Thorbjørn Morstad 23.03 2024. Våkne og Sovende folk må ha lagt merke til at noe er hoppende galt med Aldringsprosessen!.

Vår naturlige MODNING er blitt “Teknologisk” angrepet (som jeg har skrevet om før),. Balanse mellom syrer og alkaliner på en side og behandling mot frekvens-våpen på folket, på den andre siden!. Så lenge Folk velger bevisst eller ubevisst å være Turister i eget liv, kan 1 år, raskt virke som 10år (for vår Hud & Organer). Vi snakker om Unaturlige Slitasjer!!!. Fiendens: (kHz), (MHz) (GHz), (THz) og (nHz)…våpen !?.

Det er Nano-teknologiens “Interessentgrupper” og godt-betalte Universiteter som drar i penge-tråder bak kulissene. Falske Professorer (a la Mengele) promoterer møkk og rundlurer elever!. Energier stjeles bokstavelig…rett fra folkets eget immunforsvar..via “Bio-sensorer”!. En Energi-drenering mot Folkets Motstand og Slagkraft!!!. Nano-partikler og faske destruktive celler i kroppen, tærer på, i høyere og høyere EMF-grad!. Folk har sikkert også lagt merke til vår felles nådeløse “Summetone”.

Regjeringer og “berørte interessenter” kuppet radiokanaler og kuttet trær langs lange gater, for ikke å forstyrre Summetonen, som er i ferd med å drive folk til likeglad vanvidd. Giftige skystriper i luften, med drepende -innhold som lystrer nevnt frekvenser, er Alarmbjellen!!!. Etsende partikkel-antenner som svekker alvorlig hudens stamceller / aminosyrer og indre organer. Konsentrasjonsevnen blir som Gullfiskens!.

Jeg har lagt ut (her på FB) hjemmelaget antenner som BEVISELIG spyr ut 5 og 5,5 Hz (som for de som ikke vet, er meeeget bra for kroppens energi-felt). Har nevnt og lagt ut detaljer om hjemme-produsert Hudkrem!. Diverse nødvendige vitaminer og oljer. Advart mot LED-lys og Nano-tech!. Gitt Alternativ til farlig Tannlege-bedøvelse. Oppdatert Protokoll for MMS og EDTA-gele ets ets. Konklusjon: Turister i eget liv, kan seile sin egen sjø. 🍀💜

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.