Clifford Carnicom har vitenskapen! Meg selv og David Nixon tror vi har observert teknologisiden av det og kan bidra til å fylle noen av disse hullene til en viss grad. Clifford Carnicom has the science! Myself and David Nixon believe we have been observing the technology side of it and can help fill some of those gaps in to some degree.

Jeg tror det er trygt å si at på denne veldig substakken vil du se flere aspekter av teknologien avduket enn andre steder. Vi ser etter å begrense IDen til noen av disse visuelle elementene snart. I think it is safe to say that on this very Substack you will see more aspects of the technology unveiled than anywhere else. We look to narrowing down the ID of some of these visual elements soon.

KARL.CKARL.C24. DES. 2023

24. DES. 20237676

18181313

DelShare

Det som er viktig er at Clifford har sprengt seg selv i årevis for å hjelpe til med å stoppe menneskets bortgang. Få ville ha sin tålmodighet og besluttsomhet. Dette er en mann som fortjener mer belønning enn han sannsynligvis noen gang vil motta. What is important is that Clifford has been busting himself for years trying to help stop the demise of man. Few would have his patience and determination. This is a man who deserves more reward than he will likely ever receive.

SE HANS KORTEFVIDEO PÅ SISTE OPPDATERINGEN. WATCH HIS BRIEF VIDEO ON THE LATEST SHOCKING UPDATE. Humant blod vs syntetisk blod: Stien til blodproppen – Clifford CarnicomHuman Blood vs Synthetic Blood: The Path to the Blood Clot – Clifford Carnicom

Selv om jeg alltid har vært en tilhenger av Clifford siden jeg hadde blitt syk for 3 + år siden, har jeg alltid hatt noen spørsmål. Det ser ut til at arbeidet David Nixon og jeg har gjort med andre som Shimon Yanowitz har utnyttet visuelle elementer som bare kan beskrives som nanoteknologi ledsaget av syntetisk biologi. De to kan være et supplement på måter som ikke blir forstått. While i have always been a follower of Clifford's since i had gotten ill 3 + years ago i have always had some questions. It seems now that the work David Nixon and i have been doing with other's like Shimon Yanowitz has exploited visual elements only describable as nanotechnology accompanied by synthetic biology. The two may be a complement in ways not understood.

Vi støtter Clifford Carnicom og retningen hans arbeid har tatt. Vi har blitt enige om at det han har vist oss passer inn i fenomenene som oppstår foran våre øyne og bekymringsfullt i global skala. We support Clifford Carnicom and the direction his work has taken. We have agreed that what he has been showing us fits in to the phenomena occurring before our very eyes and worryingly on a global scale.

Bilde fra Clifford Carnicom på Carnicominstitue.com. Mistenkelig krystallgeometri observert. Clifford begynner sannsynligvis å utnytte mistanken vår her basert på visuelle og andre former for analyse vi har utført så langt. Krystaller og polymerer av syntetisk natur som en del av noe mye mer komplisert og veldig mørkt.Image from Clifford Carnicom at Carnicominstitue.com. Suspicious crystal geometry observed. Clifford is likely beginning to exploit our suspicion here based on visual and other forms of analysis we have performed so far. Crystals and polymers of synthetic nature as part of something much more complicated and very dark indeed.

Hvis han tar feil om noe han har observert via vitenskapelig metode, ville jeg bli veldig overrasket på dette tidspunktet. Cliffords satsinger har vært en som startet som et søk for å finne en biologisk årsak til Morgellons sykdom og hvordan det gjaldt . I nyere tid ser det ut til at Clifford har lagt merke til oditeter som nå har blitt en bredere vitenskapelig utforskning av problemene. Jeg tror Clifford sannsynligvis ville blitt overrasket over de rare dataene han samlet inn fra prøver gjennom årene. Nå har vi igjen et annet problem, om ikke mange problemer. If he is wrong about anything he has observed via scientific method i would be very surprised at this point. Clifford's ventures have been one that started out as a search to find a biological cause for Morgellons disease and how it related to Chemtrails. In recent times Clifford seems to have noticed oddities which have now turned into a wider science exploration over the issues at hand. I think Clifford would likely have been surprised by the strange data he collected from samples over the years. Now we are left another problem, if not many problems.

