Blodserum, kompleks hydrogel og stillas av vevlignende materiale.Blood Serum, complex Hydrogel, and Scaffolding of tissue like material.

En mulig årsak til utløsing av raske blodpropp via cellemimikkmidler. Komplekse teknologier kombinert for å hjelpe det som ser ut til å være en transhumanistisk agenda.A possible cause for triggering of rapid clots via cell mimicry agents. Complex technologies combined in aid of what seems to be a trans-humanist agenda.

KARL.CKARL.C7. APRIL 2024

APR 07, 20243434

252544

DelShare

Bildet ovenfor viser serum fra sentrifugert blod som har sittet i romtemperatur i omtrent 12 dager. En prøve fra vakuatoren som inneholder stort sett plasma og separerte geler ble fremstilt på et RO- og vaskemiddelrenset lysbilde for visning i Dark field. Det renser godt for våre behov.

Videoen over viser en 20x hastighetsfangst av blodserum som avslører det vi mener er laminering av forhåndsgitte cellestrukturer og tverrbundne kolloidale molekyler. Vi tror disse prosessene samsvarer med teknologier der en blanding av nanopartikler og andre materialer lammer de justerte konstruktive guiderne som ser ut til å være som drømmevevermønstrene forårsaket av kolloidale molekyler og andre koblede materiale som vi konsekvent har funnet på tvers av uendelige prøver så langt. Det er komplekse materialdannende sekreter fra svake celler som er lagt i de bestilte og koblede sporene etter at de er belagt i de andre lamineringsmaterialene.

Fra vår forrige forskning kan kolloidale molekyler utskille et stort utvalg av programmerte produkter, inkludert celler eller reaktive strukturer, de kan hver ha veldig unike egenskaper programmert til dem. Vi tror det også er biologiske produkter involvert her, og at denne prosessen ser ut til å etterligne vevsformasjoner blant andre integrasjoner. Nettverkene og struktureringen er omfattende. Serumet er ekstremt lastet med nanopartikler, kolloidale materialer, mistenkte krystallformasjoner, polymerunderlag som inneholder forskjellige partikler med andre produkter, mikrofuidiske pumpesystemer (kjemiske / materielle fabrikker), konstruktørringer, fibre, og mer.

De fleste av disse visuelle produktene ser ut til i litteraturen å være et resultat av hydrogeler mettet i blodet.

Den første dråpen serum under lysbildet er tett befolket av partikler, noen cellestrukturer, med noen få fibre og NP-belastede underlag. Lokalisert ladningsfenomen kan observeres i områder av lysbildet, sannsynligvis relatert til samme eller lignende metoder som forårsaker zeta potensiell manipulasjon i injiserbare stoffer og andre kilder. Zeta-ladningene i disse produktene brukes til å manipulere rask innføring av materiale i cellemembraner og for å manipulere strømmer. Dette er sannsynligvis også en teknikk som brukes i en del av de mikrofluidiske systemene vi vil se senere eller i neste innlegg hvis det ikke er plass i dette.

Å bruke UV-lys med to forskjellige bølgelengder på en gang lar oss se serumforurensningene materialisere partikler i kanten av dråpen. Dette sees jevnlig i de andre kildene eller produktene vi har testet. Disse partiklene blir ofte absorbert i det vi skal kalle en ringkonstruktør eller sfære for nå, siden det er flere skriftlige artikler som viser en kandidat for denne typen aktiviteter, og vi kan ikke være sikker på hva som er riktig ennå.

En ringkonstruktør og andre typer ring- eller cellekonstruktører vil selektivt absorbere partikler dannet fra eller lagret som last i hydrogeler funnet i serumet akkurat som det ser ut til i serumet injiserbare midler og andre kilder. Vær oppmerksom på den andre typen veiledningskonstruktør som ligger i sentrum av de 3 væpnede og 2 væpnede strukturer, små vises som en sfære, større ser ut til å ha en lys ring og ser mindre ut som en polymersfære av grunner som ikke er helt klare ennå, kan dette skyldes den programmerte individualiteten. Materialet vil samkjøre strategisk inn i de koblede og mønstret kolloidale molekylbaserte malstrukturene etter at vi tvinger lamineringsprosessen til å utløse.I dette tilfellet øker eller utløser mange variabler denne prosessen mens de er på lysbildet, og det er sannsynligvis litt annerledes eller kanskje enda tregere andre steder i kroppen der det kan være forekommer.

