Enda en politikerbroiler flasket opp ved kjøkkenbordet!

EDA EN “MINISTER” (SAMFERDSELSMINISTER) SOM FORTELLER OM GODE SAMTALER MED “FATTERN” VED KJØKKENBORDET. (JERNBANETALEN I DAG)VAR DET IKKE EN ANNEN MINISTER SOM OGSÅ HADDE GODE SAMTALER MED FATTERN VED DITTO TYPE BORD?

MAN OPPLEVER DISSE SÅKALTE MINISTRENE I 40-50 ÅRS ALDEREN TIL STADIGHET PREGE HVA MAN KAN KALLE “ELITEN” I . ER DET IKKE SNART PÅ TIDE AT MAN REAGERER PÅ DISSE KJØKKENBORD EVENTENE. FLASKET OPP MED EN IDEOLOGI FRA SINE FEDRE SOM IGJEN STORT SETT ALDRI HAR GJORT ET PRAKTISK ARBEIDSSLAG MEN VESENTLIG ER FLASKET OPP MED TYP HJERNEVASKING MED LITT PÅFYLL FRA KURSING FRA DE SENTRALE PARTIERS “SKOLE” dET VÆRE SEG PÅ BEGGE SIDER AV “AKSEN”.

MAN SKULLE VEL KANSKJE ANE AT DETTE TAES FRA EN IDEOLOGI SOM NÅ ER I FERD MED Å OVERTA OG ENDE OPP MED ET VERDENSHERREDØMME…LES: NWO. HELT UTROLIG AT IKKE FLERE I HAR FÅTT MED SEG DETTE DA DENNE IDEOLOGIEN HAR VEDVART SIDE 1930 TALLET. MAN KUNNE RAMSET OPP UTALLIGE EKSEMPLER PÅ DETTE MEN EN TING SKAL DE HA. DE SOM FØLGER DENNE IDEOLOGIEN ER VELDIG DYKTIG PÅ HJERNEVASK OG DET SER MAN RESULTATER PÅ I DAG.

MORE TO COME!

RED

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.