Redaktøren har ordet 28.11 2023

Det er en virkelig trygghet for ytringsfriheten(som ikke er lov i ) at vi har en gjeng imbesile som kaller seg journalister oppnevnt og godkjent av en gjeng papegøyer som stort sett ALDRI har gjort et nyttig arbeidsslag for det norske og som sitter 24/7 og kontrollerer/ passer på hva som skrives i dette mediet?

Man har hørt opp gjennom årene at der finnes land som fra lang tid tilbake har drevet med kontroll av sitt eget folk. NÅ ser vi det samme skjer i Norge. Staten har opprettet grupper med mennesker som sitter 24/7 og overvåker og dersom disse menneskenner finner ut noe som ikke er i tråd med eventuelle standarder så kan de faktisk låse ned din pc og også gå inn på din pc.

Avlytting har OG blitt en helt vanlig sak som de samme oppnevnte kan foreta og foretar hos personer de mener er en fare for makten. Uten at man har sikre bevis kan man jo og påstå at disse personer ender “persona non grata”.

Nevnte saker foregår og folket ( FB folket) sitter fortsatt og ergrer seg og kappes om å finne linker som passer inn i deres frustrasjon.

2024 blir året da Agendaen for alvor kommer til å vise sine grusomheter over alt liv på jorden. Dette har det av mange her i Norge blitt informert/advart om siste 4 år UTEN at folk har fått seg til å forstå alvoret i det det informeres/ advares om.

Mange av såkalte informanter har funnet ut at man møter veggen og til dels motvilje og gir opp. For de som har lest sann krigshistorie burde skjønne at mye av det som skjedde den gangen ser ut for å gjenta seg…og i et raskere tempo enn tidligere.

More to come………………….

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.