Etter at serumet er ferdig med reaksjonene, er det også i stand før tørking, kan vi se tydelig dehydrerte og sprukne kuler som ser ut som polymerinnkapsler. Membranens ytre ring har antagelig tatt jernrik hemoglobin og konsentrert den i en veldig spesifikk posisjonering. Det er vanligst at en sfære vil være involvert i forholdet som produserer den fargerike blå fiberen som årer som er stolte. Vi ser dette i blod der det raskt river inn fra dekkglidkantene og ser ut til å også inneholde samme konsentrasjoner av innebygd materiale. Det faktum at disse fibrøse nettverkene raskt ser ut til å rive ut fra et sfærested ved tørking av dråper, indikerer en unaturlig prosess med tydelig veldig uvanlig oppførsel.

Se her hvor det er en sfærestruktur som en gang fløt som polymermikroshpere. Lyse farger kan sees på tårestedet, og spesielt fibrøse polymernettverk forgrener seg og gir inntrykk av at tørket blod sprekker er åpent for å avsløre tomme tomrom. Men dette er ikke tomrom, de danner raskt polymerer med en ukjent og veldig godt bestilt eller konsistent intern ordning det ser ut til.

På grunn av den utilsiktede utløsningen av disse stillashendelsene på lysbildet ser det ut som om det er materiale som ikke fant plassering eller ferdig konstruksjon. De har kanskje ikke passet til kriteriene som skal dannes under disse forholdene eller i denne typen miljø muligens. Jeg kan tenke meg at blodet bærer en rekke hydrogelbaserte materialer, og at noen av dets varierende produkter er tilbøyelige til å pakke ut med konstruktører på andre kroppssteder. Bare tanker for øyeblikket.

Matrisen av partikler og annet materiale omgir fiberlignende nettverk ovenfor. Det hevede terrenget til disse hurtigdannende strukturer sees lett. En stor tetthet av glinsende partikler fyller den indre tubulien til fibrene som virker mer frostet og mye mindre ugjennomsiktig mens de er fokusert.

Et sammensatt arrangement av hurtigformede polymerstrukturer som alle dannet unikt for hverandre der visuelle egenskaper ble observert. Fargen på de glassige polymerene og mange andre detaljer varierer spennende. Den visuelle utformingen er ganske forvirrende når du ser intenst glødende røde ark ved siden av helt ugjennomsiktige eller tydelige ark lagdelt på andre rare geometriske formasjoner.

Over: UV-utnyttelse av konstruktive malerstrukturer utenfor bloddråpeområdet. Det første fallet strekker seg forbi disse strukturene, men krympet raskt for å ekskludere dem fra lamineringsprosessen. Da hendelsene toppet seg og lamineringsprosessen hadde blitt utløst, var det eneste materialet som kunne konstrueres videre, i veien for nevnte materialer som var involvert i overleggende lamineringsprosess.

Vi finner at prøver kan og ofte uttømme deres evne til å gå gjennom til de neste morfologiske stadiene hvis materialene i matrisen blir konsumert eller går tom, ikke jut på grunn av uttørking, PH, etc. Vi ser dette for de fleste aspekter av denne teknologien i flere prøver, de vil bare utløse og utfolde seg riktig under spesifikk tilstand. Du kan se det at utenom det tiltenkte miljøet er de ekstremt ustabile og vil oppføre seg veldig annerledes i mange stadier. De gale forholdene kan vise morfologi eller atferd som ofte kan samsvare med det som vil virke som flyten av et annet produkt i litteraturen. For eksempel er noen hydrogeler ment å polymerisere som en del av designkravet eller kanskje ikke ment for en annen beregnet produktdesign, men vil bli sett på å gjøre det hvis PH, lys, Elektriske eller andre kriterier går utenfor rekkevidde.Når den som ikke er ment å polymerisere gjør det og polymerisasjonen ikke er gunstig for den spesielle utformingen, blir den hydrogelen da sett på som feil oppførsel. Andre stadier av teknologien ser ut til å være like flyktige, kanskje ikke bryte produktet, men endre form, form og utseende selv om de fremdeles oppnår den tiltenkte utviklingen.

