Neo-slaveri verdensorden: Den store tilbakestillingen er ikke stor og ikke ny

TOPICS:Stor TilbakestillingInsight HistoryTeknokrati

8. JANUAR 2021

Av Insight History

The Great er bare den siste delen av den store agendaen for å omorganisere det globale samfunnet fullstendig på slutten av det 21. århundre. Før for eksempel den store tilbakestillingen, FN ( UN ) Agenda 21 ble vedtatt av 178 regjeringer i Rio i 1992, i form av en “ omfattende handlingsplan som skal tas globalt, nasjonalt og lokalt av organisasjoner i FNs system, Regjeringer og større grupper på alle områder der menneskelige påvirkninger på miljøet. ”

Globale, ikke-valgte spesialinteresser har en visjon om hvordan fremtiden din kommer til å se ut, og disse internasjonale maktnettverkene ønsker ideelt at du blindt aksepterer alle aspekter av livet ditt som blir kontrollert av eksperter, med dette systemet kjent som teknokrati, eller styre av eksperter ( teknikere ).

Før vi dykke dypere inn i den lumske naturen til den nyslaveriske verdensordenen, er det nødvendig med en liten kontekst om organisasjonen bak tilbakestillingen. Det er hjernen til ( WEF ) på , ledet av professor Klaus Schwab, grunnlegger og konsernsjef for WEF, med annen global organisasjons som Det internasjonale pengefondet ( IMF ) og FN presser dette initiativet.

https://www.bitchute.com/embed/HeC9KK3CocL9/

Du vil eie ingenting

Tilbake i 2016, WEF omtalt en latterlig artikkel skrevet av Ida Auken, som beskrev et system som ligner nyfeudalisme:

Velkommen til året 2030 … Jeg eier ikke noe. Jeg eier ikke en bil. Jeg eier ikke et hus. Jeg eier ingen apparater eller klær.

Et system der du som individ ikke eier noe, er et system der alt du har kan tas bort fra deg på en dråpe hatt. Den beskriver i hovedsak et neo-feudalt, eller nyslaveri, system.

I føydale systemer i middelalderens ( 5. til 15. århundre omtrent ) server, som var den laveste klassen av mennesker i et hierarkisk system, var slaver på mange måter. Server var bundet til land og herrene som eide landet, og hadde lite-til-ingen rettigheter. En serve kunne ikke gifte seg, flytte et annet sted eller endre yrke uten tillatelse fra sin herre. Så husk alt dette når du hører om hvor visstnok stor denne tilbakestillingen kommer til å bli.

Den store tilbakestillingen forklart

Likevel, hva er egentlig den store tilbakestillingen? Som Schwab forklarte i a WEF-artikkel i juni 2020:

For å oppnå et bedre resultat, må verden handle i fellesskap og raskt for å gjenoppbygge alle aspekter av våre og økonomier, fra utdanning til sosiale kontrakter og arbeidsforhold. Hvert land, fra USA til , må delta, og hver industri, fra olje og gass til , må transformeres. Kort sagt, vi trenger en “ Stor tilbakestilling ” av kapitalismen. Det er mange grunner til å forfølge en stor tilbakestilling, men den mest presserende er .

Bli en aktivistpostpatron for bare $ 1 per måned på Patreon.

Med andre ord, Schwab etterlyser fullstendig omorganisering av livet på denne planeten. Fra kaoset som genereres av regjeringenes respons på Covid-19, ønsker Schwab å pålegge hans, og elitenettverkene av makt sammenvevd i WEF, versjon av orden. Som han skriver:

COVID-19-krisen påvirker alle fasetter av menneskers liv i hvert hjørne av verden. Men tragedie trenger ikke være den eneste arven. Tvert imot, pandemien representerer et sjeldent, men smalt vindu med muligheter til å reflektere, reimagine og tilbakestille vår verden for å skape en sunnere, mer rettferdig og mer velstående fremtid.

