De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber

AV FRANK AUNE

28. 02. 2023

1.9K VISNINGER

26 MINUTTER LESETID

 22 

DEL ARTIKKELEN OG DELTA I Å SETTE MENNESKEHETEN FRI, ÆREDE LYSKRIGERE!

Det finnes ingen White Hats som vil redde oss. Trump har allerede vært president. Under Pizzagate og Epstein. Ingen arrestasjoner skjedde. Han vaksinerte derimot sitt folk. Hopium sørger for at du ikke gjør noe for å forhindre kabalens skjulte agenda inntil det er for sent å gjøre noe. Altså en perfekt orkestrert plan. For kabalen.

Det finnes lyskrigere verden over som ønsker å skape en bedre verden for menneskeheten, men å vite hvilke personer og grupperinger som er genuine og ukompromittert når man skal navigere i et hav av løgner krever en erfaren kaptein. Risikoen er stor for å kjøre på et skjær.

Hvem kan man tro på ut over ekte lyskrigere som blant annet Dr. Reiner Fuellmich som stikker hodet sitt dypt inn i rottereiret? Hva de som arbeider for de gode kreftene, såkalte White Hats, faktisk får gjort og hvor organisert og synkronisert innsatsen er verden over er et stort og viktig spørsmål å stille.

Det er mange store ord som florerer på nettet om White Hats og deres ultrahemmelige militære operasjoner til det beste for menneskeheten, men det er lite om ikke intet håndfast vi faktisk ser at de står bak. Samtidig kunne de gjort så mye mer.

Som ved å annonsere den faktiske sannheten om hvordan verden er styrt og navngi kabalen helt til topps ville hjulpet dramatisk.

Unnskyldningen som mange benytter om at folk ikke kan håndtere en slik sannhet er bare en del av dagens psykologiske krigføring. En slik annonsering ville brakt folk verden over sammen og gjort oss sterkere. Menneskeheten vil ikke bli traumatisert ved å bli satt fri.

Tvert imot ville gleden over å bli kvitt tvangstrøyen som kabalen har tredd over oss på alle plan i vår eksistens gitt oss en enorm frihetsfølelse og revolusjonert hele verden på kort tid. Har det derimot skjedd?

I stedet får vi erklært pandemi, lockdowns, krig, jordskjelv, klimakrise, et hav av ting vi skal frykte og alt annet enn de gode nyhetene vi om og om igjen, år etter år får vite er rett rundt hjørnet.

Det er på tide å våkne opp og innse at løgnene og bedragene er størst rundt lysets krigere, oss våkne, som er den største og eneste trussel mot kabalens planer og eksistens.

Infiltrasjoner og planlagte falske lekkasjer

Vi ser tydelig et stadig eskalerende mørke verden over som tilsynelatende ikke stopper om ikke noe helt spesielt skjer. Det er akkurat der White Hats'ene gjennomfører en rekke hemmelige militære oppdrag for å sette menneskeheten fri fra kabalen. Angivelig. Det finnes trolig noen av de, men er de til syvende og sist et kontrollert produkt av kabalen de også?

Det som er essensielt er å finne ut hvilke kanaler som er autentiske uten å være skapt, kontrollert eller infiltrert av kabalens tentakler eller en godt maskert lokkedue uten at de selv vet det. Med den relativt ubegrensede tilgangen til penger som kabalen har så ville det vært rart om de ikke benyttet massive beløp i å forvirre og ødelegge for deres største trussel: De frihetskjempende lyskrigerne.

Her tar vi for oss noen få av de mer synlige lysarbeiderne der ute.

Project Veritas var startet opp som et genuint prosjekt av James O' Keefe for å avsløre kabalens mange agendaer, men styret ble infisert. Kabalens tentakler ser ut til å ha fått et fotfeste hos de og har fått sparket grunderen Keefe som startet hele prosjektet. Dermed er det tvilsomt om det kommer betydningsfulle avsløringer fra de i fremtiden.

Wikileaks.org og Julian Assange har fått massiv publisitet i massemedia, men har aldri avslørt noe som helst om kabalen.

Det første de burde begynt med var 9/11-terrorhandlingene som var en av verdens største falske terroraksjoner. Starten på slutten.

Wikileaks har derimot aldri lagt ut et eneste dokument om 9/11 eller nevnt noe om etterforskningen i etterhånd.

Akkurat det er et viktig virkemiddel for å filtrere good guys fra bad guys. Om man uttaler seg om 9/11 som en innsidejobb så er det et godt tegn. Dog holder det ikke for seg selv, men det er et stort steg i riktig retning.

De som tilsynelatende kjemper for oss

Russland og  ser jo tilsynelatende ut til å rydde opp i neo- og overgrepene i etter at kabalen presset Russland til det ytterste for å starte krigen. Derimot når man sjekker nærmere etter så har også Russland rullet ut covidvaksiner.

