Geoengineering klimaklokke nedtelling til 2030!Geoengineering Climate Clock Countdown to 2030!

Klokken tikker, og scenen er satt. Å blokkere solen er trusselen når uoppnåelige mål ikke blir oppfylt.The clock is ticking, and the stage is set. Blocking the sun is the threat, when unattainable goals are not met.

CLIMATEVIEWERCLIMATEVIEWER19. FEB. 2024

19. FEB. 20242222

4444

DelShare

Den The KlimaklokkeClimate Clock går tom 21. juli 2029. Sannsynligheten for at målene for utslippsreduksjon blir oppfylt er NUL. Hvilket formål kan disse klokkene tjene? Kan det være at will run out July 21st, 2029. The likelihood that emissions reduction goals will be met are ZERO. What purpose could these clocks serve? Could it be that the teknokratertechnocrats er lei av å vente på kapitalisme og frihetselskende borgere til å omfavne World Economic Forum (WEF) “ are tired of waiting for capitalism and freedom loving citizens to embrace the World Economic Forum's (WEF) “Stor tilbakestillingGreat Reset,” Det mellomstatlige panelet for (IPCC) ,” the Intergovernmental Panel on (IPCC) advarslerwarnings, FN (, the United Nations (COP 21 Paris-avtalenCOP 21 Paris Agreement), og ), and Agenda 2030Agenda 2030??

Enten du tror på Whether you believe in COCO22-basert global oppvarming-based global warming eller ikke, ved krok eller ved kjeltring er de troende helvete bøyd (ordspill ment) på å sperre solen for å kjøle planeten. Det er min faste tro at klimaklokkene er en nedtelling til or not, by hook or by crook the believers are hell bent (pun intended) on blocking out the sun to cool the planet. It is my firm belief that the Climate Clocks are a countdown to geoengineeringGeoengineering og tjene som en advarsel fra technocrat verdensorden: and serve as a warning from the technocrat world order: send inn ellers kontrollerer vi solen!submit or we will control the sun!

https://www.youtube-nocookie.com/embed/nR3EEk8FxcE?rel=0&autoplay=0&showinfo=0&enablejsapi=0

SATAN og mangel på TRANSPARENSSATAN and a lack of TRANSPARENCY

I fjor, Last year, Andrew LockleyAndrew Lockley lanserte et hemmelig eksperiment for distribusjon av solgeoengineering kalt launched a secret solar deployment experiment dubbed SATAN (Stratosfærisk aerosoltransport og nukleasjon)SATAN (Stratospheric Aerosol Transport and Nucleation). Da nyheter lekket til pressen, var han sprek:. When news leaked to the press, he was livid:

“ Leakers være forbannet! ” skrev han i en e-post til MIT Review. “ Jeg har prøvd å følge den rette og smale stien og vente på “Leakers be damned!” he wrote in an email to MIT Technology Review. “I've tried to follow the straight and narrow path and wait for the dommedagjudgment day av fagfellevurdering, men det ser ut til at en kollega har blitt ført på villspor av of peer review, but it appears a colleague has been led astray by diabolisk fristelsediabolical temptation.” .” 

“ Det er en “There's a spesielt sted i helvetespecial place in hell for de som lekker kollegene ' arbeid, for those who leak their colleagues' work, plaget av stadig brennende svoveltormented by ever burning sulfur,” la han til. “ Men jeg har tatt et løfte om stillhet, og kan bare bekrefte at vårt håndverk steg opp til himmelen, slik det var ment. Jeg håper bare at denne testen spiller en liten rolle i å tilby menneskeheten frelse fra det helvete infernoet av klimaendringer. ”,” he added. “But I have taken a vow of silence, and can only confirm that our craft ascended to the heavens, as intended. I only hope that this plays a small part in offering mankind salvation from the hellish inferno of climate change.”

