SLIK BEDRO STORTINGET DET NORSKE FOLK -OG STJELER VÅRE JURIDISK OPPARBEIDEDE OG HEVDVUNNE PENSJONSRETTIGHETER…

Kopiert!

Underreguleringen av pensjonene med 0,75 % ble innført av et SAMLET Storting, selv om FrP skriker “våre representanter (av 169) stemte imot” – fordi de VISSTE at flertallet, med Ap, SV, Høyre, KrF og alle de andre landssvikerne hadde planlagt tyveriet i samlet flokk.

Ikke forsøk å bortforklare Arbeiderpartiets rolle. Det var Ap som ledet Pensjonskomiteen fra dag 1 i 2002, og gjennomføringen av den for pensjonistene fatale lovendringen kalt “Pensjonsreformen” !

kommer heller ikke unna at partiet var “snekkermester” for å frata en tredel av Norges stemmeføre befolkning retten til å delta i forhandlingene om egne levekår !

Et skammelig parti foretar slike inngrep overfor egen befolkning !

-TYVEN, TYVEN SKAL DU HETE…

Sigbjørn Johnsen fikk satt kronen på verket da han ble finansminister i den siste Stoltenberg-regjeringen – og kunne motta sine likeverdiges hyllest i Stortingssalen for gjennomføringen av robberiet av det norske folk ! Glem ikke at han var, sammenhengende, oppsatt med den viktige oppgaven for tyv-knektene fra 2002 til 2011.

Å “honorere” denne Hedmarks-nissen for å ha oppfunnet onkel Skrues pengebinge (og bedrageriet “Pensjonsfondet Utland” som er i ferd med å tømme for å få sin stjerne-jobb i FN), kalles omskrivning av fakta !

PENSJONSFONDET BLE OPPFUNNET AV PER BORTEN OG EGIL AARVIK

fikk etablert den offentlige sparekassen i form av Folketrygden i 1967 – som på 90-tallet fikk navnet “Pensjonsfond Innland”. Men det var ikke Arbeiderpartiet som sørget for dette. Folketrygden ble innført 1. januar 1967 ved lov om folketrygd av 1966, mens Egil Aarvik (KrF) var sosialminister i Per Bortens regjering.

EN FINNMARKING I FRONTEN…

Du vet kanskje ikke hvem den som kom med ideen om “Pensjonsreformen” i 1999 og det pensjonistene i Norge i dag får svi for ? Det var vardøværingen Karl Eirik Schjøtt Pedersen, innvalgt på Ap`s liste i Finnmark, (som bodde i Bærum, selvsagt med “finnmarks-skatt” i altfor mange år)… Han fikk de “riktige i Ap-ledelsen” til å lede arbeidet med utredningen som ble lagt frem i 2004, men da med den senere, selvhøytidelige “fredsadministrator” Kjell Magne Bondevik som statsminister og mafialeder. På bakgrunn av Pensjonskommisjonens sluttrapport la regjeringen Bondevik frem St.meld. nr 12 (2004-2005) bedrageriet “Pensjonsreform – trygghet for pensjonene”. Et stortingsflertall fattet i 2005 vedtak nr 254 om hovedprinsippene for en pensjonsreform med krav til regjeringen om å komme med forslag og vurderinger til enkelte endringer.

Regjeringen Stoltenberg II la i 2006 frem St.meld. nr 5 (2006–2007) Opptjening og uttak av alderspensjon i folketrygden. Meldingen kan dermed “sees som et resultat av Stortingets pensjonsforlik” som ble innført som lov i 2011.

SIV JENSEN VAR MED FRA STARTEN – DET VISER BEDRAGET VEDR. PÅSTANDEN OM AT DET VAR “ALLE DE ANDRE” SOM INNFØRTE DET OFFENTLIGE TYVERI “PENSJONSREFORMEN”

FrP-folk skal forresten holde kjeft heretter – hvis de har glemt hvem det var som ledet Stortingets finanskomitè i 2004. Det var kjeftsmella Siv Jensen som aldri har tenkt på andre enn seg selv, og passer som hånd i hanske med sjef-landsviker nr. 2 – også kalt FjErna. Den første var den utpekte, aldri statsminister GroHB, som undertegnet den norske søknaden om EU-medlemskap på den greske øya Korfu i juni 1994, og leverte søknaden for arkivering i Bryssel – der den i årene etterpå har styrt det norske samfunnet mot avvikling.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.