Liste over 30 ‘eliter’ som støtter og fremmer verdensomspennende avfolking.

Alle Global Research-artikler kan leses på 51 språk ved å aktivere knappen Oversett nettsted under forfatterens navn.

For å motta Global Research sitt daglige nyhetsbrev (utvalgte artikler),  klikk her .

Klikk på deleknappen ovenfor for å sende denne artikkelen på e-post/videresending til dine venner og kolleger. Følg oss på Instagram  og  Twitter og abonner på vår Telegram-kanal . Gjerne repost og del globale forskningsartikler.

***

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert i 2018.

Det er en klar konsensus blant den globale eliten om at overbefolkning er hovedårsaken til de viktigste problemene verden står overfor, og at noe sårt må gjøres med det. De tror virkelig at mennesker er en pest på jorden og at vi bokstavelig talt vil ødelegge planeten hvis vi blir overlatt til våre egne enheter …

… Følgende er 30 sitater om befolkningskontroll som viser at eliten virkelig tror at mennesker er en pest på jorden og at en stor utslakting er nødvendig:

1. UK TV-programleder  Sir David Attenborough : «Vi er en pest på jorden. Den kommer hjem for å hvile i løpet av de neste 50 årene eller så. Det er ikke bare ; det er ren plass, steder å dyrke mat for denne enorme horden. Enten begrenser vi befolkningsveksten vår, eller så vil den naturlige verden gjøre det for oss, og den naturlige verden gjør det for oss akkurat nå.”

2.  Paul Ehrlich , en tidligere vitenskapelig rådgiver for president George W. Bush og forfatteren av ” The Population Bomb “: “For våre tanker er den grunnleggende kuren, som reduserer omfanget av den menneskelige virksomheten (inkludert størrelsen på befolkningen) til holde dets samlede forbruk innenfor jordens bæreevne er åpenbart, men for mye neglisjert eller nektet»

3. Paul Ehrlich  igjen , denne gangen om størrelsen på familier: “Ingen, etter mitt syn, har rett til å få 12 barn eller til og med tre med mindre den andre svangerskapet er tvillinger”

4.  Dave Foreman , medgründeren av Earth First: “Vi mennesker har blitt en sykdom, Humanpox.”

5.  CNN-grunnlegger Ted Turner : “En total verdensbefolkning på 250-300 millioner mennesker, en nedgang på 95% fra dagens nivå, ville være ideelt.”

Han ble sitert og sa: «Vi er for mange mennesker; det er derfor vi har global oppvarming.»

Dessverre for ham og andre inderlige avfolkningsfolk, har både overbefolkningsmyten og den menneskeskapte global oppvarmingsjuksen gjentatte ganger blitt avkreftet.

6.  Japans visestatsminister Taro Aso  om medisinske pasienter med alvorlige sykdommer: «Du kan ikke sove godt når du tror det hele er betalt av myndighetene. Dette vil ikke løses med mindre du lar dem skynde seg og dø.»

7. David Rockefeller : “Den negative virkningen av befolkningsvekst på alle våre planetariske økosystemer er i ferd med å bli forferdelig tydelig.” 

8.  Miljøaktivist Roger Martin : «På en begrenset planet er den optimale befolkningen som gir den beste livskvaliteten for alle, klart mye mindre enn maksimum, og tillater naken overlevelse. Jo flere vi er, jo mindre for hver; færre mennesker betyr bedre liv.”

9.  HBO-personlighet Bill Maher : «Jeg er pro-valg, jeg er for assistert selvmord, jeg er for vanlig selvmord, jeg er for det som får motorveien i bevegelse – det er det jeg er for. Det er for overfylt, planeten er for overfylt, og vi må fremme døden.»

10.  MIT-professor Penny Chisholm : «Det virkelige trikset er, når det gjelder å prøve å flate ut på et sted lavere enn de 9 milliardene, å få fødselstallene i utviklingslandene til å synke så raskt vi kan. Og det vil avgjøre nivået der mennesker vil jevne ut på jorden.»

11.  Julia Whitty , en spaltist for Mother Jones: «Den eneste kjente løsningen på økologisk overskridelse er å bremse befolkningsveksten vår raskere enn den bremser nå og til slutt reversere den – samtidig bremser vi og til slutt reverserer hastigheten vi forbruker planetens ressurser.

Er en global demografisk krise uunngåelig?

