Thorbjørn Morstad..Reprise fra 2022.

En Bjørk-skog (på flere mål) dekket med Nano-kjemikalsk sopp!!! 🙁 Den berørte sier “Bjørka ser ut som jule-trær” 🙁 Nylig filmet her i ??? Et nett (som også kalles Nano teknologiens byggeklosser) av Grapheneoksid, blandet med feks proteiner fra sopp…danner diverse komponenter av Nano-fiber.

Naturlig syre fra Bjørka (blandet med Grapheneoksid) kan også forklare…hvorfor fiberet fester seg til trærne 🙁 Dette nano-fiberet vokser like godt under bakken (på rot) som over bakken 🙁 MÅTEN Nano- fiberet er skadelig for trærne på..må vitenskapelig studeres. Eksakt fra hvor “sopp-fiberet” kommer, er et spørsmål ? Naturlig…Neppe!

🙁 Hva skjer med luften rundt disse trærne ? Hvordan ser røttene ut ? Om dette “sopp-fiberet” forsvinner etter noen dager, er det da borte…fordi øyet ikke kan se partiklene lenger ? Vi vet godt at -våpenet har millimeter-presisjon 🙁 Vi legger ikke skjul på at Nano-kjemikalsk gass (-partikler) er selvensemblerende kapsler..som godt kan forme sopp-nettets nano-fiber!!!

Et elektron-mikroskop (med høy kapasitet) vil kunne svare på MANGE ALVORLIGE SPØRSMÅL. Hva kan vi forvente..om vi Folket produserer vår egen nano-kjemikalske Sink-oksid..og sprøyter på disse trærnes sopp-fiber ? Må vi vanne trærne (slik at det helende oksidet kommer fra innsiden og ut…eller sprøyte rett på stammene ?

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.