Skrevet på FB……20 febr 2021.

Jeg har nå i 3 år her i gruppa vist ved karter ang overflyvinger av diverse flyselskaper i . Jeg har dokumentert hva slags brennstoff ruteflyene benytter og hva brennstoffet inneholder. Jeg har vist ved egne video/foto fly over Norge som sprayer giften sin. Jeg har tatt fra drikkevannet som inneholder 50x større verdier med aluminium enn hva menneskekroppen kan tåle.

Jeg har vist at det er høytflyvende innleide VIP-fly som mellomlander og bunkrer på diverse flyplasser i Norge.

Jeg har vist dokumentasjoner på patenterte stoffer i USA og utarbeidet av US Military. Og nå sist dokumentasjoner på værmodifisering en i USA og spesiellt i staten Texas.

Jeg har vist forklart ved videoer/foto at , og 5G har en sammenheng.

Dette har jeg prøvd å få folk i gruppa til å forstå og også få folk til å dele slik at flere kan sette seg inn i at dette har en sammenheng og at det er en del av Agendaen. Jeg har også dokumentert at norske regjeringer/storting har godkjent dette og ikke har vært villig til å lytte/ta til etteretning til det som legges frem av dokumentasjoner.

Myndighetene har ALDRI foretatt en konsekvensutredning om 5G, AMS og den tillatte sprayingen som foregår i hele verden og spesiellt her i Norge.

Siden norske regjeringer har skrevet under avtaler utarbeidet av bla FN(Agenda 21-30 og Migrasjonsavtalen) der avtalen Agenda 21-30 bla går ut på depopulation(redusering av jordens befolkning) sier det seg selv at norske er å betegne som kriminelle.

Den siste sittende regjeringen har ikke gjort annet enn å motarbeide og å gjøre det vanskeligere for norges befolkning. DET har man mange beviser på bla at de går inn for at det skal bygges såkalte SMARTBYER.

Det norske folk er så hjernevaska at de tilogmed nærmest “forguder” disse kriminelle personene for den “jobben” de gjør og fortsatt ønsker at de skal styre Norge.

Folk skjønner enda ikke at det er en utenforstående makt som styrer sjøl om at det finnes utallige dokumentasjon på akkurat DET.

Mao det Norske folk er villige til at vi ender opp som et slavesamfunn og som har blitt til UTEN bruk av konvensjonelle våpen som er over tid blitt fratatt helt siden 30 tallet.

Den kalde krigen som en gang var er overtattav en psykologisk og ideologisk krigføring og vi er langt inne i 3dje verdenskrig som i Norge har bedrevet siden 30 tallet.

De menneskene som motsetter seg Deep State blir kalt for konspiratører og også fjernet. Mange ex finnes uten at jeg skal komme inn på DET.

De har nå klart å få mesteparten av Norges befolkning til å gå med munnbind og derved sette folk opp mot hverandre. Det vil ikke ta lang tid før at vi vil få et angiversamfunn slik det var under 2 ndre verdenskrig. Det vil da si at Deep State slipper unna alt ansvar for det som kommer også ved at de lager overordnede lover der hver kommune står fritt til å utføre lover og forskrifter.

Konklusjonen blir da følgende.

Politikerne følger de vedtatte avtaler,Agenda 21-30 og Migrasjonsavtalen til punkt og prikke i sakte tempo slik at de kan fortsette sitt mål DEPOPULATION OG DET ved hjelp av verktøyene muslimsk innvandring og .

OG til dere som tror/mener/håper det skal bli endringer etter valget til høsten så kan dere bare glemme det.

Med Parlamentarismen og Deep State vil det IKKE bli endringer før folket selv gjør opprør ne som ALDRI kommer til å skje. Hovedårsaken er at vi er et splittet folk og derved vil Agendaen gå sin gang og folketallet vil med tid bli redusert betraktelig de neste 2-3 årene da med forannevnte årsaker.

Det finnes desverre SÅ mange onde mennesker i Norge som sitter i maktposisjoner at dersom de kan fortsette sin maktarroganse(helt ned på lokalplan) så ser jeg ingen utvei til endringer til å få slutt på den galskapen som skjer idag.

Det er sikkert de som vil stille spørsmålet om HVEM som er DEEP STATE i Norge. Vel det har jeg en del om i bloggen samt at andre også har skrevet mye om dette temaet.

Jeg lar vær å komme med anbefalinger om hva folk bør gjøre fremover…DET må dere finne ut av selv. JEG har med denne gruppa og bloggen prøvd å belyse hva som er i ferd med å skje så da får det være opp til hver enkelt om de vil lese seg opp å finne ut saker selv.

Når ikke engang folk deler hva som legges ut så ser jeg det slik at også DE vil underlegge seg en ideologi som tilslutt vil ende opp med en katastrofe for menneskeheten som aldri før menneskeheten har sett maken til.

Så folkens da er det bare å sitte foran skjermen og skrive slik det har blitt gjort det siste 10 året og vente på The Great .

RED,

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.