Så hvorfor rydder de da opp i khazarmafiaen i Ukraina samtidig som de vaksinerer befolkningen sin? Logikken holder ikke mål.

Med Russlands enorme militære styrker så burde de ha vært kapabel til å ta over landet på kort tid, men nå har krigen vart i over et år og lidelsene fortsetter.

Kabalen vinner frem når det er krig, de har en god unnskyldning til å presse energipriser kraftig opp og skape kaos på alle områder. Det er intet annet de ønsker mer enn at Ukrainakrigen opprettholdes. Dessverre så begynner det da å bli logisk.

Ettersom Russland heller ikke er good guys, men en kontrollert gren av kabalen, finnes det overhode noen good guys der ute som forsøker å ta ned kabalen og kutte alle dens tentakler?

De vi står ovenfor

Ubekreftede antatte tall er at den indre kjernen av kabalen er på rundt 8500 personer og deres enorme nettverk av korrupte politikere, ledere og lakeier er i størrelsesorden 70 millioner mennesker.

Men White Hats er i ferd med å vinne krigen og kabalen har ingen penger igjen sier et hav av villedede YouTubere og lysarbeidere.

De falske lysarbeiderne

David Wilcock

Davic Wilcock sier selv at han er en reinkarnasjon av Edgar Cayce, kjent som den sovende profet.

David Wilcock er meget dyktig i å prate. Han er flink på å tegne opp det store bildet og helheten. Det han sier er akkurat det vi frihetskjempere ønsker å høre. Det er lett å bli engasjert og revet med. Det er jo suverent å høre at det snart er over.

Han har derimot dessverre bommet utallige ganger på det han sier om kabalen, og det på uheldige måter. Eksempelvis ved å hardnakket si at Obama var en white hat, at «social distancing» var bra, at lockdowns var for å sikre folks under verdensomspennende arrestasjoner av kabalen som ifølge Wilcock skjedde under NATO-øvelsen Operation Defender Europe 2020

Jeg møtte han personlig over noen dager og vi fikk se en annen side av han som ikke er synlig via hans videoer. Dessverre var det en egosentrisk og ultraspirituell side. Han har holdt på i mange år og i artikler og videoer engasjerer han seerne da som nå.

Eksempelvis i en interessant presentert video sier han til slutt at hans mor sier at hun ikke ønsker å leve i en verden slik han skisserer og dermed er hun «part of the problem» som han sier.

Subtilt splitter han på den måten familiebildet og vi må velge side, vekk fra våre nærmeste. Splitt og hersk. Det minner meg om en viss Bush som en gang sa; «You are either with us or against us».

Mehran Keshe

Her er Keshe avbildet med (den ikke-fungerende) plasmareaktoren som er lansert.
Her er Keshe avbildet med den ikke-fungerende Magrav plasmareaktoren.

Mehran Keshe var full av godord om verdensfred og å redde verden med sin frie energienhet Magrav som han villig delte ut arbeidstegningene på. Det viste seg dessverre å være bare tull. Han sa alt vi ønsket å høre om enhet og frihet for menneskeheten.

Det var derimot en deltaker som prøvde å spørre han ut om chemtrails under en av hans workshops som jeg fulgte. Det ble bare avfeid som tull og noe han ikke ville snakke om. Jeg burde fanget det opp som et rødt flagg den gangen.

Selv mange år senere så er det fremdeles en liten hærskare med mennesker som følger hans ord, for de klinger så godt, på tross av at han er med stor sannsynlighet ble satt ut i det alternative miljøet som en «decoy», en avledningsmanøver, slik at vi ble penset inn på et blindspor og ikke skulle gå videre inn på ekte fri energiteknologi, men bare gi opp eller få bekreftelsen på at «det selvsagt bare var tull med fri energi».

I tillegg til å ødelegge for seriøsiteten til mange lysarbeidere. Jeg fant hans ord troverdig og kjøpte inn tre enheter og testet de ut grundig til punkt og prikke. De gjorde absolutt ingenting med strømforbruket i huset. Ei heller brukte bilen mindre drivstoff.

Keshe er et klassisk eksempel på en betalt aktør som benytte masse flotte ord, blander inn spennende vitenskap og fremstår som en revolusjonerende vitenskapsmann for så å lure titusener til å gå på limpinnen.

Det burde for øvrig ringt en varselbjelle under lanseringen av Magrav-enheten når han ikke en gang hadde et demonstrasjonshus å vise til for å bevise fri energi i praksis. Man kan gå lett glipp av slike røde flagg når man er blendet av sin egen naive entusiasme.

Se på detaljene og de små ledetrådene og vær obs på røde flagg når du søker etter sannheten.