Til og med kolleger fra den geoengineering verden flammet ham videre Even colleagues from the geoengineering world flamed him on sin egen Google Geoengineering Grouphis own Google Geoengineering Group: :

Glad for at du hadde det gøy, Andrew.Glad you had fun, Andrew.

For meg er dette et tydelig bevis på din usikkerhet og barndom – for ikke å snakke om den samlede trusselen du utgjør for dette forskningsfeltet som helhet mot noen form for legitimitet.For me, this is clear proof of your unseriousness and childishness – not to mention the overall threat you pose to this research field as a whole towards any kind of legitimacy.

Jeg personlig ønsker ikke å bli assosiert med noe du gjør nå eller i fremtiden, så dette vil være min siste melding om denne gruppen før jeg melder meg ut.I personally don't want to be associated even remotely with anything you do now or in the future, so this will be my last message on this group before I unsubscribe.

https://www.youtube-nocookie.com/embed/C7qxHALsvsk?rel=0&autoplay=0&showinfo=0&enablejsapi=0

Lockleys største forbrytelse: å krenke tilliten til folket i ærlig dialog og åpenhet fra geoengineere. deg sir. Lockley's biggest crime: violating public trust in honest dialogue and transparency from geoengineers. Shame on you sir. Pete IrvinePete Irvine spikret den inn nailed it in denne tweetenthis tweet::

Lag solnedganger: I ansiktet dittMake Sunsets: In Your Face

To yahoos selger kjølekreditter, kaster svovelfylte ballonger på himmelen og får Two yahoos are selling cooling credits, throwing sulfur-filled balloons into the sky, and getting geoengineering forbudt i Mexicogeoengineering banned in Mexico på grunn av deres antics. Luke Iseman og Andrew Song fra due to their antics. Luke Iseman and Andrew Song from Lag solnedgangerMake Sunsets ignorerer alle reglene, men du må i det minste gi dem æren for å være helt gjennomsiktige. are ignoring all of the rules but you have to at least give them credit for being completely transparent.

Make Sunsets, Inc. ble grunnlagt i oktober 2022 av Luke Iseman og Andrew Song og er basert i Box Elder, South Dakota. Selskapet tar sikte på å “ skape reflekterende skyer i stratosfæren ” ved å frigjøre svovelpartikler og hevder at “ 1 gram av skyene våre motregner oppvarmingen som 1 tonn CO ₂ utslipp skaper for et år. Etter ~ 2 år komposterer skyene våre og legger seg tilbake til Jorden. ” Ballonger fylt med helium og en liten mengde SO2 er ment å reise seg i stratosfæren, sprengte og frigjøre SO2-partiklene. Make Sunset har som mål å selge ‘avkjølingskreditter' basert på disse flyvningene, men selskapet innrømmer at det ikke har noen måte å vite om ballongene har nådd stratosfæren og/eller om de har frigjort svovelpartiklene.Make Sunsets, Inc. was founded in October 2022 by Luke Iseman and Andrew Song and is based in Box Elder, South Dakota. The company aims to “create reflective clouds in the stratosphere” by releasing sulfur particles and claims that “1 gram of our clouds offsets the warming that 1 ton of CO₂ emissions creates for a year. After ~2 years, our clouds compost and settle back to Earth.” Balloons filled with helium and a small amount of SO2 are supposed to rise into the stratosphere, burst and release the SO2 particles. Make Sunsets aims to sell ‘cooling credits' based on these flights, but the company admits that it has no way of knowing whether the balloons have reached the stratosphere and/or whether they have released the sulfur particles.

