Bill Gates snakker om plantebasert kjøtt med Questlove 24.08 2023

Snakker om plantebasert kjøtt med Questlove
Av Bill Gates | 24. august 2023
Ahmir “Questlove” Thompson er den ultimate multi-bindestreken. Han er en Grammy-vinnende musiker – trommeslageren og frontmannen til Roots, som underholdt folk i flere tiår før han ble det interne bandet for The Tonight Show med Jimmy Fallon i hovedrollen . Han er en Oscar-vinnende dokumentarfilmskaper. Han er forfatter (eller medforfatter) av syv bøker, med en annen på vei neste år. Han er også en utgiver med et nytt avtrykk som skal gi ut Sly Stones memoarer. Han er en seriegründer (og frokostblanding). Han er til og med professor ved New York University.
Og i dag er Questlove også gjest på min nye podcast, Unconfuse Me with  . Du kan sjekke episoden her .
Jeg ønsket å snakke med Questlove av flere grunner. Den første er åpenbar: Hvem ville ikke det? Det andre er mer personlig: Questlove er en investor i og forkjemper for noen revolusjonerende plantebaserte matvarer, inkludert en vegetarisk Philly cheesesteak jeg var veldig nysgjerrig på. Som en som elsker hamburgere – men bekymrer meg for miljøpåvirkningen av storfekjøttproduksjon – var jeg interessert i Questloves reise fra en innfødt Philadelphia som pustet “ekte” cheesesteaks til en evangelist for plantebaserte proteiner.
Fordi Questloves interesser og ekspertiseområder er så store og varierte, var samtalen vår også. I tillegg til alt som har med mat å gjøre (inkludert våre favorittguilty pleasure-snacks), diskuterte vi barndommens kallenavn, hans enorme platesamling, hvordan pandemien tvang oss begge til å senke farten, våre Wordle-strategier og mer. Han – og den kjøttfrie Philly cheesesteaken – blåste meg vekk, og jeg er sikker på at han vil blåse bort deg også.
Jeg håper du vil lytte til denne episoden av Unconfuse Me – og få med deg de siste episodene med Sal Khan, Seth Rogen og Lauren Miller Rogen hvis du gikk glipp av noen. Du kan finne dem nå på Spotify , Apple Podcasts , YouTube , eller hvor enn du finner podcastene dine.
Som alltid, takk for at du er en insider.

Regningssignatur

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.