Rhode Island Tackles ‘ Geoengineering ’

27. oktober 2017 admin ArkivConspiracy Buzz 5

geoengineering

Ikke lenger avskjediget som “ konspirasjonsteori-tull, ” Rhode Islands generalforsamling er bekymret nok for , eller “ utilsiktet manipulering av miljøet,” involverer “ farlige aktiviteter som kan skade menneskers helse og , miljøet og økonomien. . . ” at de vedtok en regning for å regulere all geoengineering-virksomhet.  

Av Mark Anderson

I slutten av september ble Rhode Island den første staten som vedtok lovgivning som ber tjenestemenn om å undersøke hvordan atmosfæriske modifiseringsprogrammer, ofte referert til som “ geoengineering, ” påvirker jorden. Tiltaket det gjelder er Geoengineering Act fra 2017 (H. 6011), som ble innført av statsrepresentant Justin Price (R) tidligere i år.

“ Rhode Island generalforsamling finner at geoengineering omfatter mange teknologier og metoder som involverer farlige aktiviteter som kan skade menneskers helse og sikkerhet, miljøet, og økonomien i delstaten Rhode Island. . .. Det er derfor intensjonen fra Rhode Island generalforsamling å regulere all geoengineering-virksomhet, ” heter det i lovforslaget.

Spesielt vil lovforslaget “ gi at en person som søker å delta i geoengineering-aktiviteter, vil kreve lisens fra direktøren for Institutt for miljøledelse,” en lovgivningsmessig nyhetsmelding fra april 2017 forklart, og la til: “ Geoengineering er definert som den forsettlige manipulasjonen av miljøet, som involverer kjernefysiske, biologiske, kjemiske, elektromagnetiske og/eller andre fysiske agentaktiviteter som påvirker endringer i jordens atmosfære og / eller overflate. ”

Cloud-seeding har lenge eksistert som en form for værmodifisering. Et eksempel er det amerikanske militærets hemmelige operasjon Popeye, som ulovlig påførte et “ kaldt skymodifiseringssystem ” ved bruk av tre WC-130-fly for å skyte sølvjodidfliser i himmelen for å indusere kraftig regn til gjørmete Ho Chi Minh-stien. Hensikten var å stoppe eller bremse nordvietnamesiske troppskonvoier.

IRS mister tilfeller

Men det er en økende erkjennelse av at mye annet skjer over oss — og har vært i lang tid. Mange kaller de criss-cross dampstreker som ofte mar ellers vakre blå himmel “ ,” et bredt begrep som refererer til visuelle bevis på et tilsynelatende program som involverer atmosfærisk sprøyting som angivelig går utover å skape nedbør.

Den kanskje vanligste påstanden er at atmosfæriske aerosoler sprayes for å avlede sollys og forhindre at jorden blir for varm, i tråd med klimaendringsteorien om at verdens temperaturer unaturlig stiger, og menneskehetens industrielle utslipp er hovedsakelig skylden.

Spesialister som er intervjuet av denne AFP-forfatteren angående geoengineering, har noen tungtveiende bekymringer, spesielt når det gjelder regningens “ -regulering ” -bestemmelse.

“ Det er samordnet innsats i Amerika og i , ” kjernefysiker og atmosfærisk forsker J. Marvin Herndon sa til AFP, “ som er rettet mot geoengineering ‘ styring. ' Alle disse anstrengelsene, så vidt jeg vet, unnlater å fortelle den fulle sannheten, unnlater å innrømme at geoengineering har foregått skjult i flere tiår. ” Han fortsatte, “ Jo mer jeg lærer om de forferdelige skadelige helsekonsekvensene for mennesker og annen biota, jo mer innser jeg at det bare er en akseptabel styringshandling: Det totale og komplette forbudet mot å plassere alle stoffer i luften vi puster av en eller annen grunn. ”

Herndon la til, “ Representant Justin Price fortjener store kudoer for ikke å begrave hodet i sanden slik de fleste (tilnærmet alle) samfunnsledere gjør. ”

Prisregningen krever forhåndsavsløring av presise geoengineering-planer før de gjennomføres. Ellers bør geoengineering forbys, sa Price, som sa til reporterne: “ Jeg tror publikum ikke bør ta ideen om geoengineering lett, fordi vi ikke aner hvilken irreversibel skade som kan gjøres på planeten eller atmosfæren vår . . .. Enten er hele prosessen fullstendig gjennomsiktig for publikum, med strengt tilsyn, eller så sier jeg, det burde absolutt ikke skje. ”

Denne lovforslaget, som ble innført 24. mars og vedtatt av huset 19. september med 67-0-avstemning, ville “ opprette en fem-medlemskommisjon for å studere og gi anbefalinger om regulering og lisensiering av geoengineering. ”

Likevel går dette problemet enda dypere enn mange kanskje mistenker. fra South Carolina, en forsker på geoengineering, spesielt værmodifisering, snakket i lengden om slike saker på desembers Freedom Force International-konferanse med tittelen “ Global Warming: En ubeleilig løgn ” i Phoenix, Ariz.

Lee studiepoeng Pris for å vekke folk om geoengineering, men det er allerede bredere lover om dette emnet som lenge har vært på bøkene — for eksempel den føderale loven om værmodifisering fra 1976 — som bør brukes for å bringe hemmelig atmosfærisk modifisering til fullt offentlig syn og etablere et middel til å politisere, straffe eller forby det.

Rhode Island-lovforslaget sier at krenkere ville bli straffet $ 500 000 per forekomst med “ ikke mindre enn 190 dager ” i fengsel, og per forekomst kan bety per dag.

“ Med Rhode Island-regningen er det ingen måte å straffe noen, ” Lee motarbeidet. “ Det sier ikke noe om hvordan du fanger noen [å delta i geoengineering-flyreiser] uten lisens. Den 24-timers forhåndsvarselet i regningen er i orden, men vi må distribuere atmosfæriske sensorer for å fange krenkere i loven. ”

Slik han forstår det, de fleste atmosfæriske modifiseringsprogrammer er “ dyp tilstand ” og vil per definisjon være vanskelig å hindre under Rhode Island-regningen — gitt den begrensede jurisdiksjonen og landområdet til den lille østlige staten.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.