Jeg er sikker på at andre vil hoppe til konklusjoner med dette materialet basert på visuals. Vi tror vi forstår disse strukturene og prosessene mer detaljert enn det som er vist her, men vil observere ting mye nærmere før vi refererer til gale eller riktige papirer. Det er likhet mellom mange av papirene basert på hydrogeler som viser denne typen stillaser og varierende konstruktører.

Analyse ved bruk av HPLC og Raman mikroskopi vil bidra til å bekrefte disse spesielle detaljene. Uten den slags komparative analyser er dette bare prosessene til noe eller noe papir som er fjernt i nærheten av visuelle sammenligninger og av vage beskrivelser. Visualene og andre kriterier så langt er absolutt en indikasjon på hva vi tror vi kan se når du setter det sammen, men er ikke nok til å målrette det riktige utvalget av designprodukter spesifikt uten mer data for å det.

4x mag serumdråpe etter reaksjoner, montering og uttørking. Bildet til høyre er UV som viser noen få strukturer utenfor dråpetørkeområdet som ikke kunne lamineres som de som falt inni.
4x mag serumdråpe etter reaksjoner, montering og uttørking. Bildet til høyre er UV som viser noen få strukturer utenfor dråpetørkeområdet som ikke kunne lamineres som de som falt inni.

Dette er korte og modulære notater av det vi har sett nylig, det er bare en liten del av mer komplekse prosesser, og alle stadiene vi har hittil trenger å sy sammen riktig slik at de danner en riktig produktkjede. Av den grunn er det best å ikke være for teknisk med disse observasjonene her.

Prosessene er så kompliserte at veggene våre er strødd med lange kjeder med sydd bilder som vi tilpasser oss å plassere i nærmeste rekkefølge av morfologi. Noen virker riktig, noen er uklare sannsynlige på grunn av flere veier som er observert og som oppførselen endres basert på miljøfaktorer som legger til komplikasjoner der klarhet er nødvendig.

Vi trenger flere svar så raskt som mulig!

Vi setter pris på hjelp til det kostbare laboratorieutstyret vi ikke har råd til. La oss finne endelige svar sammen.

Takk alle sammen, mye kjærlighet som vanlig.

Bruk KO-FI-knappen nedenfor for å bidra ut hvis du kan. : D

OGSÅ en stor takk til 

Koppykat

, DU ER AWESOME!

Hjelp med KO-FI her!

