttindustrien vil bli ødelagt. Det er helt rimelig å mistenke at dette er det endelige målet med denne sinnssyke bestrebelsen. ”

Noen eksperter antydet at en annen potensiell drivkraft bak presset for “ vaksiner mot klimaendringer ” er En helse konsept, forkjempet av Verdens helseorganisasjon (WHO), som fremmer ideen om at folkehelsepolitikk skal se på menneskers helse, og også dyre- og miljøhelse, som avhengige av hverandre.

Rose foreslo at “ fra kontrollsynspunktet, ” “ klimaendringsvaksiner ” kan være koblet til En helse. Tips avtalt, og kalte One Health “ et spesielt uærlig opplegg ” ment å “ lure befolkningen, skaffe masse penger og vedta globalistiske maktmål over verdens befolkning. ”

Implementeringen av One Healths mål vil også innebære “ syntetiske midler og sentraliserte, uforsvarlige og tvangskontroll, ” Tips sa.

Talsmenn for One Health hevder at som et resultat av klimaendringer, vil zoonotiske sykdommer — som hopper fra dyr til mennesker — sannsynligvis øke i antall og alvorlighetsgrad, derved nødvendiggjøre den enhetlige tilnærmingen konseptmesterne.

Men Rectenwald bestred dette argumentet. “ Opprinnelsen til den siste pandemien var ikke zoonotisk i det hele tatt, ” sa han. “ The coronavirus var produsert i et laboratorium, akkurat som vaksinene. ”

Big Pharma, WEF presser på for ‘ vaksiner for å bekjempe klimasensitive sykdommer '

ArkeaBio har ikke kunngjort planer om å utvikle lignende “ vaksiner mot klimaendringer ” for mennesker. Men noen Big Pharma-firmaer bruker trusselen om klimaendringer for å presse på for økt vaksinasjon, noe de hevder vil bidra til å dempe en klimakatastrofe.

En artikkel fra april 2023, “ Vaksineinnovasjon er en kritisk respons på klimakrisen, ” Thomas Triomphe, Sanofis konserndirektør for vaksiner hevdet at “ Fortsatt innovasjon av vaksiner for å bekjempe klimasensitive sykdommer utvilsomt vil være et kritisk verktøy i folkehelseresponsen. ”

En GSK-artikkel fra desember 2023 med tittelen “ I møte med klimaendringer, vaksiner spiller en avgjørende, men undervurdert rolle,” hevdet at “ Når oppvarmingstemperaturer og ekstreme værhendelser forverrer spredningen av smittsomme sykdommer, kan maksimering av vaksinenes rolle bidra til å dempe virkningen av klimaendringer. ”

I et intervju fra juli 2023 med The Guardian, Pascal Soriot, administrerende direktør i AstraZeneca, sa klimakrisen “ påvirker oss alle gjennom luftveissykdommer, kreftformer, helsemessige forhold, smittsomme sykdommer ” og at “ Denne krisen er faktisk en helsekrise. ”

Og en WEF-artikkel fra november 2023 antyder at “klimaendringer kan bidra til å spre virus som , dengue og Zika til høyere breddegrader og utsetter flere mennesker. ”

Som svar antyder WEF at det er det Klima- og helseinitiativ “ er med på å utvikle den typen kvantifisering og analyse som vil identifisere populasjonene som er mest utsatt, slik at helsevesenet kan behandle truslene proaktivt. ”

“ Vi kan handle nå for å styrke infrastrukturen og skyve vaksinene som bør utvikles eller medisiner som trenger mer produksjonskapasitet, ” heter det i artikkelen. “ I motsetning til COVID-19, har vi en sjanse til å komme foran problemet. Vi bør ta det. ”

Denne artikkelen ble finansiert av kritiske tenkere som deg.

The Defender er 100% leserstøttet. Ingen bedriftssponsorer. Ingen lønnsvegger. Våre forfattere og redaktører er avhengige av at du finansierer historier som dette som mainstream media ikke vil skrive.

VENNLIGST DONER I DAG

‘ Pandemisk beredskap ' et annet navn for økt overvåking?

ArkeaBio og Bill Gates er ikke de eneste som er aktivt involvert i utviklingen av påståtte helserelaterte løsninger på klimaendringer.

I mai Rockefeller Foundation og WHO kunngjorde et initiativ “ for å dyrke globale nettverk for patogendeteksjon og styrke pandemisk beredskapsevne, inkludert utvidelse av overvåkning av sykdommer forverret av stigende temperaturer og ekstremvær. ”

Rockefeller Foundation investerer $ 5 millioner i WHO som en del av initiativet, som opererer gjennom WHO Hub for Pandemic and Epidemic Intelligence og er rettet mot å slike mål som “ skalering av global kapasitet for genomisk overvåking ” og “ forbedring av utbrudddeteksjon. ”

“ Klimaendringene øker både risikoen for en annen global pandemi og behovet for å samarbeide og dele data, ” Dr. Rajiv Shah, sa president for The Rockefeller Foundation på kunngjøringstidspunktet.

Dr. Chikwe Ihekweazu, sjef for WHO Hub for Pandemic and Epidemic Intelligence, sa på kunngjøringstidspunktet at “ COVID-19-pandemien understreket at sykdomsovervåking, samarbeid mellom interessenter, og datadeling var helt essensielle ingredienser for helsesikkerhet. ”

Hver for seg publiserte en studie fra 2023 BMJ av Ginkgo Bioworks-forskere advarte om at “ Klima- og arealbruksendringer er spådd å øke frekvensen av zoonotiske utslippshendelser, som har vært årsaken til de fleste moderne epidemier. ”

“ Denne trenden kan endres ved en samlet global innsats for å forbedre vår kapasitet til å forhindre og inneholde utbrudd, ” papiret oppgitt, og krever “ rask utvikling ” av , genomisk overvåking og “ fokusovervåking ved viktige reiseknutepunkter. ”

Og data.org, en initiativ etablert av Rockefeller Foundation og Mastercard med økonomiske støttespillere inkludert Microsoft og Velkommen tillit, lanserte Kapasitetsakselerator nettverk (CAN), som tar sikte på å “ bygge talent for å løse systemiske utfordringer som de som er på skjæringspunkt mellom klimaendringer og helse.”

En måte CAN sier at det kan oppnå dette er ved “ å trene 1 million, måldrevne datautøvere innen 2032 gjennom et globalt økosystem av akademiske, filantropiske, sosiale , myndigheter og partnere i privat sektor. ”

Michael Nevradakis, Ph.D.

Michael Nevradakis, Ph.D.

Michael Nevradakis, doktorgrad, med base i Athen, Hellas, er seniorreporter for The Defender og en del av rotasjonen av verter for CHD.TVs “Good Morning CHD.”REPUBLISER DENNE ARTIKKELEN

FORESLÅ EN KORREKSJONDEL ARTIKKEL

Få Defender levert til innboksen din. Ingen lønnsvegg. Ingen annonser. Bare den usensurerte nyheten.

  • Navn*
  • E-post*

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.