MENNESKERASEN HAR VÆRT UNDER KARANTENE FOR EVIGHETER. DETTE BETYR AT VI IKKE HAR FÅTT LOV TIL Å REISE UTOVER VÅR ATMOSFÆRE ELLER SAMHANDLE MED ANDRE STJERNESYSTEMER OG GALAKSER I UNIVERSET. VI ER UENDELIG VESENER MED UBEGRENSET POTENSIAL. VI ER NÅ FRI TIL Å OPPLEVE ALLE SLAGS LIV VI VELGER.

♥️Karantenen er opphevet: Vær klar for masseoppstigning!♥️

The Galactic Federation er en føderasjon av planeter, stjernesystemer og galakser som følger loven om en og er i tjeneste for menneskeheten og freden.

Menneskeslekten har vært i karantene i evigheter. Dette betyr at vi ikke har fått reise utenfor atmosfæren vår eller samhandle med andre stjernesystemer og galakser i universet.

Denne karantenen har sakte blitt opphevet over tid av en mengde forskjellige galaktiske raser som har hjulpet oss sakte med å utvikle bevisstheten vår.

Alt dette er en del av stormesterplanen som orkestreres av vår galaktiske familie. Vi er endelig klare til å bevege oss inn i 5.-dimensjonal bevissthet, og vi har bestått testene.

Jordbaserte lysarbeidere står nå fritt til å dele sine sanne historier om utenomjordiske og hvordan de har samhandlet med mennesker på planeten Jorden i årtusener. Dette er en spennende tid for alle stjernefrø, lysarbeidere, krystallbarn og hele menneskeheten! Sannheten begynner endelig å dukke opp fra skyggene.

Homo sapiens forbereder seg på å stige opp fra tredjedimensjonal GAIA planeten til den femte dimensjonale jorden som vi har hørt om som “himmel på jord”.

Noen kan til og med velge å bli med sine galaktiske brødre og søstre på andre planeter i hele kosmos. Dette er en intergalaktisk begivenhet som overvåkes av Galactic Federation. Arrangementet kalles en “Masse Oppstigning”. Det er en planetarisk begivenhet som vil finne sted i alle land rundt om på kloden samtidig, men det vil skje gradvis i etapper. Hvert menneske som bor på denne planeten vil bli påvirket av denne hendelsen, så det er viktig at du er forberedt.

Det første trinnet i forberedelsene til din oppstigning er å bli klar over hvem den galaktiske føderasjonen faktisk er. GF har jobbet flittig for å forberede menneskeheten på dens oppstigning, men det er fortsatt mange mennesker som ikke er kjent med GF eller deres hensikt her på jorden på dette tidspunktet.

Og selvfølgelig er vi intet mindre enn infiltrerte av såkalte åndelige ‘ledere' som prøver å sabotere menneskehetens oppstigning på alle mulige måter. Enten de er klar over det eller ikke. Disse menneskene kommer opp med noen fantastiske historier om forskjellige versjoner av GF og prøver å svartmale dem.

Det er bare én galaktisk føderasjon, og det er ikke nødvendig å knytte “av verdener” eller “av lys” til dette navnet. Det er selvforklarende at vi er GF av verdener så vel som lys. Å krangle om dette er en fullstendig latterlig sløsing med tid som bare kan oppstå i lavere tettheter.

Forstå det større bildet. Når det er en galakse fullpakket med forskjellige planetsystemer som er bebodd av mange galaktiske som for det meste er fredelig sameksisterende med hverandre, er det ikke fornuftig at det må eller burde være én galaktisk føderasjon som overvåker utviklingen, sameksistensen, og sikre fred i hele galaksen og dens milliarder av vesener?

Tror du virkelig at det er 2 eller 3 av disse galaktiske føderasjonene som enten er gode eller dårlige, avhengig av om de knytter «GF -of Light» eller «GF of Worlds» til det? Kan vi være så snille å vokse opp og snakke om mer presserende saker?

Mange avanserte sivilisasjoner er klare til å komme fra hele kosmos, og gir oss informasjon og veiledning for å hjelpe oss med å forberede vår oppstigning til den femte dimensjonen.

The Galactic Federation har opphevet jordens karantene og forbereder seg på masseimmigrasjon til jorden fra andre planeter. Dette er arrangementet vi har ventet på. Tiden er nå. Stedet er her. Gjør deg klar for den store himmelfarten!

**Armageddon forutsagt**

Armageddon betyr «verdens ende». Det kommer fra et hebraisk ord som betyr “Megiddo-høyden”, eller Megiddo-fjellet, i det nordlige Israel.

Noen mennesker i dag er kjent med dette navnet fordi, som forutsagt i Bibelen, er Armageddon der den siste kampen mellom godt og ondt vil finne sted. I følge denne profetien vil det være en episk kamp mellom godt og ondt som vil drepe milliarder av mennesker og ødelegge mye av vår sivilisasjon.

Faktisk inkluderer noen kristne kirkesamfunn denne forferdelige hendelsen i deres tro som et nødvendig skritt for å innlede Kristi Jesu annet komme. De tror han vil komme tilbake for å fullføre det han startet på jorden for to tusen år siden: å lede de rettferdige til himmelen og straffe de ugudelige for evigheten, som vil brenne i helvete for alltid.

Men hvis vi ser på Harmageddon i et annet lys, ser vi at det også kan bety «slutten på uvitenhet». Dette er viktig fordi vår uvitenhet om vår sanne natur som åndelige vesener er det som hindrer oss i å forstå at det er energier som kontrollerer hele Universet. Denne energien, chi, eller livskraftenergien, er bokstavelig talt overalt tilstede.

Uvitenheten om vår sanne natur manifesterer seg også som en konflikt mellom religioner og nasjoner. Det er denne uvitenheten som gir næring til krig og vold.

“Enden på uvitenhet” refererer til slutten på menneskehetens kollektive uvitenhet – vår tankegang om at vi er begrensede vesener som lever et kort liv på én planet i ett solsystem. I virkeligheten er vi uendelige vesener med ubegrenset potensial som kan oppleve hvilken som helst form for liv vi velger og som lever på utallige planeter innenfor mange solsystemer. Menneskeheten som helhet er klar til å gjenkjenne disse sannhetene nå, og denne erkjennelsen vil føre til en masseoppstigning til høyere riker hvor alle vesener opplever perfekt fred og ubetinget kjærlighet hele tiden.

Dette er en tid i verdenshistorien da vi blir kalt til større bevissthet om hvem vi er og hva vi gjør her. Tidens tegn, som har økt de siste årene, indikerer at vi opplever en periode med global oppvåkning.

Vi er ikke de eneste som masseoppstiger til neste dimensjon. Faktisk vil vi ikke engang være de første. Mange fremmede raser som har “observert” (eller veiledet) menneskeheten i tusenvis av år, slutter seg til oss i vårt skifte mot bevissthet og øker vibrasjonen deres også. Vit at alle andre negative fremmede arter har blitt fjernet fra jordens atmosfære, så vel som fra vårt indre solsystem.

Planeten Jorden/GAIA er igjen en fri planet!

La oss glede oss, kjære dere.

Vi elsker deg høyt.

Vi er her med deg.

Vi er din familie av lys.

Vi er den galaktiske føderasjonen.

A'HO

Aurora Ray –

ambassadør for den galaktiske føderasjonen

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rettigheter forbeholdt.

❤️ DEL gjerne ❤️

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.