Khazaria, Rothschild-Dynastiet, New World Order, Ukraina Og Implementering Av Nephilim-Agendaen

10. April 2022

Under en podcast kom Clif High med en fristende kommentar: «I 1666 var Sabbatai Zevi en Khazarian og han var deres messias … [Zevi] sa at det var greit for noen av khazarene å late som om de var en jøde, men praktisere sin sanne religion , som er denne varianten av satantilbedelse som har blitt innprentet i Talmud på skjult språk.»

khazaria, rothschild-dynastiet, ny verdensorden, Ukraina og implementering av nephilim-agendaen

Interessant av denne kommentaren gravde vi litt inn i Khazarene og kom over Dr Laura Sanger. Selv om vi ikke kan garantere at du vil tro det, lover vi at du ikke vil kjede deg.

Dr. Laura Sanger er en klinisk psykolog og forfatter. 22. mars ble hun med i Blurry Creatures- podcasten, arrangert av Nate Henry og Luke Rodgers, for å gi sin første offentlige diskusjon om Khazarians og det hun mener er en varm seng med Nephilim Host-avl. Med det som skjer mellom og , vil forståelsen av Khazarias historie forhåpentligvis gi mer perspektiv til den konflikten, sa Dr. Sanger.

Du kan lytte til Blurry Creatures-podcasten, The Khazarian Kid(s) with Dr. Laura Sanger , HER .

Introduksjon

Khazarerne var et voldelig, krigersk folk fra Asia som migrerte til nordenden av Det kaspiske hav i det 1. århundre f.Kr. Khazarene var så voldelige at de raskt samlet nesten 1.000.000 kvadratkilometer ved å erobre de agrariske samfunnene i Kaukasus-regionen. Det khazariske riket omfattet det som nå er Ukraina og deler av Øst-.

Rothschilds, som er Nephilim Hosts, og deres khazariske mafia har fått fotfeste i nasjoner over hele jorden siden midten av 1700-tallet. Tentaklene til House of Rothschild når inn i pengepolitikken til 85% av landene over hele verden, men Russland brøt seg løs fra Rothschilds tentakler.

jobbet aggressivt med å betale ned gjelden til IMF, en Rothschild-kontrollert bank, og i 2006 var Russlands gjeld til IMF nedbetalt. Putin tok med hell Russland ut av kvelertaket til Rothschilds. For denne heroiske bragden har Putin blitt karakterisert som den slemme fyren siden den gang.

«Nephilim-verter er dyktige i smøretaktikk, og det meste av den vestlige verden har drukket Kool-Aid. Jeg antyder ikke at Putin er en helgen, men vi må huske at han sto opp mot Nephilim Hosts i 2006, og han står opp mot Nephilim Hosts som styrer Ukraina i dag, skrev Sanger i en nylig artikkel ‘ Khazarian Roots in Ukraine ‘ som dekker de første 50 minuttene av Blurry Creatures-podcasten.

nephilim avstamningstre

Khazariske røtter i Ukraina

“Nephilim hosts” er et begrep som Sanger skapte i boken hennes: ‘ The Roots of the Federal Reserve: Tracing the Nephilim from Noah to the US Dollar ‘. Hun forklarte til Blurry Creatures, “Nephilim-verter er individer som har samarbeidet med mørkets åndelige krefter for å gjennomføre Nephilim-agendaen.” En agenda for å besmitte det menneskelige genomet gjennom forplantning av en hybrid rase, hvis formål er å styrte Guds rike.

I kjernen har Nephilim-agendaen som mål å frata oss vår menneskelighet. Sanger identifiserer fire Nephilim-trekk: voldelig uten anger; engasjere seg i seksuell degradering; uærlighet i handel og forretningstransaksjoner; og menneskesmuglere og slaveri av andre.

I følge Sanger er forskjellene mellom Nephilim, Nephilim Hosts og demoniserte mennesker:

  • Nefilim er hybrider, dels mennesker og dels åndelige vesener.
  • Nephilim-verter er mennesker som samarbeider med mørkets åndelige krefter for å gjennomføre Nephilim-agendaen.
  • Demoniserte mennesker er mennesker som har demoner som bor i seg, men de prøver ikke med vilje å gjennomføre Nephilim-agendaen.

