Thorbjørn Morstad om PERLEMORSKYER 27.JUNI 2022

Folk har sikkert sett et slør av regnbuens farger i luften, noen timer etter en Chemtrail- dusj. Dette “fargerike” sløret, kan sees oftere i stor-byer. Ved Solnedgang dukker slørets farger opp, som en del av himmelens skyer og i siste sollys før natten tar over for dagen. De kjemikalske partiklene, blandet med kveldslyset, gjør folk passe blinde for hva som er naturlig vakkert og værberegnlig, og HAARPs partikel-bidrag i naturen. Det nevnte “Sløret” i atmosfæren, besitter regnbuens farger fordi vi ser på Nano-Kjemikalsk Gass, som på isotop-nivå…er på vei til å bli Nano-Krystaller. Alle Nano-kapsler kommer fra flytende oksider og serum, men “Sløret” fra Chem-trails, får sine farger fra både Hologram-teknologiens fargespekter og Nano-teknologiens gass-produkter.

Ofte har -Sløret 1 regjerende farge og hvor regnbuens farger kan minne sterkt om hvordan en også ser samme farge-spekter i olje. Urin- Gul for luften og Forurenset- Brun for havets vann-overflater 🙁 Hologram-tech er en STOR del av Nano-tech av flere grunner. I Nano-teknologiens mikrobiologi, brukes nano-oksider og serumet fra diverse metaller…men når kjemikalene kommer ut av fly…transformeres serumet til Nano-gass. Denne meget spesielle gassen, ligger på det atomære partikel-planet. Nano-gass på Isotop- nivå vil si at : FØR luft og vann-molekyler dannes, kan gale forskere (via ) manipulere, kontrollere, regulere og forandre….hva feks molekylene skal bli. Derav “” Nano-gass, Nano-damp og Nano-kjemikals temperatur er dessverre det fulle natur-bildets realitet. har allerede sakt at han ønsker å blokkere sollyset fra jorden. Heldigvis er dette bokstavlig håpløst, men å skade naturen, dyr og folket…vet vi fungerer 🙁 “Gift-Sløret” påvirker også vår atmosfæres geometriske struktur!!!

Feks er Nano-basert “Graffinoksid, teknologiens byggeklosser” fordi oksidet tillater masse-produksjon av andre nano-oksider og fordi oksidets struktur er lett å forsterke!!! Graffeinoksid blir brukt i luften og i vårt drikke- vann!!! Rundt et hvert luft eller vann-molekyl, finner vi Fotoner som b.l.a er med på å skape “Biosyntese” og videre produserer “næring til fellesskapet” En annen fundamental nærings- kilde i denne Foton-forbindelsen..er naturlig Nitrogen. Fotoner er Molekylenes kommunikasjons muligheter og middelbare Rense-mekanikk. Hologram- teknologiens regnbue-farger er bygget opp av Fotoner…INKLUDERT Nano-kapsler og krystaller. Alle Nano-kapsler og krystaller, besitter også naturlig Silica (fra hav-vannets salt) som høyest sannsynelig er den mest naturlige delen av denne forholdsvis nye “høy-teknologien” Silica-delen her, fortjener eget kapittel. Nano-kjemikalsk gass…som våpen, fortjener øyeblikkelig STOPP. Nano-oksider, Nano-serum og Nano-gass brukes MOT FOLKET….. malplasserte partikler og giftig luft!!!!! Det er faktisk enkelt å snu nevnt , til naturen, dyrene og menneskers favør ❤️ Det første “Sløret” som revner, må være folkets ignoranse.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.