Make Sunset har dirigert (Make Sunsets has conducted (uautorisertunauthorised) testfly med helium værballonger og SO2 fra Baja California (nær La Ventana, Mexico), Reno (Nevada, USA) og i California, inkludert San Francisco Bay. I januar 2023, en måned etter at Ventana-eksperimentene ble offentlig kunnskap, ) test flights with helium weather balloons and SO2 from Baja California (near La Ventana, Mexico), Reno (Nevada, USA) and in California, including San Francisco Bay. In January 2023, a month after the Ventana experiments became public knowledge, den meksikanske regjeringen forbød demthe Mexican government banned them. Siden den gang har Make Sunset planlagt / gjennomført eksperimentene i USA. . Since then, Make Sunset has been planning/conducting the experiments in the USA. [Kilde][Source]

Mens Andrew Lockley og Make Sunsets gjør småskala solgeoengineering-eksperimenter, har Darth Vader fra solskjermverdenen satt sin egen frist for klimakontroll.While Andrew Lockley and Make Sunsets are doing small scale solar geoengineering experiments, the Darth Vader of the sun-screen world has set his own deadline for climate control.

David Keith: Subscale Geoengineering på 5 årDavid Keith: Subscale Geoengineering in 5 Years

Akkurat i tide for at klimaklokken skulle gå tom, fra Just in time for the Climate Clock to run out, David Keith from Harvards Solar Geoengineering Research ProgramHarvard's Solar Geoengineering Research Program, støttet av , har en femårsplan for å omgå hans tidligere mislykkede distribusjoner. , backed by Bill Gates, has a five year plan to circumvent his past failed deployments.

I 2018-2021 forsøkte Keith å lansere In 2018-2021, Keith attempted to launch the Stratospheric Controlled Perturbation Experiment (SCoPEx) StratoCruiserStratospheric Controlled Perturbation Experiment (SCoPEx) StratoCruiser fra from Tuscon, ArizonaTuscon, Arizona og and Kiruna, SverigeKiruna, Sweden men ble stoppet av but was stopped by press fra ETC Grouppressure from the ETC Group..

Finansieringen deres vil komme fra Harvard interne fond og sannsynligvis Harvards Solar Geoengineering Program, som har samlet inn Their funding will come from Harvard internal funds and likely Harvard's Solar Geoengineering Program, which has raised penger fra Microsofts medgründer Bill Gates, Hewlett Foundation, Alfred P. Sloan Foundation og andre filantropermoney from Microsoft co-founder Bill Gates, the Hewlett Foundation, the Alfred P. Sloan Foundation, and other philanthropists. SCoPEx følger i kjølvannet av flere andre solgeoengineering-samarbeid som ikke har klart å få fart, for eksempel ved E-PEACE-eksperimentet i 2011 fra University of California, San Diego, og SPICE-samarbeidet i Storbritannia, som ble stoppet i 2012. . SCoPEx follows in the wake of several other solar geoengineering collaborations that have failed to pick up momentum, such as at the 2011 E-PEACE experiment out of the University of California, San Diego, and the SPICE collaboration in the U.K., which stalled in 2012. [Kilde][Source]

I en In an MIT Technology Review-artikkelMIT Technology Review article utgitt 5. februar 2024, foreslår Keith: released on February 5, 2024, Keith proposes:

“ et land eller en gruppe av land kan tenkes å starte en subscale solgeoengineering distribusjon i “a country or group of countries could conceivably start a subscale solar geoengineering deployment in så lite som fem åras little as five years.”.”

Han beskriver en abonnementsutplassering som “ mer He describes a subscale deployment as “mere kilokilograms av aerosolmateriale ” kontra en fullskala distribusjon som ville “ involvere millioner av tonn. ” Han erkjenner at selv en underskala distribusjon av solgeoengineering kan være katastrofalt: of aerosol material” versus a full scale deployment which would “involve millions of metric tons.” He recognizes that even a subscale deployment of solar geoengineering could be disastrous:

Mens klimakonsekvensene av en slik underlagsutplassering vil være liten ( og mest sannsynlig fordelaktig ), While the climate impact of such a subscale deployment would be small (and most likely beneficial), den politiske virkningen kan være dypthe political impact could be profound. Det kan utløse en . It could trigger a tilbakeslag som vil øke klima geopolitikken og true internasjonal stabilitetbacklash that would upend climate geopolicy and threaten international stability. Det kan være en . It could be an on-ramp til storstilt distribusjonon-ramp to large-scale deployment. Og det kan utnyttes av fossile brenselinteresser som søker å bremse den essensielle oppgaven med å kutte utslipp. . And it could be exploited by fossil fuel interests seeking to slow the essential task of cutting emissions. 