Suksess i disse to bestrebelsene vil ta knekken på våre mest presserende globale problemer: klimaendringer, matmangel, vannforsyning, immigrasjon, helsevesen, tap av biologisk mangfold, til og med krig. På den ene fronten har vi allerede gjort enestående fremskritt, og redusert den globale fruktbarheten fra gjennomsnittlig 4,92 barn per kvinne i 1950 til 2,56 i dag – en prestasjon av forsøk og noen ganger brutalt tvangsfeil, men også et resultat av at en kvinne om gangen har gjort henne individuelle valg. Hastigheten til denne fruktbare revolusjonen, som svømmer hardt mot biologisk programmering, vurderes som kanskje vår største kollektive bragd til dags dato.”

12.  Professor Philip Cafaro ved Colorado State University  i en artikkel med tittelen “Climate Ethics and Population Policy”: “Avslutte menneskelig befolkningsvekst er nesten helt sikkert en nødvendig (men ikke tilstrekkelig) betingelse for å forhindre katastrofale globale klimaendringer. Det kan faktisk være nødvendig å redusere dagens antall mennesker betydelig for å gjøre det.»

13.  Professor i biologi ved University of Texas i Austin Eric R. Pianka : «Jeg har ingen vond vilje til mennesker. Jeg er imidlertid overbevist om at verden, inkludert hele menneskeheten, helt klart VILLE ha det mye bedre uten så mange av oss.»

14.  Detroit News-spaltist Nolan Finley : «Siden den nasjonale oppmerksomheten er på prevensjon, her er ideen min: Hvis vi ønsker å bekjempe fattigdom, redusere voldelig og redusere vår pinlige frafall, bør vi bytte prevensjonsmidler mot fluor i Michigan. drikker vann.

Vi har et babyproblem i Michigan. Altfor mange babyer blir født av umodne foreldre som ikke har ferdighetene til å oppdra dem, for mange blir født av fattige kvinner som ikke har råd til dem, og altfor mange er far av sørgelige lekere som sprer frøet som løvetann og deretter vandrer. bort fra konsekvensene.”

15. John Guillebaud , professor i familieplanlegging ved University College London: «Effekten på planeten av å ha ett barn mindre er en størrelsesorden større enn alle disse andre tingene vi kan gjøre, for eksempel å slå av lys. Et ekstra barn tilsvarer mange flyreiser over hele planeten.» 

16.  Den demokratiske strategen Steven Rattner : «VI trenger dødspaneler. Vel, kanskje ikke dødspaneler, akkurat, men med mindre vi begynner å fordele helsevesenets ressurser mer forsiktig – rasjonering, ved sitt rette navn – vil de eksploderende kostnadene til Medicare oversvømme det føderale budsjettet.»

17.  Matthew Yglesias , en forretnings- og økonomikorrespondent for Slate, i en artikkel med tittelen “The Case for Death Panels, in One Chart”:

“Men ikke bare er disse helseutgiftene til eldre nøkkelspørsmålet i det føderale budsjettet, vår uforholdsmessige tildeling av helsehjelpsdollar til gamle mennesker står sikkert for den bemerkelsesverdige mangelen på tilsynelatende kostnadseffektivitet i det amerikanske helsevesenet. Når pasienten allerede er over 80, er det enkle faktum at ingen mengde behandling kommer til å gjøre mirakler når det gjelder forventet levealder eller livskvalitet.»

18.  Planned Parenthood-grunnlegger Margaret Sanger : “Alle våre problemer er et resultat av overavl blant arbeiderklassen”

19.  USAs høyesterettsdommer Ruth Bader Ginsburg : “Ærlig talt hadde jeg trodd at på det tidspunktet Roe ble avgjort, var det bekymring for befolkningsvekst og spesielt vekst i befolkninger som vi ikke ønsker å ha for mange av.”

20.  Planned Parenthood-grunnlegger Margaret Sanger : “Det mest barmhjertige som den store familien gjør mot et av spedbarnsmedlemmene er å drepe det.”

21.  Salonspaltist Mary Elizabeth Williams  i en artikkel med tittelen «So What If Abort Ends Life?»: «All life is not like. Det er en vanskelig ting for liberale som meg å snakke om, for at vi ikke ender opp med å se ut som dødspanelelskende, drepe-bestemor-og-din-dyrebare-baby-stortroopers. Likevel kan et foster være et menneskeliv uten å ha de samme rettighetene som kvinnen i hvis kropp det bor.»

