“Denne neste historien er så utrolig at vi ikke trodde den muligens kunne være sann, men etter å ha mottatt tusenvis av poster og avklassifiserte rapporter fra hæren, bekreftes det at under den kalde krigen, at det amerikanske militæret gjennomførte hemmelige tester på intetanende mennesker fra St Louis”

Jeg håper alle forstår full vekt og alvor av det som blir avslørt her. Det amerikanske sprayet et uanstendig giftig radioaktivt kjemikalie over en del av St Louis med 10.000 personer med lav inntekt, 70% av dem var barn under 12 år. Deres resonnement? De ville bare gjøre et eksperiment for å teste “spredningsmønstre og det geografiske spekteret av kjemiske eller biologiske våpen”, ikke noe mer. I stedet for å bruke noe som er ufarlig for testen, er rekkevidden og spredningen, de brukte et faktisk radioaktivt biovåpen kalt kadmiumsulfid, og tillot en gjeng med lav inntekt barn og andre mennesker å puste inn tonn kadmiumsulfid hele dagen hver dag uten forvarsel. De satte også ekstra sprøyter på toppen av bygninger og pumpet den inn i befolkede lavinntektsområder. Så i utgangspunktet ble massevis av fattige mennesker med lav inntekt utsatt for et biologisk krigføringseksperiment mot deres vilje, med mange lidelser som et resultat og ikke visste at regjeringen deres forgiftet dem. Høres kjent ut?

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.