DelAbonner

Legg igjen en kommentar

34 liker34 Likes·

·

4 Rygg4 Restacks3434

252544

DelSharePreviousForrige25 kommentarer

25 Comments

JomicoJomicoFor 6 timer siden6 hrs agoLikte av Karl.CLiked by Karl.CPrecipitins ….. google det.Precipitins…..google it.Jeg tror dette er det viktigste problemet med mRNA-…. Antistoff og antigenbinding for å lage et todelt amyloidlim … på grunn av generering av syntetiske proteiner .. pseudouridiner .. blir ikke gjenkjent av kroppen …fordi de ikke stammer fra plante- eller animalsk proteiner … og ikke kan brytes ned av proteaser i magen … injiserte proteiner omgår fordøyelsen … og går rett til blodstrømmen..organs…og vevI believe this is the MAIN issue with mRNA …. Antibody and antigen binding to create a two part amyloid glue…due to the generation of synthetic proteins.. pseudouridines .. are not recognised by the body …because they do not originate from plant or animal proteins… and cannot get broken down by the proteases in the stomach …injected proteins bypass digestion…and go straight to the blood stream..organs…and tissueLang streng syntetiske amyloide proteiner … fibrinlignende … tråder av polyester … form i blodet .. i vevene .. i organene .. hjerte hjerne lever og nyrer … sett som inntrengerne / patogenene…immunforsvaret vil prøve å “ pakke inn ” dem opp med makrofager for å forhindre ytterligere skade … og dette skaper ruskplakk og blodpropp .. innenfor sirkulasjonssystemet … med katastrofale .Long strand of synthetic amyloid proteins … fibrin like…strands of polyester…form in the blood .. in the tissues .. in the organs.. heart brain liver and kidneys…seen as invaders/pathogens…the immune system will try to “wrap” them up with macrophages to prevent further damage…and this creates debris plaques and clots..within the circulatory system… with disastrous consequences.Dette må ha blitt lagt merke til i et laboratorium lenge før disse skuddene noen gang ble rullet ut …. noe som gjør vaksinen til et drapsvåpen.This must have been noticed in a laboratory setting long before these shots ever rolled out…. which makes the vaccine a murder weapon.Det eneste som ser ut til å bryte disse plakkene er de proteolytiske enzymene lumbrokinase, nattokinase eller serrapeptase …. disse “ spiser ” fibrin og amyloid plakk funnet “ utenfor ” fordøyelsessystemet…uten å forårsake indre blødninger.The ONLY thing that seems to break these plaques down is the proteolytic enzymes lumbrokinase, nattokinase, or serrapeptase….these “eat” fibrin and amyloid plaque found “outside” the digestive system…without causing internal bleeding.Lumbrokinase er den kraftigste av de tre og kommer fra jordormer … nattokinase kommer fra gjæret soya som er medium styrke enzym.. og serrapeptase kommer fra silkeorm som er den laveste av de tre … men også har en merkelig superkraft .. den løser opp biofilm.. som er nyttig hvis du har en cyste eller polyp som ikke overgir seg til antibiotika.Lumbrokinase is the most powerful of the three and comes from earth worms… nattokinase comes from fermented soy which is the medium strength enzyme.. and serrapeptase comes from silk worms which is the lowest of the three… but also has a strange super power.. it dissolves biofilm.. which is handy if you have a cyst or polyp that fails to surrender to antibiotics.Fjerning av avfall krever autofagi … (fjerning av og nedlagte celler) mitofagi … (fjerning av døde og nedlagte mitokondrier) Hvis du fortsetter å ta denne vaksinen, må du gå gjennom “ opprydding ” oftere… slutte å være godtroende … ta et standpunkt og beskytt helsen din .. fordi tro meg .. CDC og FDA bryr seg ikke om et notat om deg og planene dine om å leve lenge og sunt.Debris removal requires autophagy… (removal of dead and defunct cells)mitophagy…(removal of dead and defunct mitochondria) If you keep taking this vaccine you will need to go through “cleanup” more often… stop being gullible… take a stand and protect your health.. because believe me.. the CDC and FDA do not care one jot about you and your plans to live long and healthily.SOM (9)LIKE (9)SVARREPLYDELSHARE

7 svar av Karl.C og andre7 replies by Karl.C and others

JomicoJomicoFor 5 timer siden5 hrs agoLikte av Karl.CLiked by Karl.CMente å legge til lineære epitoper .. dannet en gang antistoff og antigenbind .. disse trådene er tydelige i obduksjoner nå lange fibrøse tråder nesten latex som ikke bryter som en vanlig gelépropp.Meant to add linear epitopes.. formed once antibody and antigen bind.. those strands are evident in autopsies now long fibrous strands almost latex that do not break like a normal jelly clot.SOM (3)LIKE (3)SVARREPLYDELSHARE

2 svar av Karl.C og andre2 replies by Karl.C and others

23 kommentarer til…23 more comments…Topp

TopSiste

Latestdiskusjoner

Discussions

MIN LØSNING FOR GIFTEN – GODT ENN FORVENTET!MY SOLUTION for THE POISON – SOONER THAN EXPECTED!

Meg selv, David Nixon og andre ønsker å avsløre det jeg oppdaget nylig. Det har vist utrolige resultater via visuell urinanalyse og ved…Myself, David Nixon, and others wish to reveal the very thing i discovered recently. It has shown incredible results via visual urine analysis and by…

13. DESEMBER 2023DEC 13, 2023••

KARL.CKARL.C

345345

784784

C-19-test ser ut som en C-19-vaksine, og det er robotlignende enheter. Øyeåpningsvideo og bilderC-19 test looks like a C-19 vaccine & there are robot like entities. Eye opening video & images

Nyere utforskning av vattpinnene viser samme type aktivitet som sett i David Nixons injiserbare utforskninger. Roboter sett zoomer utenfor…More recent exploration of the swabs shows same kind of activity as seen in David Nixon's injectable explorations. Robots seen zooming outside the…

31. OKTOBER 2023OCT 31, 2023••

KARL.CKARL.C

251251

284284

Q-Dots i blod plutselig fra en eller annen kilde.Q-Dots in blood suddenly from some source.

Et nylig syn på blodet mitt som jeg stort sett har holdt rent til nå tilsynelatende.A recent view of my blood which i have mostly been keeping clean until now apparently.

13. AUGUST 2023AUG 13, 2023••

KARL.CKARL.C

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.