Så bytter han til den typiske lobbyisttilnærmingen … men jeg tar ikke til orde for denne tingen jeg for øyeblikket skriver om og foreslår, med en og foreslår hvilke fly som skal brukes og hvor mange. VIRKELIG?!?Then he switches to the typical lobbyist approach… but I'm not advocating this thing I am currently writing about and suggesting, with a timeline and suggesting which planes to use and how many. REALLY?!?

Vi er imot nær distribusjon av solenergi. I samsvar med Climate Overshoot Commission, den mest senior gruppen av politiske ledere som undersøker temaet, støtter vi We oppose near-term deployment of solar geoengineering. In accord with the Climate Overshoot Commission, the most senior group of political leaders to examine the topic, we support et moratorium for utplasseringa moratorium on deployment inntil vitenskapen er internasjonalisert og kritisk vurdert, og inntil noe styringsarkitektur er mye enige om. until the science is internationalized and critically assessed, and until some governance architecture is widely agreed upon.

David Keith antyder at en fullskala distribusjon vil ta flere hundre spesialdesignede fly for å lokke kjemikalier inn i stratosfæren ved ekvator, men en subscale-distribusjon kan gjøres i nærheten av polene med så få som 15 forretningsfly:David Keith suggests that a full scale deployment would take several hundreds of specially designed aircraft to loft chemicals into the stratosphere at the equator, but a subscale deployment could be done near the poles with as few as 15 business jets:

Private Jets for “ Subscale ” GeoengineeringPrivate Jets for “Subscale” Geoengineering

Ved å bruke forutsetninger bekreftet med Gulfstream, anslår vi at et av G500 / 600-flyene kan lokke rundt 10 kilo materiale per år til 15,5 kilometer. Hvis svært masseeffektiv CSUsing assumptions confirmed with Gulfstream, we estimate that any of its G500/600 aircraft could loft about 10 kilotons of material per year to 15.5 kilometers. If highly mass-efficient CS22 ble brukt, were used, en flåte på ikke mer enn 15 fly kunne frakte 100 kilo svovel i åreta fleet of no more than 15 aircraft could carry up 100 kilotons of sulfur a year.. Alder, men betjenbar, brukte G650-er kostet omtrent $ 25 millioner. Legger til kostnadene for modifisering, vedlikehold, reservedeler, lønn, drivstoff, materialer og forsikring, vi forventer at den gjennomsnittlige totale kostnaden for et tiår langt abonnementsutplassering vil være omtrent $ 500 millioner i året. Storstilt distribusjon vil koste minst 10 ganger så mye. Aged but operable used G650s cost about $25 million. Adding in the cost of modification, maintenance, spare parts, salaries, fuel, materials, and insurance, we expect the average total cost of a decade-long subscale deployment would be about $500 million a year. Large-scale deployment would cost at least 10 times as much.

Keiths definisjon av “ subscale ” gikk nettopp fra “ bare kilogram ” til “ 10 kiloton ” i samme artikkel. SMH.Keith's definition of “subscale” just went from “mere kilograms” to “10 kilotons” in the same article. SMH.

I 2013 innrømmet David Keith at planen hans om å blokkere sollys ved å spraye svovel i stratosfæren In 2013, David Keith admitted that his plan to block sunlight by spraying sulfur into the stratosphere “ ville drepe mange titusenvis av mennesker. ”“would kill many tens of thousands of people.” ( Tidsstempel – 1:10:17 ) (Time stamp – 1:10:17)

https://www.youtube-nocookie.com/embed/fSCHLwJHwVM?start=4217&rel=0&autoplay=0&showinfo=0&enablejsapi=0