Det er syntetiske biologiprosesser som spiller, og Clifford har de i clutchene til hans meget dyktige hender det ser ut til. Men nå må vi finne ut hvor denne teknologien passer inn når ting blir mer mekanisk utseende og litt mer separat utseende skal vi si.There are synthetic biology processes at play and Clifford has those in the clutches of his very capable hands it would seem. But now we need to find out where this fits in when things become more mechanical looking and slightly more separate looking should we say.

Det er nesten en sterk tro for noen av oss at disse komplekse designene har vært en modulær utrulling, og at de muligens gjennom mange år har endret eller oppdatert den underveis. Jeg er ikke så sikker på at vi ville sett noe av teknologien vi ser nå i tidligere Morgellons år. Jeg tror ting har avansert sterkt i dag og blitt langt mer komplekse enn tidlige og mer syntetiske baserte biologiske utrullinger. It is almost a strong belief to some of us that these complex designs have been a modular roll out and that possibly over many years they have altered or updated it along the way. I am not so sure we would of seen some of the technology we are seeing now in earlier Morgellons years. I think things have advanced greatly today and become far more complex than early and more synthetic based biological roll outs.

Jeg oppfordrer folk til å vurdere å se Clifford Carnicoms arbeid som et produkt av all svette og blødning. I urge people to consider viewing Clifford Carnicom's work as a product of all his sweat and bleeding.

Jeg oppfordrer folk til nøye å besøke temaene, punktene i de foreløpige funnene om denne understakken og å bli med på prikkene. I urge people to carefully visit the topics, points of preliminary findings on this , and to join the dots.

Jeg oppfordrer også folk til å besøke de fantastiske bildene av teknologibaserte krystaller på David Nixons Substack og nettsted der du også finner videoer med Shimon Yanowitz, og ikke glemme Mateo Taylor som har jobbet med å utforske trådløse kommunikasjonsfenomener.I also urge people to visit the fantastic images of technology based crystals on David Nixon's Substack and website where you will also find videos with Shimon Yanowitz, and not forgetting Mateo Taylor who has been working on exploring wireless communication phenomena.

Meg selv og Shimon Yanowits var de første forskerne som oppdaget robotbevegelsene til noen av disse gjenstandene. Partikkelanalyse er fremdeles i rørledningen etter innledende eksperimenter som fremhever uvanlig bevegelse og hastighetsendringer.Myself and Shimon Yanowits were the first researchers to detect the robotic movements of some of these objects. Particle analysis is still in the pipe line after initial experiments highlighting unusual movement and speed changes.

Menneskelige og miljømessige prøver som inneholder prikkformer av teknologien viser disse og andre komplekse sekvenserte mønstre. Et av mange funn som først ble gjort her av Karl.C.Human and environmental samples containing Dot forms of the technology show these and other complex sequenced patterns. One of many discoveries first made here by Karl.C.

Vi skal følge opp de unike funnene som er gjort av meg selv og andre i neste innlegg. Vi vil også forstå at det sakte pågår ytterligere undersøkelser for hvert av disse funnene!We shall follow up with the unique findings made by myself and others in the next post or so. We will also understand that further investigation is slowly underway for each of these findings!

Det er klart jeg ikke er fremmed for Morgellons sykdom og har gjort mye graving. Jeg har jaget organismer for å finne ut hvem som virkelig var forskeren vi skulle følge og hvem som sprengte røyk i rumpa. Ting ble mye mer forvirrende da jeg begynte å bruke Dark field for å se alle slags prøver. Den mulige årsaken til sykdom hadde nå eksplodert til sted der biologi var relevant, og jeg så nå ting av en teknologisk implikasjon som tankene mine ikke kunne tro på med det første. Vel her er vi!Clearly i am no stranger to Morgellons disease and have done a lot of digging. I have chased organisms in order to find out who was really the researcher we should be following and who was blowing smoke up our ass. Things all became much more confusing when i began using Dark field to view all kinds of samples. The possible cause of illness had now exploded to place where biology was relevant and i was now seeing things of a technological implication for which my mind could not believe at first. Well here we are!

