Det som sprayes på himmelen, må falle til bakken.

Vi har rikelig bevis på dette av regnvann, jord og blodprøver viser massiv forurensning av aluminiumbariumstrontium, og andre giftige stoffer det brenn lapper av bakken og blader. Dette er de samme giftstoffene som er blitt oppdaget i løpet av direkte kjemisk aerosolprøvetaking av plommer på himmelen.

Når disse metallpartiklene faller ned på bakken, kan de oppdages av sensitive mennesker. Jeg er en av dem.

Som noen som nå lukter disse giftige metaller og kjemikalier i luften er det min forpliktelse å endre publikum, og det er det denne artikkelen handler om.

Hvis du vil vite hvorfor du får plutselige migrene, leddsmerter, tretthet eller en rekke andre symptomer gjennom uken er dette din mest sannsynlige skyldige.

Det er på tide å våkne opp og ta dette varselet veldig alvorlig. Det er faktisk den største forbrytelsen mot menneskeheten i menneskets historie, og du bør aldri forvente mainstream media å fortelle deg sannheten om det.

EN SOM FORTELLER SIN HISTORIE OM :

Jeg fortalte en gang en jente at jeg var sammen med at hun kan bli syk dagen etter eller to og kanskje vil ta noen ekstra kosttilskudd. Til tross for min innsats for å avklare mine gode intensjoner, trodde hun at jeg fortalte henne at hun hadde dårlig ånde og ble fornærmet og forlatt brått. Dagen etter fant jeg en unnskyldende lapp under bilens vindusvisker på jobb. Hun hadde blitt syk den kvelden og hadde innsett den velvillige karakteren av mitt råd.

Vel, det ser ut til at alt har en lukt, til og med muggsopp, sopp, bakterier og . Gjennom hele livet har jeg — ved anledninger — oppdaget en særegen lukt i folks pust rett før de er i ferd med å bli syke. Denne lukten produserer også en unik type brennende følelse i bihulene mine som ikke oppstår på noe annet tidspunkt, bortsett fra når jeg er syk. Jeg har konkludert med at denne særegne lukten og forbrenningen er bakteriell eller viral eller en kombinasjon av begge deler, og at den åpenbart må være i luften.

Hvis jeg tilbringer litt tid med en person med denne særegne typen pustelukt, vil jeg begynne å få sår hals og generelle symptomer på sykdom, spesielt hvis vi deler den samme luften i noen tid, for eksempel å være i en bil sammen.

I april 2010 opplevde jeg denne typen lukt-og-forbrenningskombinasjoner med kjemikalier for første gang da “Sumpvann” type chemtrail ble introdusert. Dette er også den første chemtrail-typen som var sprayet i store høyder.

Helt siden dagen den ble utgitt første gang, har Swamp Water-typen chemtrail vært i luften 24/7. I hele 2012, i tillegg til å bli sprayet i store høyder, har denne chemtrail-typen ofte blitt sprayet i lave høyder ( fra korte, ikke-vedvarende kjemikalier ) med mye høyere intensitet enn normalt. Når denne høye intensitetssprøytingen av Swamp Water-kjemløypen fortsetter i mer enn noen få dager, blir folk syke over hele byen. Det er et mønster som jeg har vært vitne til om og om igjen. Med min følsomhet for disse biologiske stoffene, kan jeg forutsi når noen nye “influensa” vil “gå rundt”.

Swamp Water chemtrail-typen sprayes ofte i kombinasjon med en annen chemtrail-type som undertrykker immunforsvaret vårt. Selvfølgelig er det godt dokumentert at barium, et stoff som er mye påvist å være i noen chemtrail-typer, undertrykker immunforsvaret.

Flere land har en lang historie med “testing” biologi og kjemikalier på befolkningen uten deres viten eller samtykke. USA har til og med en lov som gjør praktisk talt alle typer menneskelige tester lovlige, selv om det forårsaker varig skade eller død.

I tillegg lider av disse giftige sprøytekampanjene daglig, Jeg er veldig opptatt av de langsiktige påvirkningene det har på oss alle, og nå det biologi er involvert, potensialet for skade er høyere enn noen gang.

Ikke bli lurt av det du ikke lukter

Flertallet av mennesker som leser denne artikkelen, vil ikke kunne lukte eller smake på kjemikalier. Vær så snill ikke bli lurt av dette. Det er klart at kjemikalier sprayes med en intensitet som bare er under evnen for folk flest å oppdage. Dette er åpenbart forsettlig. De ønsker tydeligvis å spraye med den høyeste intensiteten de kan mens de blir oppdaget av så få mennesker som mulig.

I en annen stor skjebne, etter hvert som flere blir kvikksølv giftig fra kjemikalier, flere mennesker kan lukte og smake på kjemikalier når GABA-nivåene synker. Jeg tror de som sprayet ikke vurderte denne konsekvensen. Hvis du lukter eller smaker rart kjemiskmetallisk, eller svovel lukt i luften, vær oppmerksom på at det ikke er deg. Selv om kjemikalier ikke er synlige på himmelen i ditt område, spraying i høy høyde fortsetter fortsatt å regne ned tungmetaller og giftstoffer fra høyder for høye til å bli sett fra bakken. Videre, nanopartikulater kan bæres mange miles fra deres opprinnelige drop location.

Mitt håp er at du ikke blir lurt bare fordi du ikke smaker eller lukter kjemikalier. Denne lumske operasjonen er global, og ingen er fritatt for helseeffekter på kort, mellomlang og lang sikt som de induserer.

Til slutt håper jeg at folk drar nytte av det faktum at jeg har disse følsomhetene og har valgt å bruke dem til å hjelpe til med å avsløre den største forbrytelsen mot menneskeheten i menneskets historie:

Kjemisk aerosolsprøyting: “”.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.