QAnon / Trump / White Hats

QAnon og alle de andre i denne leiren som Trump og White Hats sier også masse av de helt riktige tingene og har tilsynelatende militære kontakter med mannskap og spesialstyrker, men har mistenkelig mye publisitet i massemedia ala Wikileaks. De har aldri fått gjort noe revolusjonerende som virkelig kan bevises eller tilsynelatende gir utslag i den virkelige verden. Man ser ulike drypp i massemedia, men disse dryppene har vært der i flere tiår uten at det utgjør noe forskjell.

QAnons slagord som benyttes ofte er «Trust the plan». Dette passiviserer følgerne. Faktisk benytter Wilcock akkurat de samme ordene i noen av sine videoer.

Benjamin Fulford / White Dragons

Benjamin Fulford har bommet enda mer opp gjennom årene i sine ukentlige rapporter som jeg har fulgt i 14 år. Han prater mye om de legendariske White Hats'ene og hvordan de «kicker ass». Han er med sikkerhet satt inn i sin rolle av kabalen. Han er en mester i å presentere hopium.

Som profesjonell journalist graver han mistenkelig overfladisk i mange tilfeller og legger for ofte ut informasjon som lett kan avfeies som feil eller som i etterhånd ikke viste seg å stemme. ble tatt ut for et par år siden ifølge Fulford, men uansett hvem som er arrestert eller tatt av dage så sier han i etterhånd at de vi ser nå er kloner, datagrafikk eller skuespillere med gummiansikt.

For all del, teoretisk sett kan det være mulig. Det benyttes i praksis. Jeg har hørt mye sprøere informasjon enn det som er sant, men det spiller jo ingen rolle om White Hats fjerner alle djeveldyrkende psykopater og alle deres korrupte lakeier om de bare dukker opp igjen på et eller annet vis og alt fortsetter som før.

Det fordrer jo også igjen at White Hats er genuine lysarbeidere og ikke kontrollert av kabalen. Logisk sett, om man setter sammen alle puslespillbitene, så er det dessverre mange tegn på at de bare er en gren av kabalen som benyttes ovenfor oss lyskrigere som en trojansk lokkeand.

Og vi lar oss lekende lett avledes og villedes.

Khazar
I 2016 så sa Fulford at karatemestere i Japan hadde mobilisert for å ta ned den djeveldyrkende Khazar-mafiaen. Veldig kult sagt. Kult å høre. Og der stoppet det.

Man må jo bare elske den særdeles krasse måten han omtaler kabalen og dens lakeier på med oppfordringer til om å arrestere de «on sight» og hvor mange som allerede er tatt ut og at khazarmafiaen straks er blakke eller forhandler overgivelse. Hmm. Vent nå litt. Er det ikke et rødt flagg å si masse av akkurat slike ting som vi gjerne ønsker å høre?

Fulfords spesialitet er nettopp å omtale alle disse White Hats, Trump og hans militære kommando, White Dragons i Asia, MI6, CIA, P3 Freemasons og alle de andre grupperingene han snakker om og alt de gjør for å redde verden fra kabalen slik at vi bare kan sitte og vente på en annonsering en vakker dag om at menneskeheten er satt fri.

Dog virker det ikke som vi er noe i nærheten av det når man blar gjennom dagens sedvanlige nyheter i massemedia. Heller tvert imot.

Det er utallige personer som er blitt villedet til å tro at seieren snart er i boks eller bare rett og slett ikke ser gjennom alle lagene med løgner. Her går vi raskt gjennom andre falske eller kompromitterte lysarbeidere. For all del, flere av disse personene har mye bra å komme med også, men disse kildene er ikke rene.

Joe Rogan

Joe Rogan uttalte i et av sine show i år at han ikke tror noe muffens er bak 9/11. Interessant å høre på og han har en enorm lyttermasse, men han har generelt liten tro på en global kabal som er samkjørt med en global destruktiv plan og drar verdens ledere i trådene. Joe Rogan skummer dessverre bare fløten.

Simon Parkes og Connecting Consciousness

Det er en gjennomgående gjentagelse fra Simon Parkes om at Trump, White Hats og deres hemmelige militære operasjoner vil redde oss, men ifølge han selv kan han ikke si noe om sine kontakter da han er under Non-Disclosure Agreements.

Nettsamfunnet hans kalt Connecting Consciousness består av mange flotte og dyktige mennesker. Dessverre blir de forsøkt villedet til å følge sin leder. Parkes lokker med store summer for at medlemmer kan starte ulike prosjekter som eksempelvis medbed-sykehus. En medbed som ingen virkelig har verifisert at eksisterer eller er testet og utprøvd med resultatene som loves.

Det er bare at det tar tid å få pengene og ingen vet når de vil komme, gjentar Parkes. Det er opp til hans hemmelige kontakter å avgjøre riktig tidspunkt, sier han. Dessverre bruker mange av medlemmene utallige timer på å utarbeide prosjektplaner til riktige så gode formål. De vil derimot aldri få startet opp.