22. Alberto Giubilini fra Monash University i Melbourne, Australia og Francesca Minerva fra University of Melbourne i  en artikkel publisert i Journal of Medical Ethics :

«[Når] omstendigheter oppstår etter fødselen slik at de ville ha rettferdiggjort abort, bør det vi kaller abort etter fødselen være tillatt. … [Vi foreslår å kalle denne praksisen “abort etter fødselen”, snarere enn “barnedrap”, for å understreke at den moralske statusen til den drepte er sammenlignbar med den til et foster … snarere enn et barns.

“Derfor hevder vi at å drepe en nyfødt kan være etisk tillatt under alle omstendigheter der abort ville være. Slike omstendigheter inkluderer tilfeller der den nyfødte har potensial til å ha et (minst) akseptabelt liv, men familiens velvære er i fare.»

23.  Nina Fedoroff , en nøkkelrådgiver for Hillary Clinton: «Vi må fortsette å redusere veksthastigheten til den globale befolkningen; planeten kan ikke forsørge mange flere mennesker.»

24. Barack Obamas primære vitenskapelige rådgiver,  John P. Holdren : “Et program for sterilisering av kvinner etter deres andre eller tredje barn, til tross for at operasjonen er relativt vanskeligere enn vasektomi, kan være lettere å implementere enn å prøve å sterilisere menn.

Utviklingen av en langsiktig steriliserende kapsel som kan implanteres under huden og fjernes når graviditet er ønsket, åpner ytterligere muligheter for tvangskontroll av fertilitet. Kapselen kan implanteres i puberteten og kan fjernes, med offisiell tillatelse, for et begrenset antall fødsler.»

25.  David Brower , den første administrerende direktøren for Sierra Club: «Barnefødsel [bør være] en straffbar forbrytelse mot samfunnet, med mindre foreldrene har en myndighetslisens … Alle potensielle foreldre [bør være] pålagt å bruke prevensjonskjemikalier, utsteder myndighetene motgift mot borgere som er valgt for å føde.”

26.  Thomas Ferguson , tidligere tjenestemann i US State Department Office of Population Affairs: «Det er ett enkelt tema bak alt vårt arbeid – vi må redusere befolkningsnivået. Enten gjør regjeringer det på vår måte, gjennom pene rene metoder, eller så vil de få den typen rot som vi har i El Salvador, eller i eller i Beirut. Befolkning er et politisk problem. Når befolkningen er ute av kontroll, krever det autoritært styre, til og med fascisme, for å redusere det …”

27.  Mikhail Gorbatsjov : «Vi må snakke tydeligere om seksualitet, prevensjon, om abort, om verdier som kontrollerer befolkningen, fordi den økologiske krisen, kort sagt, er befolkningskrisen. Kutt befolkningen med 90 %, og det er ikke nok folk igjen til å gjøre mye økologisk skade.»

28.  Jacques Costeau : «For å stabilisere verdens befolkning, må vi eliminere 350 000 mennesker per dag. Det er en fryktelig ting å si, men det er like ille å ikke si det.»

29. Den finske miljøforkjemperen  Pentti Linkola : “Hvis det var en knapp jeg kunne trykke på, ville jeg ofret meg selv uten å nøle hvis det betydde at millioner av mennesker ville dø”

30.  Prins Phillip , ektemann til dronning Elizabeth II og medgründer av World Wildlife Fund: “I tilfelle jeg blir reinkarnert, vil jeg gjerne komme tilbake som et dødelig , for å bidra med noe for å løse overbefolkning.”

Bonus  fra  HumansAreFree.com

31.  Henry Kissinger, en topparkitekt for den nye verdensordenen, antas av mange å være en av de største krigsforbryterne i live. Han har jobbet hardt for å sette avfolkingsplanene sine ut i livet.

Han ble også  sitert og sa :

“Avfolking bør være høyeste prioritet i utenrikspolitikken overfor den tredje verden, fordi den amerikanske økonomien vil kreve store og økende mengder mineraler fra utlandet, spesielt fra mindre utviklede land.”

32.   er muligens den største avfolkningsmannen i live. Ifølge ham var faren sjefen for Planned Parenthood og har påvirket hans syn på befolkningskontroll fra en tidlig alder.

I en TEDx-forelesning forklarer han at en måte å senke CO2-nivåene på (som for øvrig ikke er noe problem i det hele tatt, siden det totale CO2-nivået) ved å redusere den menneskelige befolkningen:

«Verden i dag har 6,8 milliarder mennesker. Det er på vei opp til rundt ni milliarder. Hvis vi nå gjør en virkelig god jobb med nye , helsetjenester og reproduktive helsetjenester, kan vi redusere det med kanskje 10 eller 15 prosent.»

*

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.