Syntetisk biologi og korsbakteriene: Et organisk sammendragSynthetic Biology & The Cross Domain Bacteria : An Organic Summary

CARNICOM INSTITUTECARNICOM INSTITUTE8. JAN. 2024

8. JAN. 20246969

151577

DelShare

Syntetisk biologi og korsbakteriene: Et organisk sammendragSynthetic Biology & The Cross Domain Bacteria : An Organic Summary

Clifford E CarnicomClifford E Carnicom
8. januar 2024Jan 08 2024

Denne listen er en uttalelse fra de mest sannsynlige organiske funksjonelle gruppene som komponerer Cross Domain Bacteria (CDB) og de metabolske produktene fra den.  Funksjonelle grupper er “byggesteinene” for organisk kjemi, og de gir et grunnleggende rammeverk for å forstå CDBs natur, en syntetisk, konstruert, xenobiotisk livsform under studie av Carnicom Institute (CI) i flere tiår.  De er på sin side grunnlaget for å etablere reaktiviteten som forårsaker skade i kroppen.  Funksjonelle grupper eksisterer på molekylært nivå av materie, og de går derfor foran enhver videre utvikling eller studie, inkludert nanoteknologi. Arbeidet er først og fremst basert på omfattende kulturanalyse.This list is a statement of the most probable organic functional groups composing the Cross Domain Bacteria (CDB) and the metabolic products from it.  Functional groups are the “building blocks” of organic chemistry and they provide a fundamental framework in which to understand the nature of the CDB, a synthetic, engineered, xenobiotic life form under study by Carnicom Institute (CI) for several decades.  They are, in turn, the basis for establishing the reactivity which causes harm within the body.  Functional groups exist at the molecular level of matter, and they therefore precede any further development or study, including nanotechnology. The work is based primarily upon extensive culture analysis.

CDB har vist seg å være direkte ansvarlig for alvorlig skade på menneskers helse og endring av menneskets biologi.  Dette inkluderer fagene syntetisk biologi, blodpropp, xenobiotiske proteiner, syntetisk blod, elektromagnetisk blodtransformasjon, bioplastisk menneskelig endring og den såkalte “Morgellons” -tilstanden.  Det er mange andre temaer som skal inkluderes.  Omtrent 450 forskningsartikler eksisterer kl The CDB have been shown to be directly responsible for egregious harm to human health and the alteration of human biology.  This includes the subjects of synthetic biology, blood clotting, xenobiotic proteins, synthetic blood, electromagnetic blood transformation, bioplastic human alteration, and the so called “Morgellons” condition.  There are many other topics to be included.  Approximately 450 research papers exist at CICI å vitne om konklusjonene ovenfor. to testify to the conclusions above.

Det er vurderingen av CI at kunnskap om og replikering av denne kjemien er grunnleggende for enhver påfølgende forståelse av syntetisk biologi som er kjent for å påvirke og true menneskelig velferd.  Dette inkluderer eventuelle avbøtnings- eller termineringsstrategier som kan eller vil komme.  Hver av disse funksjonelle gruppene representerer et vindu med forståelse for den nåværende effekten av denne syntetiske biologien på mennesker. Dette inkluderer It is the assessment of CI that knowledge of and replication of this chemistry is fundamental to any subsequent understanding of synthetic biology that is known to be affecting and threatening human welfare.  This includes any mitigation or termination strategies that may or will be forthcoming.  Each of these functional groups represents a window of understanding to the current impact of this particular synthetic biology upon humans. This includes the naturnature av hver funksjonell gruppe som er oppført, sammen med of every functional group listed, along with the reaktivitetreactivity som tilsvarer hver av dem.  Polymer biologisk kjemi, inkludert syntetisk polymerisasjon, er sentralt i karakteren til denne listen. that corresponds to each of them.  Polymeric  biological chemistry, including synthetic polymerization, is central to the character of this list.

Den organiske funksjonelle gruppen ( eller forbindelse, struktur osv. ) liste følger ( gjenstand for revisjon ):The organic functional group (or compound, structure, etc.) list follows (subject to revision):

metylMethyl
metylenMethylene
ProteinProtein
Aromatisk aminAromatic amine
Aromatisk CHAromatic CH
vinylVinyl
vinylideneVinylidene
polyamidPolyamide
AmineAmine
hemoglobinHemoglobin
tyrosineTyrosine
AlkoholAlcohol
AlkylalkoholAlkyl alcohol
Nukleinsyrer – DNANucleic Acids – DNA
BakteriofagprospektBacteriophage prospect

Merk: En foreløpig uorganisk analyse ( f.eks. Metaller ) kan bli funnet Note: A preliminary inorganic analysis (e.g., metals) may be found herhere..

Clifford E CarnicomClifford E Carnicom
8. januar 2024Jan 08 2024

født Clifford Bruce Stewart, 19. januar 1953.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.