Pengene vil selvsagt aldri komme. Communitiet har rundt 50.000 medlemmer registrert, men kun rundt 100 personer er som regel online når man stikker innom der. Det Simon sier er en etablert sannhet som ikke kan bestrides.

Simon er på en måte opphøyd slik at man kan ikke motsi det han sier uten at de fleste av medlemmene vil slakte deg for å mene noe annet. Jeg finner mange røde flagg i hans regelmessige oppdateringer, men det kan selvsagt ikke diskuteres når samfunnet er bygd opp med han som leder.

Det er dessverre en slags blind tro på at White Hats har full kontroll over kabalen og at vi garantert har seieren i vår hule hånd. Vi trenger bare å gjøre ingenting mens Trump og hans militære operasjoner ordner opp for oss. Et skoleeksempel på en gjennomført avledningsmanøver kontrollert og styrt av kabalen.

A.J. Roberts

Flott person. Mener godt. Han har mye bra stoff som han presenterer. Dessverre er han blitt lurt ned i White Hats-hullet. Han er en del av det store sirkuset på YouTube.

Roberts har vært i militæret selv og sier han har kontakter, men når man graver inn i hans mange interessante videoer så finner man ut at han selv sier at han ikke har noen håndfaste beviser på pågående militære White Hats-operasjoner.

Roberts og mange av disse YouTuberene intervjuer gjerne hverandre så dette er en gruppe som er utsatt for et hav av desinformasjon og kabalagenter. Resultatet er at det er en større gruppe med populære YouTubere som presenterer hopium til massene. Og dermed blir mange våkne sjeler sittende og vente. Og vente. Og vente…

Derek Johnson

Stort sett tilsvarende som A.J. Roberts ovenfor. Derek Johnson er patriotisk til tusen, stor Trump-fan og prater nesten daglig på Twitter og Telegram om flytrafikk som han hevder beviser hvordan Trump flyr verden over og arresterer en haug med onde kabalmennesker. Men når man går han i sømmene så ser man at det kun er antagelser og ingen håndfaste beviser.

Han er i stor grad en del av det samme Youtube-sirkuset og er intervjuet av A.J. Roberts, Charlie Ward osv.

For all del, det finnes enkeltpersoner og fraksjoner som mener vel og som jobber for menneskeheten. Større militære operasjoner til det beste for menneskeheten? Jeg har ikke funnet en eneste person som kan vise til harde fakta på dette. Har du?

Til syvende og sist er uansett såkalte White Hats-fraksjonene nøye overvåket, kontrollert og styres i den retningen som kabalen vil at de skal gå.

Elena Danaan

Elena Danaan kanaliserer fra mørke kilder uten at hun ser ut til å være klar over det. Hun hevder å ha kontakt med White Hats som av en eller annen årsak informerer henne om sine pågående operasjoner og hvordan kabalen garantert vil feile og allerede taper på de fleste fronter.

Dog kan hun ikke avsløre noen av planene selvsagt for å unngå å avsløre detaljer i de strategiske og taktiske operasjonene. Det jeg finner interessant er at de heller ikke avslører gamle operasjoner for flere år siden som kunne underbygget eksistensen av White Hats'ene. Ingen gjør det.

Michelle Fielding

Michelle Fielding driver også med kanalisering og er med i en rekke Youtube-intervjuer. Hun snakker varmt om Elon Musk, i mine øyne en av nåtidens største trojanske hester med sin , nå X. I dette intervjuet har fem Youtubere gått sammen om å snakke om hvordan de mener Elon Musk jobber for oss.

Hun har også gjort seg selv til talsmann for QFS (Quantum Financing System) og NESARA/GESARA og forklarer forsinkelsene med at militæret strammer inn på grepet og bare tester ut det nye finanssystemet. Dog er QFS bare en PsyOp og i praksis en effektiv måte kabalen får rullet ut CBDC på uten særlige med protester. Takket være blant annet Michelle Fielding.

I et Youtube-intervju med Nicholas Veniamin hevder hun at White Hats Maintain Full Control og at Rhianna er en White Hat.

Nedenfor ser vi Rihanna viser sin troskap til Illuminati-grenen av kabalen helt på slutten av sin fremføring under årets SuperBowl, et show som er kjent for sine sataniske fremføringer slik kabalen elsker å gjøre det. Rett i ansiktet til folket.

Selv etter dette snakker Fielding varmt om henne og fremdeles deler mange lysarbeidere videoer av henne helt ukritisk. Fordi hun benytter de ordene vi ønsker å høre. Klassisk psykologisk operasjon i praksis.

Dr. Michael Salla

Dr. Michael Salla har sin Exopolitics-kanal. Han er selvsagt utsatt for desinfoagenter som han dessverre svelger unna. Jeg sier dessverre fordi han har mye interessant å komme med. En del av stoffet hans er autentisk. Dog må man være selektiv og varsom med informasjonen han legger ut. Bruk din kløkt når du ser på hans innslag.

