Studie: Injisering Av Svovel I Atmosfæren (Som Billy Boy Gjør) Er En Oppskrift For Klimakatastrofe

26. November 2021

Ny forskning ut av University of Pennsylvania har funnet ut at det å prøve å “ redde ” planeten gjennom kunstig faktisk er ødelegge den.

av Ethan Huff

studie som injiserer svovel i atmosfæren (som regningsporter gjør) er en oppskrift på klimakatastrofe

Det er ikke noe som heter “global oppvarming” eller “ , ” selvfølgelig, i det minste ikke på den måten “ eksperter ” hevder. Dette har imidlertid ikke stoppet forvirrede galninger som Billy Boy fra [angivelig] prøver å stoppe det med sine vanvittige ordninger.

Gates, som vi rapporterte for noen år tilbake, kom med en plan for å injisere svovelpartikler i atmosfæren for å prøve å blokkere solstrålene fra å nå jorden. Dette, sa han, ville bidra til “ kul ” planeten og redusere tilstedeværelsen av karbondioksid (CO2).

Dette er en forferdelig idé fordi mennesker, planter og alle levende ting trenger sollys for å leve.

For det andre er det en at Gates ikke er smartere enn Gud når det gjelder å vite hvordan universet skal fungere, sollys, klima og alt.

Den nye Penn-studien, som ble publisert i Journal of the American Chemical Society, adresserer dette noe. Forskere på skolen samarbeidet med et team ut av Spania for å studere atmosfæriske forhold i stratosfæren.

For å være tydelig er studien ikke nødvendigvis imot ideen om å gjennomføre “ Frankenstein ” -lignende eksperimenter på klimaet. I stedet oppfordrer det til litt forsiktighet når det gjelder å forstå fysikken og kjemien som undergir en slik bragd.

Mange, mange mennesker antyder ingen tukling i det hele tatt, men “ vitenskap ” føles som om den vet bedre enn Gud hvordan man lager en “ bedre ” planet som er mer egnet til dagsordenen til Gates og hans ekteskap.

En artikkel fra Penn om studien forklarer at det er utfordringer med å generere svovelsyre i stratosfæren. Produksjonen av den er “ mindre effektiv enn tidligere forventet. ”

“ Dermed kreves det mer grunnarbeid som utforsker kjemien til hvordan svovelsyre og dens byggesteiner vil reagere i den øvre atmosfæren for å trygt komme videre med denne klimageoengineering-strategien,” artikkelen forklarer videre, med henvisning til uttalelser fra forskerne som er involvert i studien.

Å Blokkere Solen Med Svovel Er Definitivt Ikke En God Idé

I følge Joseph S. Francisco, en atmosfærisk kjemiker fra Penn School of Arts & Sciences, er det viktig å forstå “ fotokjemien som er involvert i geoengineering ” før du fortsetter med å spraye tilfeldige kjemikalier ( ) i himmelen.

“ Det er kritisk viktig, og det er noe som har blitt ignorert, ” la han til.

Tanken bak svovel er at dette er det samme stoffet som slippes ut under et vulkanutbrudd, ofte blokkerer solen og gjør alt mørkt i en periode. Hvis Gates og andre geoengineere kommer seg, ville dette mørket være “ permanent ” for å “ fikse ” global oppvarming.

Under et vulkanutbrudd slippes svovel ut i troposfæren, som ligger omtrent 10 kilometer opp fra jordoverflaten. Geoengineering svovel innebærer derimot å injisere den oppover 20 kilometer inn i stratosfæren, som er helt unaturlig.

“ En av implikasjonene av dette funnet er at hvis du legger svoveldioksid der oppe, vil det bare være resirkulering rundt, ” sier Francisco. “ Så det åpner døren for om vi har full forståelse av atmosfærisk svovelkjemi oppe i stratosfæren. ”

Hvis atmosfærisk kjemi ikke spiller ut som forventet under en geoengineering injeksjon av svovel, må det være en plan B, sier Francisco.

“ Det reiser et grunnleggende viktig spørsmål: Hvis vi legger svoveldioksidet inn, kan vi da få det ut av stratosfæren? ” spør han.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.