Regnprøver Bekrefter Nok En Gang Geoengineering: Aluminium, Barium, Titan, Jern Og Svovel Hell Fra Himmelen

Alexander Light2. April 2018

av Markab Algedi, Natural Blaze

Fra min personlige observasjon har sprøytingen i Nord-California betydelig redusert generelt siden opptrappingen jeg var vitne til i 2016 og i mindre grad første halvår av 2017: himmelen sprayes med materialer.

Denne artikkelen vil gjøre saken gjeldende at regntester utført i Nord-California er solide bevis på at himmelen sprayes med metaller.

Men de fleste dager kan du fremdeles se himmelen dised ut, selv om materialet av en eller annen grunn i det minste i Sacramento ser ut til å falle ned for å forårsake mindre intenst enn det gjorde i 2016.

Spesielt i San Francisco er sprøytingen veldig tydelig akkurat nå. Patrick Roddie, en kjent og berømt geoengineering-forsker, har tatt videoer av sprøytingen over byen hans.

Som utallige regntester utført av organisasjonen hans har Stop Spraying Us bevist tidligere, San Francisco, Regn i California fortsetter å være forurenset med nøyaktig samme sett med tungmetaller som foreslås sprayet akkurat nå.

Poenget aktivistene gjør er at vi tydeligvis allerede sprayes av de tingene geoengineering-forskeren og Harvard-professor foreslår at vi sprayes med.

Regntestene ble utført av det sertifiserte, NELAP-akkrediterte laboratoriet McCampbell Analytical, Inc., i Pittsburg, California.

En 13. mars 2018-analyse av regn samlet i San Francisco dagen før ble bekreftet å inneholde 42 mikrogram per liter aluminium, 4 mikrogram per liter barium, 4,4 mikrogram per liter strontium, og betydelige mengder jern og titan. En PDF for den rapporten finner du her.

Deretter ble det utført en regntest på en prøve samlet i San Francisco 20. mars, og den inneholdt 57 mikrogram per liter aluminium, 5,3 mikrogram per liter barium og 360 mikrogram per liter svovel. Den komplette PDF-filen for den rapporten finner du her.

Svovelen er et annet materiale sitert av geoengineers som det de vil spraye himmelen med. Hvem som helst kan forske på David Keith og hans foreslåtte sprøyting av materialer som dette i stratosfæren som en påstått , fra ballonger.

Mennesker som ikke er naive og kan anerkjenne gyldigheten av bevis som dette, vil sannsynligvis være enige om at noen allerede sprayer himmelen.

Hvorfor ellers ville denne nøyaktig samme uvanlige andelen geoengineering-relaterte materialer bli funnet i regntester, som perfekt går foran når man visuelt kan gjenkjenne at himmelen er blitt sprayet?

Hvis du tror at dette er en veldig liten mengde av disse materialene, la oss se på en av deres tidligere regntester fra 2016.

4.700 mikrogram per liter aluminium ble oppdaget i en hardtslående regntest fra nærliggende Sacramento, California for omtrent nøyaktig 2 år siden i mars 2016, som vi rapporterte den gang.

Dette er et bilde tatt av himmelen i Nord-Sacramento, California på nøyaktig samme tid som det ble tatt regntest. Jeg tok dette bildet, det er fra denne videoen.

Det synes for meg at det kan tas visse, ekstremt nøyaktige regnprøver som inneholder noe som tusenvis av mikrogram aluminium per liter, og de er representative for hvor mye som sprayes, men det er like enkelt å få en mindre potent prøve bare ved en tilfeldighet.

Hvorvidt testen er heldig nok til å ha en potent prøve som er representativ for hvor mye som sprøytes, er det bare et spørsmål om tilfeldigheter.

Del dette med så mange mennesker som mulig.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.