Thorbjørn Morstad (Nanoteknologi 02.02 2024)

Folk i alle aldre dør plutselig nå. Med Nano- i kroppen, kan en bli “litt friskere” over en periode, men folk har tydeligvis problemer med å forstå hva ordene Blodsirkulasjon og Selvensemblerende

Partikler betyr ?. De som er alvorlig smittet av de vaksinerte og de vaksinerte, er blitt Spike-protein produktører!. Hver gang ca 5 liter blod har gått en runde, fra bena, opp til hjernen og ned igjen (via årer og organer)..skal mer og mer syke Spike-proteiner passere. Disse syntetiske proteinene har en positiv ladning, som fører til at friske celler samler seg og blir drenert for oksyken og vann!. Positivt ladet celler/proteiner, skaper kreft-celler!.

En av de farligste materiene i -innholdet (i tillegg til syke Spikes) er Hydrogele, fordi Hydrogele'n er lommen som kveler friske celler og etter en tid, blir så store at de fører til Blodpropp. Hydrogele er også lim-lommen som skaper krystaller av nano-kapsler..d.v.s meget større partikler å bearbeide for Blodsirkulasjonen. IGJEN: Om ikke Nano-bots for mer Grapheneoksid og/eller Karbon-Nano-rør, vil disse farlige Partiklene ligge nøytralt i systemet (uansett ekstern data).

Vi har lenge hatt en liste over de fleste metallene i luften, men folk dør ikke øyeblikkelig av giften, FORDI NANO-KAPSLENE TAR TID FØR DE SAMLER SEG OPP!!!. HUSK: Nova-vax- sprøytene bar på 97% Grapheneoksid. De som nå blir alvorlig syke fra Forgiftet Luft ()..puster inn “Mikro-Plast” eller Nano-Fiber i utenkelige mengder!. Folket på kloden, har aldri vært mer avhengig av vårt kjære immunforsvar enn nå. Nå er det VIKTIG at vi ikke svelger gøgg som hostes opp om morgenen!!!. At vi over hodet ikke svelger guffe som hostes opp!. Tar det for gitt at folk vet hva jeg melder om!. 🍀💜

Tekst fra 2 feb 2022. Hva betyr og innebærer ordet “Neurodegeneration” ? Dette er et ord som nå finnes i lege&medisin- litteraturen samt i Nano- teknologiens litteratur. Ingen behov for videre intelligens for å lese logikken ved nevnt ord, men likevel bør Folket være meget klar over andre og dypere meninger ved uttrykket. Neurodegeneration, kort sakt betyr; tidligere og fremtidige nerve-problemer. Neurodegeneration kan også dekke og vises til lammelser og Parkinsons sykdom. Dette, inkludert svekket søvn-kvalitet og kort & langtids- hukommelse ets..

INNHOLDET I KVAKSINENE BESITTER SAMME GIFT-STOFF SOM I VÅRT VAKUM / ATMOSFÆRE / LUFT 😡. Den arvelige delen her, gjelder også dessverre (derav neuro DE-generasjon) Neurodegeneration betyr også at visse nerve- sykdommer “er satt på hold” og kan komme tilbake med tiden. Serum- varianten (m.h.t Nano-kjemikaler) fra feks aluminium-oksid og magnesium-oksid, skader nerve-systemet, indre organer, hukommelse, blod-sirkulasjon, dyr og naturen i høy grad (fra og i chem-trails)…samt, fra c-kvaksinen. Drikke mye mer vann (enn noen gang) og B,C,E og D3- vitaminer…redder liv i våre dager ❤ Litt Sol og “Jording” betyr liv. Hjemme-presset Havmus- olje (Aktivator X) inneholder høy-vitaminer og næring, som selv Omega3 og K2 ikke kan måle seg med og er spesiellt godt for nervesystemet, tenner/tannkjøtt og hukommelsen. Vilthøstet og Soltørket Norsk Chaga-te…skader heller ikke ❤🇳🇴❤

Nano-krystaller er langt ifra det samme som Nano-kapsler!. Det er intelligente Nano-krystaller som er ref til Bio-sensorer og Bio-reseptorer og Karbon-nano-rør gir kapslene og krystallene energi. Karbon-nano-rør er laget av Grapheneoksid (Bly-oksid-kapsler) etter en elektrisk ladning). Samtlige av “Rørene” har en helse-farlig positiv ladning . Vi har flere varianter av nevnte krystaller..og de går også under uttrykket “Antenner”. Antennene er “SuperLedende” som b.l.a vil si at krystallene mottar og leser ekstern data (utenfor kroppen via 5G/EMF!. Derav: “Humans are now hackable animals” fra Psykopaten Yuval Noah Harari. Noen av disse krystallene kan bli så store, at øyet kan se dem. Vi har nå både i luften og i sprøyter, Kapsler og Krystaller, som refereres til, som “Nano-Fiber”. En STOR variasjon av Nano-

VIKTIG!: Når det blir laget fragmenter av luft-molekyler, blir naturlige molekyler til Nano-kapsler. Kapsel-molekylene har nå EN ENESTE ref til sitt opprinnelige metall. Referansen er: et spesifikt geometrisk belte under kapslenes runde membran. Så, på hvilken måte har forskere funnet gift-stoffene Barium, Strontium, Titanium, Aluminium..etc ?.

Når stoffene rundt og i Kapslenes belte/membran (som feks Silika) blir separert, er det mulig å finne grunnstoffets opprinnelige metall (grunnet massene). Dette, fordi kapslene vokser i størrelse og mengder, etter noen minutter, som også nano-krystallene gjør. Metallene blir da tydeligere og enklere å analysere. Som ofte nevnt: “Hadde vi kunnet se kapslene under mikroskop med 8-9ooo X, avslører geometrien, eksakt hvilke metaller som er ref til Nano-kjemikalske oksider og gass.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.