Han har for øvrig hatt flere intervjuer med blant annet Elena Danaan, men som allerede nevnt så er ikke hun en troverdig kilde selv om hun virker overbevisende i seg selv.

Charlie Ward

Charlie Ward gjør det han kan for å selge gull. Han har mye negativ omtale i kommentarfelter i forskjellige videoer. Han snakker hyppig om NESARA og GESARA. Altså alt gullet i Asia og de millionene som skal deles ut til verdens befolkning. En vakker dag. Enhver person som snakker om dette er dessverre villedet eller er en kabalagent.

Simon Parkes pleide å samarbeide med Charlie Ward og hadde konferanser rundt om i England med han, men det ble avlyst. Simon pratet nylig om Charlie i en månedlig oppdatering, men av «tekniske årsaker» ifølge communitymoderator så ble videoen fjernet og lagt ut på nytt. Uten sekvensen med Charlie Ward. En åpenbar løgn basert på uheldige uttalelser av Parkes. Jeg fikk dessverre ikke hørt det originale opptaket.

Som du kan se så går det en tråd mellom alle disse Youtuberene og veldig mange av de er ikke nevnt her. Og alle mener hardnakket at White Hats har full kontroll. Mange hevder de har konkrete beviser. Når jeg ser disse videoene og går gjennom de nøye så er det allikevel ingen som faktisk har disse harde bevisene dessverre.

Cobra

Cobra er en person som driver nettstedet The 2012 Portal. Både i gamle og nye artikler han legger ut så er tråden at vi er ivaretatt via dype, hemmelige operasjoner som ordner opp for oss. Dog når seieren er i havn så er det stadig noe nytt som må bekjempes med subtil bruk av ord. Altså en evig dans.

Her er noe av det han hevder på sin portal:

  • At all chemtrails nesten har stoppet og det meste du ser er bare contrails.
  • Alle de underjordiske basene er ryddet ut.
  • Det finnes ingen negative utenomjordiske vesener rundt oss lengre. Kun noen få reptiler er igjen på denne planeten.
  • At Planet X er hjemmet til noe av «motstandsbevegelsen».
  • At månen er en naturlig satellitt og avgir positiv gudinneenergi.

Cobra snakker også om «The Event» som er en beroligende psyop. Han har sagt det i mange år, og fortsetter med tynne begrunnelser om hvorfor det stadig blir utsatt.

Jeg har fulgt han i 11 år, og han viser mange tegn på å være en dobbeltagent som lusker rundt i skyggene og som egentlig ikke står frem i lyset i sin sannhet. Det betyr at han er redd for noe. Så han selv gir etter for frykt av en eller annen form. Hvorfor skjule stemmen sin, ansiktet osv.

Kabalagenter avslører seg lett ved at man ser på gamle oppdateringer. Stol uansett på instinktene og dømmekraften din. Intuisjonen din er der. Bruk den.

Creative Society

Doom and gloom på turbo. Med sluttdato. En matematisk modell utformet av forskere verden over forutser globale kataklysmer den 14. oktober 2036 men allerede i 2028 skal leveforholdene være nærmest ulevelig. Men de sier det finnes en løsning. Unity.

Det er noe uklart hva de legger i det da jeg ikke ser noen håndfaste løsninger foreslått av de, men den kollektive bevisstheten er jo det som styrer vår eksistens.

Akkurat de er jeg faktisk usikker på da en del av det de presenterer er godt begrunnet samt forskerne bak viser seg å være kompetente, reelle personer. Jeg heller dog mot en skjult agenda på tross av at jeg innehar informasjon om et lignende planetarisk reset-scenario med ikke så alt for ulike årstall.

Det står på deres nettside at de er velsignet av paven. Det er jo et stort «Hmm…».

Gjør opp din egen mening.

Dave Schmidt

En NESARA/GESARA-svindler som har lurt over 300 personer i og tusenvis ellers i verden til å tro at en Dragon Family i Asia vil dele ut 70 millioner kroner til hver av de. Uten krav til hva pengene blir benyttet til. Man må bare sende over noen tusen kroner til han for at ditt navn skal bli registrert som mottager av disse millionene.

Det er bare det at Dave sine kontakter kan aldri avsløres ifølge han selv og det blir stadig forsinkelser på utbetalingene, men at det er utenfor hans kontroll. Utbetalingene har han lovet skulle komme siden 2014. Pengene vil selvsagt aldri komme.

Jeg gjorde en grundig undersøkelse av Dave Schmidt og blant de mange bevisene på hans historie med svindler er at han benytter bilder av store gullhvelv for å bevise at han har vært i Hong Kong og sett de enorme mengdene med gullbarrer personlig i undergrunnshvelvene.

