Lanseringen av våre nye digitale plattformer: Spaces på X og en Discord-server.

Vi i -Norway, en organisasjon dedikert til å spre korrekt informasjon om geoengineering i , er glade for å kunngjøre lanseringen av våre nye digitale : Spaces på X og en -server. Vårt mål er å nå ut til et bredere publikum og skape en interaktiv arena for diskusjoner og kunnskapsdeling om dette viktige emnet.

På vår Spaces på X-kanal vil vi arrangere live-lydsamtaler hvor eksperter og entusiaster kan diskutere geoengineeringens påvirkning på naturen, skogen, plantelivet, drikkevannet, og luften vi puster inn. Disse samtalene vil gi innsikt i vårt feltarbeid, som inkluderer observasjoner, målinger, og innsamling av fakta. Våre Spaces vil være åpne for alle som ønsker å lære, stille spørsmål, og dele sin kunnskap.

Spaces

På vår Discord-server vil vi tilby en kontinuerlig plattform for informasjonsutveksling. Her kan medlemmer delta i diskusjoner, dele artikler, forskningsrapporter, og personlige erfaringer relatert til geoengineering. Serveren vil inneholde dedikerte kanaler for ulike aspekter ved geoengineering, og vi oppfordrer medlemmer til å bidra med bevis og indikasjoner de har samlet.

Discord

Vårt formål er å skape et informert som er bevisst på geoengineeringens effekter og utfordringer. Ved å bruke disse plattformene, håper vi å skape et sterkere, mer samlet fellesskap som står sammen for å beskytte og bevare vår naturlige verden.

Link til vår Discord server: https://discord.gg/KcP7qyGUh4

Link til vårt konto på X: https://twitter.com/GeoengNorway

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.