Oppfinneren Av Cloud Seeding Opprettet ‘Weather Weapons Of War’

11. Desember 2019

Mens alle er opptatt med å argumentere for at kontroll over været ikke eksisterer, eller at de som hevder det er gale, konspiratoriske narre, avslører faktisk historie at den ikke bare eksisterer, men ble utviklet for en baktanke.

Denne videoen gir en interessant bit om General Electrics Irving Langmuir, hans bånd til brødrene Vonnegut, og militærets forsøk på å ødelegge fienden med dårlig vær.

I kildene vist i videoen innrømmer Irving Langmuir og andre å:

a) styre ,

b) få en orkan fra 1947 og 1948 til å endre kurs, noe som resulterte i kystødeleggelse av amerikanske byer som ikke ville blitt rammet av orkaner,

c) såing av skyer, skiftende is-/snø- og regnmønster,

d) skape forholdene for flom på begynnelsen av 1950-tallet som forårsaket ødeleggelse og skade på eiendom i hele Midt-vesten, Galveston, Texas,

e) så skyer i New Mexico som enten nektet regn til østkysten av USA eller overveldet andre områder med for mye regn … og vel, mye mer.

Værvåpen Lincoln Journal Star 1955

Selv om Irving Langmuir selv ba om å bruke været som et krigsvåpen, advarte han også om at foretok våpeneksperimenter som skapte negative for amerikanske byer, mennesker, land og avlinger, og innrømmet at det ikke var noe han kunne gjøre for å stoppe. den, til tross for at den er dens stamfader.

Seeding forårsaket flom 1955

Det er også innrømmet at erfaringene fra 40- og 50-tallet – selv om de førte til et 13-årig moratorium for såing av orkaner – ble brukt på Vietnam, Laos og Kambodsja på slutten av 60- og begynnelsen av 70-tallet under den senere avklassifiserte Operasjon Popeye – som søkte å endre løpet av ved å redusere eller påvirke trafikken langs Ho Chi Minh-stien via drastiske økninger i nedbør og hardt vær.

Regnmakere 19. mars 1971

SÅ?! Hva skjer nå, i dag og de siste årene?

Selvfølgelig er det ikke innrømmet; problemet er avledet; kritikere blir hånet som konspirasjonsteoretikere, søkemotorer og algoritmer avliste, skjule og undertrykke diskusjoner om ‘ chemtrails ‘ og ‘ HAARP ‘ og ‘ værmodifikasjon ‘.

Eksperimenter finner imidlertid sted – sannsynligvis skjult for militære formål – og riktignok under dekke av å kjempe mot global oppvarming / klimaendringer .

Hvordan har vi nådd det punktet hvor få i offentligheten er klar over den dokumenterte eksistensen av denne teknologien og fenomenet værkontroll? Hvorfor blir rasjonell eller kritisk diskusjon av dette spørsmålet latterliggjort eller til og med forbudt? Hva er den egentlige agendaen på jobb her?

Dette er dokumentert.

I videoen over ble det funnet mye informasjon i avisarkiver, samt internettoppslag. Det er imidlertid også behandlet i akademisk litteratur.

Danger Seeding 27. august 1950

Vennligst les (eller bla gjennom) oppgaven ” The pathological history of weather and climate modification: three cycles of løfte og hype ” (PDF) av akademiker James Fleming, MIT, for mer diskusjon om a) tidlige episoder med regn og værmodifikasjoner , b) perioden som involverer skysåing av General Electric-forskerne Irving Langmuir, Vincent Schaefer og Bernard Vonnegut, et al. og også c) den nåværende bølgen av som fortsatt pågår.

Kilder: Truthstreammedia.com ; YouTube.com

Disney+ Promoterer Transkjønnet 12 År Gammel Gutt I Marvel-SerienForrige Innlegg

Skuespiller Christopher Lee Beskriver Kraften Til Sataniske Ritualer I Videoen Fra 1975Neste Innlegg

Relaterte Artikler

desimert skog under geokonstruert giftig himmel

GEOTEKNIKK

Værkrigføring, Bortkastede Skoger Og Verdensomspennende Kollaps Av Økosystemer

HAF20. Mars 2022

endetidens skurk bill gates fremover med plan om å "sperre ute solen" ved å spraye millioner av tonn kritt inn i stratosfæren for å reflektere sollys

BILLY BOYGEOTEKNIKKGLOBAL WARMING HOAX

Slutttidsskurken Billy Boy Går Videre Med Plan Om Å “Blokkere Solen” Ved Å Sprøyte Millioner Av Tonn KRITT Inn I Stratosfæren For Å Reflektere Sollys

HAF24. Mars 2021

ny dokumentar beviser at klimateknikk ved å kontrollere været (ikke "global oppvarming") ødelegger liv og planeten (umiddelbar fare langt større enn covid 19)

BILLY BOYDOKUMENTARERGEOTEKNIKKGLOBAL WARMING HOAX

HASTER: Ny Dokumentar Beviser At Klimateknikk Ved Å Kontrollere Været (IKKE «Global Oppvarming») Ødelegger Livet Og Planeten (Umiddelbar Fare MANGE Større Enn COVID-19)

HAF16. Mars 2021

klimatekniske operasjoner i texas 'intet mindre enn vinterværskrigføring'

SAMMENSVERGELSEGEOTEKNIKK

Klimatekniske Operasjoner I Texas? “Ingenting Mindre Enn Vinterværskrigføring”

HAF22. Februar 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.