C19 Bioweapons and Brain Computer Interface Conversation With Karen Kingston. Truth, Science And Spirit Episode 10C19 Bioweapons and Brain Computer Interface Conversation With Karen Kingston. Truth, Science And Spirit Episode 10

ANA MARIA MIHALCEA, DOKTORGRADANA MARIA MIHALCEA, MD, PHD7. MARS 2024

7. MARS 2024

DelSharetranskripsjon

Transcript

Se på Rumble: Watch on Rumble:

Se på Clouthub: Watch on Clouthub:

I denne episoden diskuterer Karen Kingston og jeg arbeidet til Charles Lieber, og hvordan C19 biovåpen forholder seg til Brain Computer Interface. In this episode, Karen Kingston and I discuss the work of Charles Lieber, DARPA and how the C19 bioweapons relates to the Brain Computer Interface. 

Karen Kingston er en medisinsk juridisk rådgiver og bioteknologisk analytiker med 25 års erfaring. Hennes klienter har inkludert , Johnson & Johnson, ThermoFisher Scientific, Allergan, Medtronic og andre bransjetitaner. Som analytiker har hun jobbet både med nystartede selskaper, så vel som bedriftssatsingsselskaper, inkludert Johnson & Johnson Development Corp. Kingston anerkjent internasjonalt som en ekspert på skadelige biologiske effekter forårsaket av mRNA og annen konstruert nanopartikkel-.Karen Kingston is a med-legal advisor and biotech analyst with 25 years experience. Her clients have included Pfizer, Johnson & Johnson, ThermoFisher Scientific, Allergan, Medtronic and other industry titans. As an analyst, she has worked both with start-ups, as well as corporate venture capital firms, including Johnson & Johnson Development Corp. Ms. Kingston internationally recognized as an expert on the harmful biological effects caused by mRNA and other engineered nanoparticle .

Karens vitenskapelige og med-juridiske analyse blir brukt av myndighetspersoner og juridiske eksperter over hele kloden. Det siste eksemplet er Statement Facts dokumentert i Dr. Joe Sansones verserende Florida høyesterettssak for domstolen for å pålegge guvernør Desantis og AG Moody å forby bruk av mRNA i delstaten Florida og å gripe skuddene.Karen's scientific and med-legal analysis is being used by government officials and legal experts around the globe. The most recent example is the Statement Facts documented in Dr. Joe Sansone's pending Florida Supreme Court Case for the Court to order Governor Desantis and AG Moody to prohibit the use of mRNA in the state of Florida and to seize the shots.

Hun har også vært medvirkende til å gi uttalelse om fakta dokumentasjon for Interest of Justice Team i Costa Rica søksmål. Hennes generøse og informasjon har vært uvurderlig bekreftelse på forskningsresultatene mine. She also has been instrumental in providing statement of facts documentation for the Interest of Justice Team in the Costa Rica Lawsuits. Her generous support and information has been invaluable confirmation of my research findings.

Covid19 Nanotechnology And Synthetic Biology. Samtale med Karen Kingston. Truth, Science And Spirit Episode 3Covid19 Nanotechnology And Synthetic Biology. Conversation With Karen Kingston. Truth, Science And Spirit Episode 3

Karen Kingston & Dr. Ana Mihalcea – AI Utrydde mennesker gjennom syntetisk biologi – Vårt intervju med Maria ZeeeeKaren Kingston & Dr. Ana Mihalcea – AI Exterminating Humans Through Synthetic Biology – Our Interview With Maria Zeee

AI Magnetic Hydrogel Bioweapon and Nanotechnology in C19 shots – Ana Mihalcea, MD, PhD Intervjuer Karen KingstonAI Magnetic Hydrogel Bioweapon and Nanotechnology in C19 shots – Ana Mihalcea, MD, PhD Interviews Karen Kingston

Karen Kingston & Dr. Ana Mihalcea med Maria Zeee – COVID er en teknologisk og biologisk våpenhybrid – genredigering av alle menneskerKaren Kingston & Dr. Ana Mihalcea with Maria Zeee – COVID is a Technological & Biological Weapon Hybrid – Gene Editing of All Humans

ICIC – International Crimes Investigative Committee: Nanotechnology: Self Assembly strukturer i mRNA-injeksjoner med: Dr. Ana Mihalcea, Karen Kingston, Dr. Nixon, Shimon Yanowitz, Dr. Mike Yeadon,ICIC – International Crimes Investigative Committee: Nanotechnology: Self Assembly structures in mRNA-injections with: Dr. Ana Mihalcea, Karen Kingston, Dr. Nixon, Shimon Yanowitz, Dr. Mike Yeadon,

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.