Problemet er bare at når jeg kjørte et bildesøk så fikk jeg opp de samme bildene fra HSBC sitt gullhvelv i London fra en reportasje i 2007, et annet bilde var hentet fra Daily Graphic som er en avis i Ghana hvor bildet var tatt fra nettsiden til en gruvebedrift i Afrika, et tredje bilde var fra forretningssiden til et Kanadisk gruvefirma. Dette beviser selvsagt at alt er bare en røverhistore.

Dette er noe av det jeg fant ut om Dave Schmidt:

I 2011 så ble han tatt i å ta $40.000 fra kampanjekassen til personlig bruk. Ut fra hva han selv sier så var det en gråsone. Han betalte en bot på $10.000.

I 2011 så sender staten ut advarsel om å være obs på scamming med Irakiske Dinarer.

I 2013 sier Dave at man kan bli millionær på Dinarer (og Vietamese Dong):

I 2014 har Dave startet konseptet/bløffen med the Red Dragon i Hong Kong.

I fra 2015 finner man en analyse av Dave fra en som kaller seg Chaplain Tim.

I 2016 sier Dave at; pengene er nære selv om det har vært mange forsinkelser, men detaljene for dette kan han ikke snakke om. NDA må signeres som er lurt for hans del: «We have never been to the point where multiple paymasters have said the money is in their bank accounts. They are just not able to release it yet, but the news reports that is very close and a day to day issue.»

I september 2018 blir Dave med Robert Dunlap og hans kjæreste Nicole Bowdler på å markedsføre kryptovalutaen Meta 1 Coin (startet april 2018), her avbildet med Robert.

I mars 2020 sender US Securities and Exchange Commision (SEC) ut en «SEC Emergency Action Stops Digital Asset Scam«. Dave mener dette er falske anklager.

Detaljerte beviser på svindelen kan leses i dette dokumentet fra 16. mars 2020. Det listes opp svært mange detaljer. Jeg kan ikke se noen beviser på at dette er falske anklager. Ut fra alle detaljene så virker det korrekt samt at investorene er blitt lurt.

I april 2020 utstedes en arrestordre på Dave og Dunlap. Bowdler slipper unna med en mindre rolle i å bruke sitt klarsyn til å gi investeringsråd:

I august 2020 sier SEC at de vil forsøke gjenoppreisning for investorene som har tapt pengene.

Fra 2018 til september 2022 har Dunalp, Bowdler og Dave Schmidt via Meta 1 Coin samlet inn $15,2 millioner fra 800 investorer.

I dag drives Meta 1 Coin fremdeles av Dunlap. Dave er ikke lengre med i teamet ser det ut til. Facebook-siden har innlegg som ikke kan kommenteres.

Ingen kommentarer på noen Tweets utenom Meta 1 Coin selv.

Det er et tydelig mønster hele veien som gjentar seg siden 2011 som er vanskelig å bortforklare på en god måte. I reelle tilfeller hvor deep state ønsker noen fjernet så forsvinner de. Man kan si man er beskyttet, men det er lett å si.

Helt til slutt, jeg fant en lang artikkel om the Ambassador og The Dragon Family. Dave er nevnt i en del påstander som er vanskelig å verifisere, men noen har brukt mye tid på artikkelen. Det står blant annet:

«We provide this information to protect our own people from such destructive con artists and to stand up for the true Asian Dragon Family depositors. It is bad enough that the Cabal is trying to kill us all, but these two-bit scammers make it all the worst with their trying to take advantage of our grim situation, playing on the hopes of the innocent and attempting to fleece them of every last dollar that can be had. By exposing the Pied Piper Ambassador, he lead us also to expose his Red Dragon hordes, associations and all their western alphabet agencies involved in this scam.  All eyes are on these scam artists – they must be exposed and stopped!»

Den som graver den finner.

Hvordan passivisere lyskrigerne

Dermed blir mange lysarbeidere sittende på gjerdet og vente på at «Noen» skal ordne opp. Altså disse sagnomsuste White Hats'ene. Vi jubler i år etter år over alle etterretningsrapporter og avsløringer som gang på gang sier det samme om at kabalen nå snart er nedkjempet.

Og så ser man ut ruta og ser at i praksis er det business as usual.

Spør du meg så er dette den mest geniale måten å passivisere alle selvtenkende lyskrigere verden over på.

Verdensrekord i løgn og bedrag

Kabalen har spilt dette spillet siden tidenes morgen og innehar utallige verdensrekorder i manipulasjon og bedrageri. Jeg har gravd i kaninhullet kun siden 2008 og siden den gang har svært mye skjedd, men i negativ retning. 3/4 av verdens befolkning er frivillig injisert.