Tatt i betraktning at den store tilbakestillingen blir presset på verden på en opportunistisk måte som svar på Covid-19, er det viktig å fremheve at WEF var en av hovedarrangørene av Arrangement 201. Denne hendelsen fant sted i oktober 2019, og den simulerte, eller krigsspillet, et scenario der coronavirus pandemi, som begynte i flaggermus, oppslukt av verden.

Schwab og Kissinger sitter i et tre

Det er også viktig å merke seg hvor koblet Schwab og WEF er til viktige individer og organisasjoner som hjelper til med å forme verden. Schwab har kjent Henry Kissinger, en av de mest globalt tilkoblede individene på planeten, for eksempel i 50 år. I et intervju fra 2017 på Davos, Schwab gushed over Kissinger:

Jeg er glad for å se deg Dr. Kissinger på skjermen. For meg er det et veldig rørende øyeblikk fordi jeg faktisk møtte Dr. Kissinger for første gang for nøyaktig 50 år siden på Harvard (fra 0,07 til video).

I det samme intervjuet, når han snakker om en tale holdt av den kinesiske presidenten, Xi Jinping, snakker Kissinger om globalisering og konstruksjonen av en ny internasjonal orden:

Jeg tror at president Xis tale var av grunnleggende betydning. Det la ut et konsept for globalisering og noen spesifikke utfordringer og veier til en løsning. Men for meg var det viktigste aspektet at det var en påstand fra Kina om å delta i konstruksjonen av en internasjonal orden. Et av de viktigste problemene i vår periode er at den internasjonale orden vi var kjent med, går i oppløsning i noen henseender, og at nye elementer fra Asia og utviklingsland kommer inn i den. Det president Xi har gjort er å legge frem et konsept om internasjonal orden på det økonomiske feltet som må være gjenstand for samtale og substansen i opprettelsen av en utviklingssystem (02:33 til video).

Kissinger har vært en langsiktig medlem av en organisasjon som har representert elite maktnettverk i rundt 100 år, en organisasjon med en fascinerende og spennende historie: nemlig Council on Foreign Relations ( CFR ).

Dr. Carroll Quigley, som var professor i historie ved Georgetown University i mange år, og som også underviste ved Harvard og Princeton, skrev en bok som heter Tragedie og håp i 1966. I boka beskrev han et fremtidig system som har mange likheter med systemet vårt i dag. Quigley bemerket at han hadde fått tilgang til private poster og hemmelige papirer i nettverket bak CFR ( Quigley, 1966: 950 ). I forhold til potensialet i et fremtidig føydallignende system i hendene på elite maktnettverk, skrev Quigley at:

I tillegg til disse pragmatiske målene, hadde finanskapitalismens krefter et annet vidtrekkende mål, intet mindre enn å skape et verdenssystem for økonomisk kontroll i private hender som kan dominere det politiske systemet i hvert land og verdensøkonomien som helhet. Dette systemet skulle kontrolleres på en føydalistisk måte av sentralbankene i verden som opptrer på konsert, ved hemmelige avtaler inngått i hyppige private møter og konferanser. Systemets toppunkt skulle være Bank for International Settlements( BIS ) i Basle, Sveits, en privat bank som eies og kontrolleres av verdens sentralbanker som selv var private selskaper.

Hver sentralbank, i hendene på menn som Montagu Norman fra Bank of England, Benjamin Strong New York Federal Reserve, Charles Rist fra Bank of France, og Hjalmar Schacht fra Reichsbank, forsøkte å dominere regjeringen ved sin evne til å kontrollere statskasselån, å manipulere utenlandske børser, for å påvirke nivået på økonomisk aktivitet i landet, og å påvirke samarbeidspolitikere ved påfølgende økonomiske belønninger i businesverdenen ( Quigley, 1966: s.324 ).

kilder:

