Til Statsminister, Miljøansvarlige i stat, fylker, kommunerTil Natur/Miljøvernorganisasjoner, Fremtiden i våre hender.

Vedlagt følger en hasteplan for vern av naturen vår (handler ikke om klima).

Merk! Alle er superopptatt av klima – hvorfor ikke nå bli superopptatt av å stoppe all videre naturødeleggelse? 

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Jeg ber om at Naturvernforbundet som største Naturvernorganisasjon i om å ta tøylene i denne saken. Det betyr ikke at kun Naturvernforbundet alene skal gjøre noe. Jeg anbefaler at det opprettes en gruppe på tvers av alle de som brevet er stilet til. De som er ekte naturvernere og virkelig brenner for saken setter seg sammen og lager en plan. Jeg antar at Naturvernforbundet har oversikt over ekspertisen og de som kan brukes rundt om i landet og i de forskjellige organisasjoner – også stat, fylker og .  Jeg anbefaler ikke å blande politikk inn i denne saken da det ikke har noe med naturvern å gjøre. Politikk er det som stikker kjepper i hjulene for alt som trengs og bør gjøres på området. Vi trenger kun politikerne til å gjøre det de kan for å midlertidig stoppe alle prosjekter som kan skade mer natur mens vi lager og setter planen i aksjon. Og selvfølgelig til omdisponering av penger til saken. Uansett så vil vi etter hvert få nok penger (noe jeg vet…) Uansett, vil ikke politikerne gjøre noe, så fortsetter vi med planen. Vi får snart nye

Jeg stiller gjerne opp frivillig og gratis.  Jeg har som nevnt laget et forslag til plan allerede, denne er selvfølgelig åpen for diskusjon. Jeg sender den kun på oppfordring.
Jeg har jobbet som sekretær i “Interessegruppe Mer Villmark Nå” – for de som husker. Vi opererte veldig aktivt før/etter/rundt 2005 (ca 4 år) – husker ikke akkurat når. Vi holdt til i Halden og vi fikk utrettet masse den korte tiden vi jobbet (helt frivillig – kun noen få personer). Vi medvirket til at større områder både i Østfold og på svensk side ble vernet.

Fint om denne mailen, samt mitt brev vedlagt, distribueres rundt til alle som kan ha interesse i å bidra med hjelp (ikke penger). Nå har jeg gjort en del research og ut ifra det ser det ut til at det er 1000-vis av mennesker rundt om i disse organisasjonene som har godt betalte stillinger. Det vil da være naturlig at disse utfører mye av jobben ved at de får nye oppgaver. Jeg er i mot at folk skal jobbe gratis så lenge det finnes mer enn nok til alle – bare feil fordelt.

Da håper jeg at det finnes noen som kan få dette i gang. Fint om media presser litt på her… Tusen takk!

Vennlig hilsen
Mona

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.