Jeg har derimot et håp på at det går bra bare så det er sagt. Etter en periode i Guatemala på innsiden av Mayaenes verden og øverste råd fikk jeg innsikt i deres visdom langt ut over artikler og bøker. Det er mange klare indikasjoner på at Mayakalenderen er en blåkopi av den overordnede kosmiske planen. Den viser oss at vi går inn i en positiv tidsalder hvor de gamle kreftene med makt over andre vil dø ut og bli erstattet av enhet.

Den store endringsperioden går fra 2012 til 2032 ifølge Mayaene selv. Kabalen har siktet seg inn på 2030. De må jobbe knallhardt for å overvinne de kosmiske kreftene. Det skal være umulig om vi skal tro informasjonen Mayaene mottok fra stjernefolkene.

Lysets kraft vil forhåpentligvis seire, men jeg lurer ofte på hvor mange vi er igjen inntil vi er fremme. Vi har faktoren den store splitten som skjedde i 2011. Jeg kommer muligens tilbake til mer informasjon om dette essensielle emnet.

DET ESSENSIELLE: Hva kan vi gjøre?

Som er sagt mange ganger, vi må slå oss sammen og skape en reell motstand der vi gjør opprør i store masser og ikke overholder myndighetenes direktiver.

Masseopprør er nøkkelen. Ellers vil vi dø om ikke noe mirakuløst skjer.

Det er ikke et spørsmål om å «slå» kabalen i seg selv, men om å fokusere på å være ekte og i samsvar med deg selv. Alt du trenger å gjøre er å følge interessene til sjelen din, ikke interessene til Matrix-kollektivet som er kontrollert og manipulert av kabalen.

Du må følge det du mener er rett og det du oppfatter som virkeligheten. Ty til enhver metode du ser mulig bortsett fra å gjøre ingenting og folde hendene og adlyde.

Snu ryggen til myndigheter, gå sammen og skap egne communities med sunne verdier, ren mat, tilgang på rent vann, ta vare på hverandre og la kreativiteten skape et lite paradis til trivsel for stammen din og inspirasjon for andre.

Ta høyde for mulige turbulente tider. Sammen med andre. Tiden som ensom ulv er over. Veien videre gjennom årene fremover er via samarbeid og samle styrkene for stor slagkraft og komplettert kompetanse. Finn din stamme og la gleden blomstre.

Oppretthold den positive tidslinjen. Det er det du er her for. Selv om det ser ut til at verden kollapser rundt deg. Selv om du er innelåst i et fangehull. Din indre verden er det som gjelder.

Do not obey!
Do not comply!
Find your tribe.

Foto av forfatter: Mayatempel i Copan, Guatemala

5 tips for å komme nærmest mulig sannheten

Når du kommer over informasjon du finner interessant, sjekker du ut sannhetsgehalten på saken eller tar du det bare som god fisk? Deler du informasjonen videre ukritisk?

Det er vårt ansvar hva vi deler videre ut til folk rundt oss, på nettet, e-post og sosiale medier. La oss ikke være en del av problemet ved å bare slenge ut første og beste videoklipp bare fordi det klang så godt i våre ører.

Da gjør vi raskt kabalens ærend. Kritisk sans på enhver informasjon er essensielt for at vi ikke gjør mørket en tjeneste.

Det er et hav av desinformasjon som benyttes i det alternative miljøet med tusener av betalte personer og agenter som er her kun for å forvirre og ødelegge seriøsiteten. De mange «faktasjekkerene» er et godt eksempel på hvor vi er nå i dag hvor de er skapt for å dysse ned sannheten og avlede folket fra å se riktig vei.

Videre fremover ønsker kabalen å slå hardt ned på sannhetssøkende nettsteder som Nyhetsspeilet via nye lover og regler med FN i spissen.

1. Bruk din kritiske sans

Om du plutselig kommer over en engasjerende artikkel eller video som sier at den siste underjordiske basen i Sveits med den innerste kjernen i kabalen er tilintetgjort og at Klaus Schwab har innrømmet å være en lakei for sine navngitte overherrer så dra gjerne på håndbrekket og tenk litt først før du spretter champangneflaska.

Er dette for godt til å være sant?

2. Sjekk ut kilden

Er det noen kildehenvisninger i teksten eller under videoen? Hvem har lagt ut informasjonen?

Gjør noen enkle søk via eksempelvis nettleseren Brave eller søkemotoren Yandex.com som ikke bedriver slik Google og YouTube gjør, og se om du får noen treff på at informasjonen stemmer fra troverdige kilder du kjenner fra før.

Informasjon kun fra ett sted er ikke nødvendigvis troverdig og bør valideres. Hva annet har de liggende ute? Hva andre ting har personen twitret?

3. Se etter røde flagg

For å finne røde flagg, altså ting som skurrer, la oss ta et konkret eksempel og se på nettstedet RestoredRepublic.co. Det ser ut som en ikke uvanlig frihetskjempende og patriotisk side for amerikanere og Trump-fans. De legger ut en rekke videoer daglig som inneholder titler vi gjerne ønsker å se eller som høres dramatisk ut.