“Så jeg foreslår at alle Nephilim Hosts er demonisert, men ikke alle demoniserte mennesker er Nephilim Hosts,” sa Sanger.

Khazarenes Historie

Når det gjelder Ukraina og Khazarene, er det uheldig at vi ikke kan gå til historiebøker fordi historien er merkelig taus om Khazarene. Grunnen til at det er så følsomt å snakke om khazarer, er fordi det bringer opp det omstridte spørsmålet: hvem er de sanne jødene, de sanne Guds barn? Et spørsmål som er vanskelig å svare på, sa Sanger, og ikke et hun ville gå inn på under denne podcasten.

Khazarians ble tvunget til å assimilere jødedommen i hverdagen. En av ekspertene på Khazars var Benjamin Freedman, en sionistisk operativ som gikk bort fra sionismen i 1945 og beskrev Khazarene som en hedensk nasjon og:

Når det gjelder Ukraina og Khazarene, er det uheldig at vi ikke kan gå til historiebøker fordi historien er merkelig taus om Khazarene. Grunnen til at det er så følsomt å snakke om khazarer, er fordi det bringer opp det omstridte spørsmålet: hvem er de sanne jødene, de sanne Guds barn? Et spørsmål som er vanskelig å svare på, sa Sanger, og ikke et hun ville gå inn på under denne podcasten.

Khazarians ble tvunget til å assimilere jødedommen i hverdagen. En av ekspertene på Khazars var Benjamin Freedman, en sionistisk operativ som gikk bort fra sionismen i 1945 og beskrev Khazarene som en hedensk nasjon og:

«De sjofele formene for seksuelt overskudd som Khazarene henga seg til som deres form for religiøs tilbedelse, ga en grad av moralsk degenerasjon som Khazars konge ikke kunne tåle. På 700-tallet bestemte kong Bulan seg for å avskaffe praktiseringen av fallisk tilbedelse og valgte den fremtidige statsreligion som … ‘Talmudisme' og nå kjent og praktisert som ‘jødedom'.» – Facts are Facts: The Truth About Khazars (såkalte jøder) , Benjamin Freedman, 1954, s. 53

En annen ekspert er Louis Finkelstein, en Talmud-forsker, som uttalte at fariseernes doktriner og praksis, eller fariseisme, ble til Talmudisme og:

“Talmudisme ble middelalderrabbinisme, og middelalderrabbinisme ble moderne rabbinisme. Når jøden … studerer Talmud, gjentar han faktisk argumentene som ble brukt i de palestinske akademiene.” – Fariseerne, Louis Finkelstein , Forord, s. xxi

Og Matthew Johnson , en tidligere professor i historie og statsvitenskap som spesialiserte seg i russisk og ukrainsk historie, uttalte i sin ‘ Defending the Khazar Thesis of the Origin of Modern Jewry ‘:

“Khazar-teorien antyder at det ikke er noen forbindelse mellom israelitter og jøder. Men selv om det var det, har religionen til den moderne jøden ikke noe forhold til den israelittiske troen, som er sterkt fordømt i Talmud … Ved å adoptere Talmuds etikk, adopterte de mentaliteten til fariseerne, hvis arroganse tjente som tidlig grunnleggelse av Talmud.”

Denne fariseer-linjen jobber til i dag aktivt for å ødelegge Kristus. Nefilimene påvirker Nephilim-vertene gjennom Khazarerne. Da massekonverteringen av Khazarians skjedde, implementerte de Talmud, den fariseiske læren, i alle deler av samfunnet.

Til slutt ble det khazariske riket erobret av Djengis Kahns sønner på begynnelsen av 1200-tallet. Dette førte til en diaspora av Khazarians, som var Ashkenazi-jøder, inn i Øst-Europa. Khazarenes regjering tok ikke slutt, den spredte seg. Det spredte seg til alle forskjellige deler av Øst-Europa.

