Ja, Bill Gates sa det. Her er beviset.

Gates og hans minions insisterer på at milliardæren aldri sa at vi ville trenge pass med digital . Men i en TED Talk fra juni 2020 sa Gates akkurat det. Noen redigerte uttalelsen, men CHD sporet opp originalen.

Av 

Robert F. Kennedy Jr.

119

Link kopiert

Gå glipp av en dag, savner mye. Abonner på The Defenders Top News of the DayDet er gratis.

Noen meisler endret Juni 2020 TED Talk å redigere sin avslørende spådom om at vi alle snart trenger pass med digital vaksine (lysbilde 1).SLETTET Men etter betydelig innsats sporet vi opp den originale videoen (lysbilde 2). SLETTET

Gates ' minions på kabel- og nettverksnyheter, hans allmennkringkasting, sosiale medier og faktakontroller toadies insisterer nå på at Gates aldri sa slike ting. De sier at han aldri hadde tenkt å spore og spore oss med subdermale chips eller injiserte tatoveringer.

De avviser slike snakk som “ konspirasjonsteorier. ”

Vel, her er det fra hestens munn. SLETTET!

I 2019, ifølge en ennå ikke-renset Vitenskapelig amerikansk artikkel, Gates ga Massachusetts Institute of i oppdrag å bygge en injiserbar kvanteprikkfargestoffsystem å tatovere lagret medisinsk informasjon under barns hud. Tatoveringen ble designet for å være lesbar av en iPhone-app.

Gates ' selskap, Microsoft, har patentert en uhyggelig teknologi som bruker implanterte brikker med sensorer som vil overvåke kropps- og hjerneaktivitet. Det lover å belønne kompatible mennesker med kryptovalutbetalinger når de utfører tildelte aktiviteter.

Abonner på The Defender – It's Free!

  • Navn*
  • E-post*

Gates investerte også omtrent $ 20 millioner i mikrochips, et selskap som lager brikkebaserte enheter, inkludert implantatbrikker med prevensjon med trådløse av / på-brytere for fjernstyrt legemiddellevering av medisinske myndigheter.

I juli 2019, måneder før COVID pandemi, Gates kjøpte 3,7 millioner aksjer i Serco, en militærentreprenør med amerikanske og britiske myndigheter kontrakter for å spore og spore pandemiske infeksjoner og vaksineoverholdelse.

For å lette overgangen til hans overvåkingssamfunn, Gates investerte $ 1 milliard i EarthNow, som lover å teppe kloden i 5G videoovervåkningssatellitter. EarthNow lanserer 500 satellitter slik at regjeringer og store bedrifter kan overvåke nesten hver “ hjørne ” av jorden, og gi øyeblikkelig tilbakemelding av video med ett sekunders forsinkelse. 

Bill og Melinda Gates Foundation kjøpte også 5,3 millioner aksjer i Crown Castle, som eier 5G-spionantenner inkludert mer enn 40 000 celletårn og 65 000 små celler. 

Lag din egen kopi av disse klippene — ettersom Gates ' makt til å forsvinne upraktiske fakta utvides hver digitale dag.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.