Det aller første som kommer opp når du går inn på siden er en popup med oppfordring til donasjoner. Rødt flagg #1. Tenker man litt over domenenavnet så ser man at det ender på .co som står for Colombia. Rødt flagg #2. Videre kan man lett sjekke hvor domenet er registrert og man ser at det er et hostingfirma i Vietnam som er benyttet for registreringen av domenenavnet. Rødt flagg #3.

Studerer man noen av videoene så ser man at en video som nylig er lagt ut, egentlig er et utdrag av en lengre video tilbake i 2017. Rødt flagg #4. En datastemme benyttes hyppig i videoene for å lese opp nyhetene. Rødt flagg #5. Mange av nyhetene som leses opp er absurde, som at prinsesse Diana har dukket opp igjen. Rødt flagg #6.

I dette eksemplet så er det så mange røde flagg at en liten barneskole kan feire grunnlovsdagen i Kina. Det er åpenbart at man ikke bør dele noe fra denne siden. Men det er ikke åpenbart før du faktisk ser etter detaljene og tar deg tid til å validere kilden.

4. Vær kritisk til både ukjente og kjente kilder

Vær ekstra kritisk til kilder du ikke kjenner fra før av, men også til kilder du kjenner fra før av. Enhver person eller kilde vil potensielt kunne dele ut feil informasjon i god tro og beste hensikt. Ikke slå hånden av en kilde bare fordi det viste seg at de tok feil eller noen detaljer var feil (i dine øyne).

Spørsmålet er hvor graverende feilinformasjonen er og hvor ofte det gjøres over tid. Wilcocks feilinformasjon om lockdowns og Obama er direkte desinformasjon som åpenbart gagner kabalens agenda.

Da peker det i retning av det var et bevisst valg å spre denne informasjon for å avspore oss sannhetssøkere som lar kabalen fortsette uforstyrret med sine egentlige planer. Eventuelt at han uforvarende har kilder som greier å manipulere han til å tro at informasjonen er riktig eller at han rett og slett bare tar feil.

Uansett årsak så er det en kilde man bør være forsiktig med å benytte slik at du selv ikke mister din troverdighet.

5. Les mellom linjene, Dr. Watson

Bruk logikk og sett sammen puslespillbitene. Tenk utenfor boksen. Sannheten kan være en helt annen enn hva de fleste sannhetssøkere hevder.

Hvor ofte ser du ikke i massemedia at det diskuteres frem og tilbake om covid kom fra en flaggermus eller om det var en lekkasje i Wuhan-labben. Om ingen av delene er riktig så betyr det at man er avledet fra å stille de riktige spørsmålene.

Om sannheten er at viruset faktisk ikke eksisterer som noe annet enn influensavirus og at den egentlige årsaken som gjorde folk syke verden over var helt vanlig influensa samt bruk av 5G for å skape «utbrudd», så er det taktisk av kabalen å lekke ut informasjon om at viruset kommer fra Wuhan. Dermed får man de fleste til å ignorere deres sanne våpenkilde som er 5G.

Kabalen har rett og slett gjort imponerende grunnarbeid og gjennomført bruk av propaganda med full kontroll over politikere, legestanden og øvre ledelsessjiktet overalt. Alt for å skape et stort problem hvor løsningen var en vaksine som var kabalens egentlige mål med denne gigantiske operasjonen.

Fremtiden vil vise hva som er riktig, men poenget mitt er at kabalen starter slike diskusjoner bevisst for å avlede sannhetssøkere fra å grave på de riktige stedene. Om ingen graver på riktig sted vil man aldri finne årsaken og da er det vanskelig å komme med en kur.

Lær av feilene

Vi trenger å være maksimal våken for ikke å falle i de utallige fellene som legges på våre stier slik at vi når frem til en enhetlig magisk eksistens på best tenkelig vis. 

Det er ikke et nederlag å bli slått av de olympiske mestrene i bløff og bedrag. Vi må bare reise oss opp igjen når vi faller og gjøre lærdom om til visdom og dele puslespillbitene med hverandre. Dermed kan vi til slutt vinne slaget ved å være mange flere på vårt lag.

Fortsett kampen og gå for seier

Kabalen høster frykt (lush) og lave energier fra mennesker i overlevelsesmodus. Så fokuser, starseeds, og ikke gi det til dem. Ikke gi det til dem! Det mentale fokuset er nok, men handlinger er også nødvendig.

Det er på tide for deg å være den du er, lysets kriger, og særdeles sterk på innsiden.

DEL ARTIKKELEN OG DELTA I Å SETTE MENNESKEHETEN FRI, ÆREDE LYSKRIGERE!

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.