Thorbjørn Morstad 01.05 2024.

Bilder av hva jeg fikk se i vårt DRIKKEVANN!. I går 30 apr 2024, kunne jeg se og vise bilder av Hydrogele og Graphene i vannet vi bruker og drikker daglig. Jeg holdt den hvite porselensskålen med spring-vannet (som over natten var tørket ut) borte fra støv og hadde dekk over skålen (rent for støv og smuss).

I dag 1 mai – ser vi ca 20-30 av “De sorte trådene” (korte og lengre) Nano-kjemikalske “Morgellon-fiber” og NÅ OGSÅ “Gule tråder”. Fiberet ser ut til å kunne grave seg ned i Porselenet (som i plastikk)!!!. Noe av fiberet sitter som limt inntil skålen, mens andre biter av tråden stikker ut. De sorte “kabel-trådene” bærer på “gule egg” som kan se ut som tråd-ledd på litt lenger avstand.

Jeg har allerede nevnt flere ganger, at jeg har selv produsert OKSID AV GULL..altså, Nano-kapsler av GULL. Nano-kapsler (oksider) av Gull og Kobber blir Gul-Grønn suppe av kapsler!. Gull-oksid alene, ser lys-grønn ut!. Gull er SUPERLEDENDE metall & partikler..og koster null å masse-produsere!. TENK NÅ SELV: SuperLedende flytende stoffer som Hydrogele, Superledende Partikler som Gull-kapsler, Graphene-kapsler og /eller kapsler av Kobber..(fra og til Nano-bots)..PLUSS SuperComputere!!!. FB-tristhet renser ikke vannet 🙁

——————————————————————————————————————–

Typisk for tiden! 👇. Forskeren Sofia Smallstorm viser et bilde (43.26 inn) av en “Heksagonal krystall, hvor Fiber vokser ut av krystallen på 20 sekunder”. Krystallen vises i ca 10 sekunder, så “next slide please” ???. Nano-kjemikalsk Graphene (fra oksid, dvs todimensjonale Nano-KAPSLER) er Heksagonale…og i dette tilfelle, dreier det seg om foto av en tredimensjonal Nano-krystall (fra beskrevet kapsel).

Vokser det vanligvis Fiber ut av en Nano-krystall ?. Svaret er NEI. Det heter “Nano-krystaller” fordi vi snakker om Krystaller!. 😅 Mange har sett hvordan vann blir til is, og Nano-krystaller er ingen unntak. Krystaller av Graphene..skaper MØNSTER og det tredimensjonale mønsteret..er, og blir brukt som..SUPERLEDENDE ANTENNER. Men, hvor kommer Fiberet fra (nano-fiberet som tydelig er festet til krystallen) ?.

Flere av de Nano-kjemikalske Patentene..viser: Belegg av kjemikaler og bio-organismer (parasittiske celle-fragmenter, proteiner) på Nano-krystallers FLATER!. Her dreier det seg om bruk av overflater som måler “ultratynne lag av grafitt – en tusendel av et hårstrå” som den UVITENDE og FARLIGE gründeren Helge Weman og Ida Marie Høiaas med doktorgrad i nanoelektronikk ved NTNU..uttrykker det! 🙁. Sofia Smallstorm og andre Forskere mener bare vel og gjør en gigant-jobb for Folket..men har null erfaring med Nano-kjemi.

Nanoelektronikken leker med livsfarlige Bio-våpen, uten å over hodet, se konsekvensene!. Krystaller fra Graphene er som nevnt super-ledende og krystallens (1) av MANGE egenskaper, er at den er “Piezoelektrisk”..dvs at en kan sende volt INN i krystallen..og få frekvenser UT..og vice versa!!!. Felles egenskaper for MANGE bio-våpen allerede. Slike Nano-krystaller av Graphene har vi i vårt drikkevann!!!. Disse Krystallene ligger strødd rundt i naturen og i sølepytter..som planter og dyr drikker av!.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.