Han gjør det samme He makes the same argument som Robert Oppenheimer kom medargument that Robert Oppenheimer made når vi rettferdiggjorde opprettelsen av atombomben: vi håpet at den ( bomben ) ville reddet flere liv enn den tok. Vi vet alle hvordan det endte opp. when justifying the creation of the atomic bomb: we hoped that it (the bomb) would save more lives than it took. We all know how that ended up.

https://www.youtube-nocookie.com/embed/r66wnApMOqg?rel=0&autoplay=0&showinfo=0&enablejsapi=0

Geoengineering skjer alleredeGeoengineering is Already Happening

Chuck Long fra NOAAs Earth Systems Research Lab konkluderte med at flyutslipp allerede gjør himmelen lysere og kalte dette Chuck Long from NOAA's Earth Systems Research Lab concluded that aircraft emissions are already making the sky brighter and called this “ tilfeldig geoengineering. ”“accidental geoengineering.”

Så forskerne gravde dypere, og i en provoserende ny analyse, ennå ikke publisert, So the scientists dug deeper, and in a provocative new analysis, not yet published, Long antyder at en “ is dis i høy høyde, ” skapt av vann og andre utslipp fra fly, er ansvarlig. “ Jeg snakker om en undervisuell kontragenerert dis av is, som vi ikke klassifiserer som en sky, men gir blå himmel mer av en hvitaktig fargetone. ” Long suggests that a high-altitude “ice haze,” created by water and other emissions from aircraft, is responsible. “I'm talking about a sub-visual contrail-generated haze of ice, which we do not classify as a cloud but gives blue sky more of a whitish tint.” Lenge sagtLong said.

Indian Institute of Science og ISROs Vikram Sarabhai Space Center slo fast at The Indian Institute of Science and ISRO's Vikram Sarabhai Space Centre determined that svart karbon fra jet eksosblack carbon from jet exhaust (som bærer svovel, grafen og nanometaller) ble funnet på 18 kilometer i stratosfæren : (which carries sulfur, graphene, and nano-metals) was found at 18 kilometers in the stratosphere :

bevis på slike partikler som eksisterer opptil 18 km inn i stratosfæren, og det er rundt 10.000 av dem i hver kubikkcentimeter.evidence of such particles existing up to 18 km into the stratosphere and there are about 10,000 of them in every cubic centimetre.

Gitt formen og plasseringen av disse partiklene, argumenterer de, Given the shape and location of these particles, they argue, det kunne bare stamme fra utslipp fra flydrivstoffit could only derive from emissions from aviation fuel[KILDE] [SOURCE]

Govardhan, Gaurav, et al. Govardhan, Gaurav, et al. “Mulige klimatiske implikasjoner av utslipp av svart karbon i stor høyde.””Possible climatic implications of high-altitude black carbon emissions.” Atmosfærisk kjemi og fysikk 17.15 (2017): 9623-9644. Atmospheric Chemistry and Physics 17.15 (2017): 9623-9644.

I SummationIn Summation

Jeg har tidligere fortalt deg om flyindustriens planer om å lage skyer om dagen og ingen om natten i I previously told you about the airline industry's plans to make clouds by day and none by night in Geoengineering med kontrasterGeoengineering with Contrails. Med all “ tilfeldig geoengineering ” som allerede skjer og usikkerheten til klimamodeller, hvorfor vil ikke teknokratene forklare hvor mye geoengineering som er nok før vi når et tippepunkt der “ mange titusenvis av mennesker blir drept ” fra legalisert, globalt kontrollert, fullskala geoengineering distribusjon? . With all the “accidental geoengineering” already happening and the uncertainty of climate models, why won't the technocrats explain how much geoengineering is enough before we reach a tipping point where “many tens of thousands of people are killed” from legalized, globally controlled, full scale geoengineering deployment?


Abonner på denne understakken, del denne artikkelen og besøk Please subscribe to this , share this article, and visit https://connect.climateviewer.com/https://connect.climateviewer.com/ å besøke nettstedene mine og sosiale medier.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.