10 grunner til at Camilla Stoltenberg ved FHI, Helsedirektoratet, Regjeringen og fastlegen din bør advare mot mRNA-vaksinen

1. Det er ingen forskning på hvordan mRNA piggproteinet (antigenet) brytes ned eller spres i kroppen. Å ikke teste virkningen av den aktive ingrediensen som injiseres kan best klassifiseres som uaktsomt mord.

2. Piggproteinet skapt av vaksinen er ikke det samme piggproteinet som dannes av viruset. Forskjellene inkluderer økt stabilitet til det syntetiserte piggproteinet og økt produksjonskapasitet til mRNA. Piggproteinet skapt fra vaksinen er laget for å unnslippe vårt medfødte immunsystem. Kort sagt, i stedet for et svakere antigen som tradisjonelt består av, gir mRNA vaksinen et mye sterkere og farligere antigen, mer til felles med et biologisk våpen. Er vi vitne til forsøk på folkemord?

3. Verken immun-toksisitets eller karsinogenitets-studie ble utført. Autoimmune sykdommer og kreft er derfor mulige risikoer ved vaksinen. Det er fullstendig uakseptabelt at en slik risiko aksepteres under noen omstendighet, selv under en «pandemi».

4. Antistoffer og T-cellenivå avtar drastisk etter 5 uker etter , noe som er høyst bekymringsverdig for langsiktige immunitet.

5. Det er ingen studier om skadeeffekten av gjentatte doser eller reproduksjonstoksisitet av vaksinen. INGEN! Vi blir med andre ord behandlet som labrotter i et gigantisk eksperiment.

6. Nano (betyr ekstremt lite) – fettpartikkelen som kapsler inn mRNA piggproteinet var opprinnelig laget for å behandle hjernesvulster – dvs de gjennomtrenger blod-hjerne-barrieren. Mulige skadevirkninger det kan ha på hjernevev er uten sidestykke og kan best sammenlignes med kjemisk lobotomi.

7. Piggproteinet (det farlige antigenet som gjør deg syk) som kun skulle avgrenses til deltamuskelen (ren løgn) har blitt identifisert i hjertemuskelen, forplantningsorganer, nyre, lever, karsystemet, lunger, hjerne, lymfekjertler osv.. Dette er grunnen til ekstremt høyt antall forskjellige registrerte bivirkninger fra Phizers egne forskningsdokumenter.

Dette visste Phizerfolka om FØR vaksinen fikk nødgodkjenningen og vitner om sosiopatisk ondskap verre enn Josef Mengele under 2. verdenskrig.

8. Ingen gen-toksisitets-studier er utført for mRNA-vaksinen. Vi har med andre ord ingen anelse om hva disse eksperimentelle injeksjonene gjør med genuttrykket vårt. Skjebnesvangert er fornavnet for hva det kan bety for folkehelsa.

9. Det er ukjent om den lipid-nanopartikkel-nukleosid-modifisert RNA-vaksinen skilles ut i morsmelken. Så hvorfor blir gravide og ammende kvinner anbefalt vaksinen?

10. Naturlig immunitet er beviselig sterkere, og adskillig mer langvarig, enn vaksineindusert immunitet. delte aldri studien sin inn i grupper med personer som hadde gjennomgått covid naturlig og covid-negative. Nettopp for å skjule dette faktumet.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.