PROSJEKT BLUE BEAM. EN KORT FORKLARING. 02.01 2024

Det neste prosjektet som har blitt satt i gang for å skremme jordens befolkning er: PROSJEKT BLUE BEAM som kan forklares slik:

  1. Fremkalle Naturkatastrofer: Bruk av for å skape eller simulere naturkatastrofer i strategiske lokasjoner rundt om i verden.
  2. Simulere Oppdagelsen av Antikke Kunstskatter: Påstått oppdagelse av nye, men falske, religiøse skrifter som vil underminere de grunnleggende læresetningene i store verdensreligioner.
  3. Holografiske Teknologier: Bruk av storskala, rombaserte holografiske projeksjoner for å simulere en invasjon fra verdensrommet eller gjenkomsten av viktige religiøse figurer, noe som vil føre til at folk over hele verden gir opp sine tradisjonelle trosretninger og aksepterer en ny verdensreligion.
  4. Tankemanipulering: Bruk av avansert teknologi, som telepati og elektronisk mind control, for å forme folks tanker og holdninger til å akseptere denne nye verdensordenen.

De som skremmer vil ha det til at det er konspirasjoner. Det artige er at de selv har stått for å produsere-patentere og utvikle verktøyene i dette prosjektet. Kjenner man igjen fremgangsmåten?

Først gjøre folk syke “” så “helbrede” og hva blir resultatet? Vel det burde vel mange vite noe om….eller?

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.