Thorbjørn Morstad 10.02 2024.

Flytende Nano-kjemikalske stoffer som Syke Spike-Proteiner og Grapheneoksid i tannlege-bedøvelsene..blir som å skyte mikroskopiske Lego-klosser inn i nerver, kjøtt, vev og senere til organer!!!. Sprøyte-innholdet SER flytende ut, men nevnt nano- i munnen, fører til alvorlig og permanent tannkjøttbetennelse. Også, alvorlige nerve-problemer etter litt tid!!!. Grunnen er enkel. Ca 10 til 11 timer etter “bedøvelse”, vokser Klossene og blir sittende i nerve-lommer i tannkjøttet (mellom tannkjøttet og tennene). Dette er en gift som ikke lar seg skylde bort lett!. Vi husker MSM's Katastrofe-melding; “C- innholdet lekker fra muskelen!”. Nyheten var en blanding av løgn og uvitenhet!. Lekkasjen var ikke en løgn, men Forskerne som hadde produsert Gift-innholdet, visste godt at innholdet skulle spre seg ut i blodet!!!.

Flytende Plasma fra Aluminium (som også kan finnes i vax/bedøvelse-innholdet, fører til nerveforstyrrelser og flere typer hjernesykdommer!. Vi husker bilder og filmer av vaksinerte som holdt metaller til deres tinninger og armer, hvor metall-gjenstander satt magnetisk fast!. Dette fenomenet skiller seg IKKE fra sprøyte-innholdet i tannlege-bedøvelser. Når disse giftige Lego-klossene (via blod-sirkulasjonen) treffer Lipide Nano-partikler..klarer/vil ikke våre Stamcellene rense giften ut fra kroppen. GIFTEN MÅ ERSTATTES!!!. I dag har vi salver og oljer med samme bedøvelse-effekt som tidligere lokal-bedøvelser. Jeg er ingen lege og heller ingen tannlege. Men, Leger og Tannleger vet IKKE hva Nano-kjemi er og har absolutt ingen saklig skade- behandling. 🍀💜

Her👇viser balsamøren Milton Keynes et eksempel av hva som menes med Nano-fiber. Nano-fiber av Grapheneoksid, Parasitt-fragmenter og Hydrogele. Hydrogeleen er Blodproppens membran, mens proppens form og fargen kommer fra Parasittenes proteiner (RNA-fragmenter). Membranen er meget elastisk (som hud) og slitesterk, grunnet tilsatt styrkende nano-kjemikalske oksider, som oksider fra Titanium, Aluminium og Jern. Inne under proppens membran, finner vi halv- (kvalte) celler, fordi proppens membran ikke besitter oksygen. Derfor finner vi også Nano-krystaller, Syke Plasmider og Karbon-Nano-rør.

Selv om alle oksider har sine respektive farger, er farge- komposisjonen Hvit for Sink-oksid, men både 3D Nano-krystaller og 2D Nano-kapsler besitter alle regnbuens farger. Proppens Nano-fiber (huden), er altså av solid nettverk og vokser raskt i blodårene. Slik “Blodpropp” i en eller flere av hjertekamrene fører til “Plutselig død” eller permanente skader. Vi ser nå ofte både på dyr og mennesker, at nevnt Hydrogele (etter litt tid) kan komme ut gjennom porene og ser ut som “skorper”. Disse skorpene er ikke vanlige!. Hud-angrepet begynner med eksem (røde flekker), men ettersom skorpene er av døde celler, graphene og hydrogeleens RNA-proteiner..må skorpene opereres bort. Vi lever i en pervers tid. Vi holder oss laaangt unna og legger all vekt på vårt immunforsvar. 🍀💜

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.