Noen tanker om dollaren og krona og om HVEM som står bak finansieringen av sprayingen:

Utifra det jeg har lest meg til så har jeg forstått av det politiske bildet antar jeg at og og nå også er iferd med å knekke dollaren. Clinton gjorde sitt da hun startet Libyakrigen for å avskaffe Gaddafi som ville samle Afrikanske stater i EN valuta. Busch gikk inn i Irak for det samme formålet. Nå kjemper Trump med nebb og klør for å styrke dollaren. Klarer han ikke å holde dollaren på et visst nivå startes en ny krig. I tillegg jobber NWO sammen med nevnte land å redusere jordens befolkning og våpenkappløpet er igang der de nå utvikler de samme våpnene og samtidig truer hverandre. Man kan OG ta med N Korea i samme selskapet. De har OG egen valuta. Når disse landene har utsletta mesteparten av jordas befolkning så blir det et oppgjør mellom de nevnte. Hvis man ser på dollarseddelen så ser man mange svar på de som finansierer galskapen. Tallet er 13. 13 stjerner: (Hexagram). 13 striper (under omen). 13 piler (på hver side av ørnen): 13 etasjer ( i Babylons tårn) samt de 13 familiene som finansierer galskapen. NOVUS ORDO SECLORUM( New Order of the ages). Disse startet bla den Franske Revolusjonen. Det samme skjer igjen…i våre dager. Det var min forståelse for hva som skjer idag. Historien gjentar seg. Trump er kjøpt av disse. Han er en puppet for dem. Det hele vil starte med borgerkrig i USA (California) og Frankrike vil følge etter. Vi her i har vært en tapt nasjon siden 10 jan 1940. Dette vet Erna(Simone) veldig godt…derfor kjøper hun seg opp med resten av Norges “penger”. Rotchild eier Norges Bank og det neste er olje/gass som Norge lever av så lenge det varer. Endeliktet blir Rotchild mot i N Norge. Som antydet så er Putin og Trump venner på “bakrommet”. Men akkurat DET er det mange i Norge som ikke skjønner: Noen som har andre synspunkter?? BILLY BOY!!!!!!

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.