DEN UKJENTE Bestemors nyttårstale 2023.2024.

Dette blir en nyttårstale, kjemisk fri for eventyrene om klimakrise, at nordmenn kommer fra alle verdenshjørner, terrorister som kan bli gode med vennlig snakk og penger, menn som er kvinner, masker som kan stoppe luftbårne , trygge og effektive “”, våpen er veien til fred, NRK og hovedstrømsmediene er til å stole på, og alt annet sprøyt.

Nei, en ekte nyttårstale går sånn:

Kjære landsmenn!

Dere blir holdt for narr av makta. De lyver dere huden fulle om alt.

CO2 er plantenæring som gjør jorden grønnere, og i stand til å produsere mat til en økende befolkning. Det er solen som styrer klima. Se ut av vinduet. Klimamodellene som skulle ha gitt oss snøfrie vintre by now i følge statskanalens Yr, er en saga blott. Skifolket kan senke skuldrene og gå fort på ski. Frihetsstatuen har ikke sett snurten av stigende hav som hun har blitt lovet i flere tiår.

Menn er ikke kvinner. De kan ikke føde barn. Det er dessuten et brudd på norsk straffelov å vifte med blottede kjønnsorgan foran barn. Støre og Raymond er latterlige idioter når de svinger dusker i kriminelle parader. Se dem for deg i strap on. Oh, my God. Det er godt mulig at det kommer.

Utenlandskablene, elektriske gravemaskiner og vindkraft drevet av dieselaggregater, beriker kun staten OG aksjespekulanter som sitter i, og i nær tilknytning til maktens korridorer. De bruker også pengene til frynsegoder, juksing med reiseregninger og pendlerboliger, og til smøring av velgermasser som er egnet til å holde dem ved makta. (69 av de 169 er tatt. Så langt) Du betaler for det. Du går på jobb og bruker stadig større deler av lønnen din til å berike dem og deres venner, de utenlandske “investorene” i det grønne svindelskiftet. De sier til deg at de skal redde verden med å endre et vær som er som det alltid har vært. Skiftende. Bare du betaler, så skal de ordne den saken, mens renter, strømpriser og drivstoffpriser er HELT utenfor deres kontroll. Yeah, right.

Økende er en berikelse, sier de, mens de skadelidde holdes så langt unna mediebildet som det er mulig å komme. De orker dessuten ikke å si noe. Mer hets er ikke akkurat det du har lyst til å oppleve når du har blitt gjengvoldtatt i et buss-skur eller stukket ned på S.

Dagbladet er sjefspropagandist med de andre hovedstrømsmediene hakk i hæl. Alle disse folka går Goebbels en høy gang. Det er propaganda de produserer. De er ikke folkeopplysning. De er folkefiender.

Sars Covid 2 er en variant av Sars Covid 1, – svineinfluensaen i 2009. Covid er IKKE en pandemi. Det er en løgn de brukte de villige, klikk-kåte propagandistene i hovedstrømsmediene til å skremme vettet av deg med. De innbilte folk at de måtte vaksinere seg for å beskytte sårbare som allerede var vaksinert og beskyttet med en “” de bedyret var både effektiv og trygg, som verken var testet for smittespredning, eller skadevirkninger.

De sa at masker beskytter mot luftbårne virus. Som om luften du pustet ut forsvant et sted på veien. De glemte dessuten å si at luftbårne virus også trenger gjennom øynene. Lockdown hindrer dessuten flokkimmunitet, slik virus har vært bekjempet gjennom alle tider. Tegnell i visste det, (det gjorde alle vitenskapsfolk her hjemme også) men han var praktisk talt den eneste som våget å være en ekte vitenskapsmann i vesten. Han sluttet. Måtte ha “mer tid med familien”, slik at også svenskene kunne få nyte godt av “vaksinene”. Vi gjør narr av at svenskene er dumme, men de er et av de ytterst få landene i som har underdødelighet to år på rad. Ungarn er et annet, men så har de han der fæle Orban som sitter ved makta og lar folk gjøre som de vil med vaksiner og sånn.

Covidvaksinene virker ikke. Det vet alle som har tatt dem, for du skal lete godt og lenge etter vaksinerte som IKKE har hatt covid. Covidvaksinene utgjør dessuten en fare for liv og helse som verden aldri har sett maken til så lenge planeten har vært befolket. Overdødelighet og sykdom er massiv i alle landene som har høyest vaksinasjonsgrad. er hardt rammet. USA er verst rammet. 561 tusen flere enn forventet har mistet livet. England har ti ganger verre overdødelighet enn under blietzbombingen på 40 tallet. Og myndighetene stiller ingen spørsmål. De tror at løgnene deres virker fortsatt, og at den verste katastrofen i verdens historie kan dyttes under teppet.

Etter terrorangrepet på Israel løper de samme folka som kaller oss rasister og nazister ut i gatene og forlanger et nytt Holocaust. You cant make this shit up.

Til slutt har du “våpen er veien til fred”, Jens. Fredsnasjonen Norge ble myrdet med en enkel setning til øredøvende applaus fra alle verdens våpenprodusenter og deres profittører. Ukrainas folk betaler med blodet sitt. Det er til å spy av.

2024 blir et skjebneår. Med, eller uten Trump. Helst med. Hvis han får begynne å gjennomføre planen om å gi makten tilbake til folket, og gjenopprettet fred, energiuavhengighet og økonomisk vekst, vil det ha direkte innvirkning på Norge og hele vesten. Framtiden tilhører oss.

Alle kongelige, makteliter og griske jævler som sitter som tente lys på stolene i og lytter til Harari “hacking the brains” og “ze bugs” Schwab, mens de tenker på hvordan de skal posisjonere seg for å få tatt selfie med de største kjeltringene, kan ryke og reise.

Vi er bevæpnet til tennene med sannheter.

Godt nytt år.

– Bestemor

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.