Bevissthet om de teknologibaserte prosessene via slike teknikker som Dark field-mikroskopi sprer seg nå over hele kloden som en vill ild. David Nixon har gjort en god jobb med å vekke folk med utforskningen av injiserbare stoffer. Vi har sett materialet som er til stede på nesepinneprøver, sett mange aspekter ved utenlandsk i blodet, og så mye mer.Awareness of the technology based processes via such techniques as Dark field microscopy now spreads around the globe like a wild fire. David Nixon has done a great job waking people up with his exploration of injectables, We have seen the material present on nasal swab tests, seen many aspects of foreign technology in the blood, and so much more.

Å oppdage at rimelige porsjoner av Sodium Citrate for å redusere teknologielementene, klumpe dem og tisse dem ut har vært et nylig funn av stor betydning. Jeg har delt denne løsningen som et eksperimentelt funn fra min side, men har allerede sett helt utrolige resultater fra andre som har brukt den siden. Discovering that reasonable sized servings of Sodium Citrate in order to reduce the technology elements, clump them and urinate them out has been a recent finding of great significance. I have shared this solution as an experimental discovery on my part but have already seen completely unbelievable results from others that have used it since.

Her er et tilfeldig grep av kommentarer jeg fant flytende rundt på understakken min så langt. En kommentar er fra noen David Nixon kjenner som var ekstremt syk som meg selv og nå føler at et mirakel har skjedd. Jeg måtte dekke noe av det veldig spennende språket. Ta alt dette med en klype salt ( ingen ordspill ment ). Vi forsker fortsatt på dette fantastiske matproduktet med store grupper profesjonelle mennesker. Men jeg føler at det er en god grunn til at Clifford også brukte lavere mengder i sin hemmerkombinasjon på den nedre halvdelen av sin kulturpatent for Morgellons sykdom. Here is a random grab of comments i found floating around on my Substack so far. One comment is from someone David Nixon knows who was extremely ill like myself and is now feeling like a miracle has occurred. I had to cover some of the very excitable language. Do take this all with a pinch of salt (no pun intended). We are still researching this amazing food product with large groups of professional folks. But i feel there is a good reason why Clifford also used lower amounts in his inhibitor combo on the lower half of his culturing for Morgellons disease.

Vi kan se at noen mennesker som faktisk forsker på disse problemene, har gitt håp der selv til tider bare bekymret for hvor mye vi kunne lære om dette og hvor raskt en praktisk løsning kunne bli funnet. Sodium Citrate kan være den første og mest affektive løsningen vi langt på vei har funnet. Tiden vil vise seg, men umiddelbare resultater med de som har tatt forholdsregler for å forske på det, har kjeven falt i all ærlighet.We can see that some people ACTUALLY researching these issues have provided hope where even myself at times just worried about how much we could learn about this stuff and how quickly a practical solution could be found. The Sodium Citrate could be the first and most affective solution we have found by far. Time will tell, but immediate results with those who have taken precautions to research it have been jaw dropping in all honesty.

God jul alle sammen, og en stor takk til alle! Dr. Len Ber har lagt ut mange av disse nylige artiklene, så takk til ham og andre som ham som har forsket på trådløse kommunikasjonsfenomener. En stor takk til supporterne, Micronaughts, Researchers og vår gode venn David Nixon. Merry Christmas all, and A huge thanks to everyone! Dr Len Ber has posted many of these recent articles, so thank you to him and others like him who have been researching for wireless communication phenomena. A huge thank you to the supporters, the Micronaughts, Researchers, and our good friend David Nixon.

Fortsett å hjelpe deg med ved å bruke KO-FI for nå!Please continue to help out with support using KO-FI for now!

Støtt oss med KO-FI takkSupport us with KO-FI ThanksAbonnerSubscribe

DelShare

Legg igjen en kommentar

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.