I ‘ A Short Study of Esau-Edom in Jewry ‘ konkluderte CF Parker, og de fleste historikere på den tiden var enige om, at det er to kategorier av moderne jøder: Ashkenazic-jøder og sefardiske jøder. En av de tre elementene som utgjør askenasiske jøder var proselytter, eller konvertitter, inkludert khazarere. Selv om en rekke forskere og historikere tror askenasiske jøder kommer fra Tyskland, er det stadig flere bevis som peker på deres opprinnelse som Khazaria.

Rothschilds Og Den Khazariske Mafiaen

“Khazar-imperiet hadde en liten, men mektig gruppe jødiske bankfolk i Kiev så tidlig som på 900-tallet.” – The Regime: Usury, Khazaria and the American Mass , Matthew Johnson.

Rothschild-familiene var ashkenazi-jøder, khazarere, «de er uten tvil de mest innflytelsesrike nefilim-vertene i den vanlige æra», sa Sangar, «Rothschild-familien og deres khazariske mafia har fått fotfeste i nesten alle land siden midten av 1700-tallet.»

Patriarken for Rothschild bankdynastiet er Mayer Amschel Rothschild . Han samarbeidet med Adam Weishaupt som innstiftet Illuminati-ordenen . Sammen utviklet Rothschild og Weishaupt en syvdobbel plan for verdensherredømme:

  1. Avskaffe alle nasjonale myndigheter
  2. Avskaffe all privat eiendom
  3. Avskaffe arv
  4. Ødelegg patriotismen
  5. Ødelegg kristendommen
  6. Ødelegg familieenheten
  7. Opprett en én verdensregjering eller en ny verdensorden

Denne planen har blitt blåskriften for å gjennomføre Nephilim-agendaen, sa Sanger, denne ble i det minste rullet ut av Rothschild og Weishaupt i 1776. Dette er egentlig lekeboken til en fargerevolusjon – ødelegge historien, ødelegge familien enhet. Dette er også med en dæsj kommunisme.

Selv om det var et tema for en annen gang, sa Sanger, var Rothschilds skattmestere for Vatikanet, så det filtrerer ned og kobler seg sammen.

Hvordan Kan Vi Bryte Fri Fra Slaverisystemet?

“Som psykolog prøver jeg også å øke bevisstheten om tankekontrollen som virkelig har kommet over vår generasjon,” sa Sanger, “hvordan har vi blitt så lurt og kjøpt den narrative kroken, linjen og søkken?”

Det er på grunn av tankekontrolltaktikken til Nephilim Hosts. For eksempel situasjonen med Russland og Ukraina . Vi har blitt betinget til å tro gjennom bedriftens mediefortelling at “Russland er dårlig.”

Det som har blitt kommunisert til oss om krig er propaganda, og det har skjedd i århundrer, sa Sanger, «vi har konsekvent blitt løyet til av våre medier og våre . Hvis vi ikke gjør vår egen forskning og hvis vi ikke bruker vår kritiske tenkning, går vi rett i fellen.»

Artikkel som må leses: Ukraine And The Rothschild ‘Financial Vultures' Family .

Orwells opplevelse under den spanske krigen er bare ett eksempel på hva som skjer med oss ​​under krigstidspropaganda.

‘Historien stoppet i 1936', hvor han nikket umiddelbart forståelsesfullt. Vi tenkte begge på totalitarisme generelt, men mer spesielt på den spanske borgerkrigen.

Jeg har tidlig i livet lagt merke til at ingen hendelse noen gang blir korrekt rapportert i en avis, men i Spania så jeg for første gang avisreportasjer som ikke hadde noe forhold til fakta, ikke engang forholdet som er underforstått i en vanlig å ligge.

Jeg så store slag rapportert der det ikke hadde vært kamper, og fullstendig stillhet der hundrevis av menn var blitt drept. Jeg så tropper som hadde kjempet tappert fordømt som feiginger og forrædere, og andre som aldri hadde sett et skudd hyllet som helter av imaginære seire; og jeg så aviser i London selge disse løgnene og ivrige intellektuelle bygge emosjonelle overbygninger over hendelser som aldri hadde skjedd.