Agenda 21, UNCED 1992 https://sustainabledevelopment.un.org/outcomedocuments/agenda21

World Economic Forum ( 5. juni 2020 ) The Great Reset Launch | Highlights The Great Reset Launch | Høydepunkter – YouTube

Ida Auken, parlamentsmedlem, Danmarks parlament ( 11 nov. 2016 ) Slik kan livet endre seg i byen min innen år 2030, World Economic Forum https://www.weforum.org/agenda/2016/11/how-life-could-change-2030/

Serfdom, The Editors of Encyclopaedia Britannica
https://www.britannica.com/topic/serfdom

Klaus Schwab ( 3. juni 2020 ) Nå er tiden inne for en ‘ flott tilbakestilling, ' World Economic Forum https://www.weforum.org/agenda/2020/06/now-is-the-time-for-a-great-reset/

Arrangement 201: Simuleringen som forutsa en Coronavirus-pandemisk ( 31 des. 2020 ) Insight History https://insighthistory.com/latest-content/f/event-201-the-simulation-that-predicted-a-coronavirus-pandemic

Arrangementet 201-scenario, Johns Hopkins Center for Health Security https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/scenario.html

World Economic Forum ( Klaus Schwab ) ( 20. januar, 2017 ) Davos 2017 – En samtale med Henry Kissinger om verden i 2017 – YouTube https://www.youtube.com/watch?v=Apjzjsa8AIg

Council on Foreign Relations ( CFR ) Membership K – Henry A. Kissinger https://www.cfr.org/membership/roster

New York Times ( 5. januar 1977 ) Dr. Carroll Quigley https://www.nytimes.com/1977/01/05/archives/dr-carroll-quigley.html

Carroll Quigley ( 1966 ) Tragedy and Hope ( MacMillan Company, New York; Collier-MacMillan Limited, London – Third Printing, 1998, av George S. Gabric, GSG & Associates Publisher, San Pedro – s. 950, s.324 og s.866 ).

Bank for International Settlements ( BIS ) Medlemsbanker https://www.bis.org/about/member_cb.htm

Creative Commons-bilder:

World Economic Forum ( 5. juni 2020 ) The Great Reset Launch | Høydepunkter – YouTube https://www.youtube.com/watch?v=u5pxhSnDr4U Creative Commons https://creativecommons.org/

World Economic Forum ( Klaus Schwab ) ( 20. januar, 2017 ) Davos 2017 – En samtale med Henry Kissinger om verden i 2017 – YouTube https://www.youtube.com/watch?v=Apjzjsa8AIg https://creativecommons.org/

innsiktshistorie på Patreon: https://www.patreon.com/insighthistory

Vennligst doner nå via PayPal ved å besøke https://insighthistory.com/support og klikke på “ Doner nå ” -knappen i din foretrukne valuta, som tar deg til PayPal.com. Takk skal du ha.

For å donere Crypto, vennligst send til følgende adresser:

Bitcoin ( BTC ) Lommebokadresse: 3LSVcyj2nva7WQHdhaWwVpXgCyiebfcwHz

Bitcoin Cash ( BCH ) Lommebok Adresse: qp6c8cqhtyzaturgdhlcvq6cm9kv5hgt9s7tyk7csz

Ethereum Wallet ( ETH ) Adresse: 0x261C8b5411eA7d0E4c7e68C3aE972f3FaD9feFF9

Abonner på Insight History på YouTube: https://bit.ly/2XuJ8Ik

Abonner på Insight History på BitChute: https://bit.ly/2ScB8rg

Artikkelkilde: Insight History

Bli skytshelgen!

Abonner på Activist Post for sannhet, fred og frihetsnyheter. Send ressurser til frontlinjene for fred og frihet HER! Følg oss videre SoMee, HIVEParlerFloteMindsMeWeTwitter og Gab.

Gi, beskytt og profitt fra det som kommer! Få et gratis nummer av Motmarkeder i dag.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.