H.R.3832 — 118th Congress (2023-2024)

Dette er helt sinnsykt dumt og langt ut av kontrollThis is absolutely insanely stupid and way out of control

OPERASJON REDDE MENNESKEHETENOPERATION SAVE HUMANITY27. JAN. 2024

27. JAN. 202411

11

DelShare

Vist her:
Introdusert i huset (06/05/2023)

Lov om sykdom X av 2023

Denne lovforslaget utvider prioriteringene til Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA) til spesifikt å omfatte virale som har potensial til å forårsake en pandemi.

Spesielt, lovforslaget utvider omfanget av innovasjonsstipend og kontrakter som kan tildeles av BARDA til spesifikt å omfatte de som støtter forskning og utvikling av viss produksjonsteknologi for medisinske mottiltak mot , inkludert luftveisvirus, med pandemipotensial. Den utvider også BARDAs autoriserte strategiske initiativer til å omfatte avansert forskning, utvikling og anskaffelse av mottiltak og produkter for å adressere virus med pandemipotensial. Kanskje konkurransen ble tuff som fra Porton Down

Porton Down er et vitenskap og forsvarsteknologicampus i Wiltshire, England, rett nord-øst for landsbyen Porton, i nærheten Salisbury. Det er hjem til to Britisk regjering fasiliteter: et sted for Forsvarsdepartementet‘s Forsvarsvitenskap og teknologilaboratorium – kjent i over 100 år som en av Storbritannias mest hemmelighetsfulle og kontroversielle militær forskning fasiliteter som okkuperer 7000 dekar (2800 ha)[1] – og et sted for UK Health Security Agency.[2] Siden 2018 har en del av campus huset Porton Science Park, som eies og drives av Wiltshire Council og har selskaper i privat sektor innen helse, livsvitenskap og forsvars- og sikkerhetssektorer. Når du ser en clade X igjen som den i 2018   https://centerforhealthsecurity.org/our-work/tabletop-exercises/clade-x-tabletop-exercise løp for åsene, så er BARDA den som har konkurransen om sykdom X og betaler ut til høystbydende for en sykdom X

Uklassifisert fra DARPA-opprinnelse til COVID-19 Om den genomiske opprinnelsen og den direkte kilden til det pandemiske virusetUnclassified from DARPA origins of COVID-19 About the Genomic Origin and Direct Source of the Pandemic Virus

OPERASJON REDDE MENNESKEHETENOPERATION SAVE HUMANITY·

25. JAN.

Uklassifisert fra DARPA-opprinnelse til COVID-19 Om den genomiske opprinnelsen og den direkte kilden til det pandemiske viruset

Ikke ta del i de verdiløse gjerningene til ondskap og mørke; i stedet, utsett dem.” Efeserne 5:11 KJVThanks for lesing av operasjonens substack! Abonner gratis for å motta nye innlegg og støtte arbeidet mitt.

Les hele historienRead full story

BREKENDE NYHETER! VACCINE NANOTEKNOLOGI PATENTER! TOTAL EKSPONERING!BREAKING NEWS! VACCINE NANOTECHNOLOGY PATENTS! TOTAL EXPOSURE!

OPERASJON REDDE MENNESKEHETENOPERATION SAVE HUMANITY·

11. DESEMBER 2023

BREKENDE NYHETER! VACCINE NANOTEKNOLOGI PATENTER! TOTAL EKSPONERING!

Dere, kjære barn, er fra Gud og har overvunnet dem, fordi den som er i dere, er større enn den som er i verden ” (1. Johannes 4: 4). Jeg er sikker på at det må være noe minst en eller to i alle disse som er bra for deg, ikke sant?Takk for at du leste operasjonens Substack! Abonner gratis for å motta nye innlegg og støtte arbeidet mitt.

Les hele historienRead full story

operasjonens substack

Anbefale operasjonens substack til leserne av Jan's SubstackRecommend operation's Substack to the readers of Jan's Substack

Min personlige understabelMy personal SubstackAnbefaleRecommend

1 Som1 Like11

11

DelShare1 Kommentar

1 Comment

JomicoJomicoFor 13 minutter siden15 mins agoJeg er enig .. fordi begge land bruker militær dekning for å “ tillate ” gevinst av funksjonseksperimenter og skjule dataene for publikum under offisielle hemmelighetshandlinger… du aner egentlig ikke hvor ille de er villige til å gå … vi var aldri i noen trussel før gale boffins begynte å leke med ting de aldri forstår..og ingen kontrollmetoder .. betyr at det er ute av kontroll.I agree.. because both countries use military cover to “allow” gain of function experiments and hide the data from the public under official secrets act… you really have no idea how bad they are willing to go…we were never in any threat until mad boffins started playing around with things they never understand..and no control methods .. means it's out of control.SOMLIKESVARREPLYDELSHARE

Topp

TopNy

NewFellesskap

Community

BREKENDE NYHETER! VACCINE NANOTEKNOLOGI PATENTER! TOTAL EKSPONERING!BREAKING NEWS! VACCINE NANOTECHNOLOGY PATENTS! TOTAL EXPOSURE!

Hundrevis av ingenting annet enn nanoteknologi i vaksinene bevis på forbrytelser mot menneskeheten og forbrytelser mot Gud gjennom sine egne patenter! Advarsel ikke…Hundreds of nothing but nanotechnology in the vaccines proof of crimes against humanity and crimes against God through their own patents! Warning do not…

11. DESEMBER 2023DEC 11, 2023 ••

OPERASJON REDDE MENNESKEHETENOPERATION SAVE HUMANITY

3939

1818

SinnekontrollpatenterMind control patents

Du lar tankene mine være i fred!You leave my mind alone!

18. NOVEMBER 2023NOV 18, 2023 ••

OPERASJON REDDE MENNESKEHETENOPERATION SAVE HUMANITY

1313

11

Du må gjøre en kroppssinn og sjeledetoks fra disse biologiske våpnene de kaller vaksiner de injiserte oss med!You need to do a body mind and soul detox from these biological weapons they call vaccines they injected us with!

Her er en liste over de beste tingene som er kjent på dette tidspunktet for å avgifte kroppen din fra Graphene kvanteprikker, hydrogeler, slange og giftige giftstoffer…Here's a list of the best stuff that is known at this time to detox your body from Graphene quantum dots, hydro gels, snake and poisonous venoms…

30. NOVEMBER 2023NOV 30, 2023 ••

OPERASJON REDDE MENNESKEHETENOPERATION SAVE HUMANITY

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.