Jeg så faktisk at historien ikke ble skrevet ut fra hva som skjedde, men om hva som burde ha skjedd i henhold til ulike partilinjer. – Ser tilbake på den spanske krigen , George Orwell, 1943, s. 11

Nephilim-verter liker å skryte av planene sine, for eksempel Henry Kissinger i 1992 som sa:

henry kissinger, adresse til bilderbergerorganisasjonen, 1992

Henry Kissinger, Adresse til Bilderberger-organisasjonen, 1992

Hvis vi tenker på hvem som for øyeblikket støtter Ukraina og baktaler Russland, “har vi DC-sump, mainstream media og den våkne befolkningen som elsker å signalisere dyd,” sa Sanger, og “vi spør oss selv: er dette menneskene vi virkelig vil du stole på?” Dette er de samme menneskene som fratok oss frihetene våre for å «flate kurven» eller de sensurerte oss fordi vi stilte spørsmål ved «vitenskapen».

Så hvis vi bruker vår kritiske tenkning, er fortellingen som spilles ut for oss mest sannsynlig ikke engang nøyaktig. Putin sparket Rothschilds sentralbank ut av Russland for flere år siden , sa Sanger, så det forteller oss at han ikke er en del av dette Cabal-systemet.

ukrainsk krig i planene til nwo

Erklæring fra Msgr. Carlo Maria Viganò om Russland-Ukraina-krisen , den ukrainske krigen i planene til NWO, 7. mars 2022

Ukraina-Russland-konflikten har blitt brukt til å flytte befolkningen fra for Covid til frykt for atomkrig. Det er et massedistraksjonsvåpen fordi de ønsker å rulle ut agendaen deres som ble utviklet i 1776.

Frykt er den ultimate driveren for tankekontroll . De ønsker å holde oss fanget i frykt fordi når vi lever i frykt er vår evne til å behandle nyansert informasjon svekket – det er mer sannsynlig at vi blindt følger andre uten å bruke kritiske tenkningsferdigheter.

Oftest er “frykt en stor feit løgner” og media spiller en stor rolle da de vil rulle ut historier som avgjør om vi skal synes noe er risikabelt, noe som øker folks oppfatning av risiko, for eksempel daglig dødsstatistikk vist av bedriftsmedier øker vår oppfatningsrisiko fra Covid.

Psykologer omtaler denne taktikken som brukes av bedriftsmedier som tilgjengelighetsheuristikk . “I hovedsak … når historier blir fortalt om og om igjen som skaper frykt, så stikker det ut i hodet vårt og vi tar beslutninger basert på det,” forklarte Sanger, “når Nephilim Hosts kan kontrollere sinnet vårt gjennom all denne fryktpornoen som blir satt ut gjennom mainstream media, når de kontrollerer sinnet vårt, har de tatt oss til fange. Vi mister følelsen av suverenitet som individ.»

Å bryte seg løs fra systemet med slaveri starter med å løsrive seg fra tankekontrollen. Jo mindre du frykter dem, jo ​​mindre makt har de over deg. I stedet for å basere avgjørelser på frykt, søk det som bekjemper frykt – sannhet og kjærlighet.

Kilde: DailyExpose.uk

Ytterligere ressurser:

Her Er Hva “Great Reset” Betyr Og Hva De Globalistiske “Elitene” Ønsker Å OppnåForrige Innlegg

Tidligere Barneskuespiller Cole Sprouse Bekrefter At Disney Faktisk Seksualiserer Unge SkuespillerinnerNeste Innlegg

Relaterte Artikler

avgrupperinger

NWOROCKEFELLER

Rockefeller-Planen For BRICS New World Order, Med Deres Egne Ord

HAF8. Mai 2022

det berømte rockefeller ufo briefing dokumentet

SAMMENSVERGELSEETS UFOERNWO

Rockefellers Er Grunnleggerne Av UFO Disclosure Movement – ​​Hvorfor?

HAF7. Mai 2022

klauss schwab er en rothschild på sin mors side

STYREROTHSCHILD

Du Kan Ikke Lage Dette: Klauss Schwab Er En Rothschild På Sin Mors Side

HAF2. Mai 2022

disney satanisme 2

SAMMENSVERGELSESATANISMESATANISTPEDOFILESEKSUALISERING AV BARNTRANSGENDER AGENDA

Walt Disneys Grufulle Bakgrunn Og Avskyelige Agenda

HAF24. April 2022

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.