8 byer i Nineve8 cities of Nineveh

8. april helhetenApril 8th path of totality

OPERASJON REDDE MENNESKEHETENOPERATION SAVE HUMANITY2. MARS 2024

2. MARS 202422

22

DelShare

Hva symboliserer Nineve i Bibelen?Nineve var en stor hedensk by som symboliserte fiendskap med Gud. Hva sa Jesus om Nineve?

Matteus 12:41, (igjen) Nineve menn vil reise seg ved dommen med denne generasjonen og fordømme den, for de omvendte seg ved forkynnelsen av Jona, og se, noe større enn Jonah er her. Du har ingen unnskyldning. Ingen unnskyldning. Nahum lister opp noen av Nineve synder: å plotte mot Gud (1: 9, 11); avgudsdyrkelse (1:14); sjofel oppførsel (1:14); kaste blod, lyve og plyndre (3: 1); slaveri nasjoner (3: 4); formodning (3: 8); og grusomhet (3:19). Hvorfor tilga Gud Nineve Gud at Jonah og folket i Nineve skulle være lei seg for å være ulydige og adlyde. Fortell hvordan Jonah og folket i Nineve viste at de var lei seg for å være ulydige mot Gud. Se for deg hvordan Gud føler seg når vi er lei oss for å være ulydige. Takk Gud for at han tilga oss, og del med andre den gode nyheten om tilgivelse.Hva fortalte Jonah folket i Nineve? (At de ville bli styrtet på førti dager med mindre de omvendte seg) Hva var noe av det folket i Nineve gjorde for å hjelpe dem med å omvende seg? (De trodde Jona, de faste og ba i sekkeklut og aske, og de vendte seg fra sine onde veier) Hvorfor var Nineve en ond by?

Disse versene uttaler de verste lidelsene på Nineve, “ den blodige byen ” (v. 1). Hun var en skjøge, ond i det ekstreme, og straffene hennes ble fortjent fordi hun var en “ elskerinne av trolldom,(farmakia) som selger nasjoner gjennom horene hennes. Hva sa Jesus om Nineve?

Matteus 12:41, (igjen) Nineve menn vil reise seg ved dommen med denne generasjonen og fordømme den, for de omvendte seg ved forkynnelsen av Jona, og se, noe større enn Jonah er her. Du har ingen unnskyldning. Ingen unnskyldning.                             Tilga Gud folket i Nineve?

Kongen beordret selv en faste. Alle — fra den største ned til dyrene i åkrene — skulle ikke spise noe, mens alle menneskene skulle be Gud om å belage seg fra dommen. Alle menneskene ble oppfordret til å omvende seg fra sine onde og voldelige måter. Gud så dette og vendte seg fra sin dom mot Nineve.      Du spør hvorfor jeg deler dette med deg fordi det kanskje har en symbolsk betydning for dagens tid som Denne kommende formørkelsen der den setter en X på Amerika

der det er syv byer som heter Nineve at banen til totalitær vil krysse den åttende i Canada I følge ChatGPT er påstanden sann med en liten vri: den 8. byen som heter Ninevah er i Nova Scotia, Canada:

Ja, det er sant at den kommende nordamerikanske formørkelsen 8. april 2024 vil passere flere steder med navnet Nineveh i USA, samt et sted som heter Ninevah i Nova Scotia, Canada. Formørkelsen vil faktisk være en betydelig begivenhet, og krysser over syv spesifikke steder i USA med navnet “ Nineve. ” Disse stedene er:

  1. Nineve, Texas
  2. Nineve, Missouri
  3. Nineveh, Indiana
  4. Nineveh, Ohio
  5. Nineveh, Pennsylvania
  6. Nineve, Virginia
  7. Nineveh, New York

I tillegg vil formørkelsen passere et sted som heter “ Ninevah ” i Nova Scotia, Canada, og utgjør totalt åtte steder oppkalt etter den gamle byen.

Formørkelsen vil skje 8. april 2024, og det forventes å være en av de mest viste astronomiske hendelsene i USAs historie. På noen av disse stedene vil beboerne kunne se en total solformørkelse, mens andre vil oppleve en delvis solformørkelse, er det et godt tilbakeslag å ta en titt på, og kanskje alle burde omvende seg for trolldommen og trolldom av farmakia med injeksjonen spredte seg over hele verden til rundt 6 milliarder mennesker med over 13 milliarder injeksjoner gitt hvorfor sier jeg trolldom og trolldom fordi det bokstavelig talt er definisjonen av farmakia på hebraisk som bare påpekte det åpenbare Da sa Peter til dem: Omvender deg og bli døpt hver og en av dere i Kristi navn til syndenes forlatelse, og dere skal motta Den hellige ånds gave ” (Apostlenes gjerninger 2:38).Det aller første de fikk beskjed om å gjøre for å få forlatelse av synder, var å omvende seg

operasjon redde menneskeheten Substack

Anbefale operasjon redde menneskeheten Substack til leserne av Jan's SubstackRecommend operation save humanity Substack to the readers of Jan's Substack

Min personlige understabelMy personal SubstackAnbefaleRecommend

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.