Å Avsløre «Digital ID Er En Menneskerettighet»-Svindel

. Mai 2022

Derrick Broze ) – En viktig komponent i Great Reset -Technocratic Agenda er implementeringen av en verdensomspennende digital identitetsordning. Et av de første trinnene for å realisere dette målet er å overbevise publikum om at digitale identitetsprogrammer er en «menneskerettighet» det er verdt å kjempe for.

å avsløre «digital ID er en menneskerettighet»-svindel

Hvorfor er fremstøtet for digital identitet helt avgjørende for teknokratenes visjoner?

Verden av 2030 – den der World Economic Forum forestiller seg “du vil ikke eie noe og være lykkelig” – er avhengig av et altomfattende digitalt ID-program. Denne digitale IDen vil tillate et spor og spore der myndighetene kan se hvert kjøp og hver bevegelse du gjør.

Man kan hevde at mye av samfunnet allerede har overlevert disse dataene med den allestedsnærværende bruken av kredittkort som sporer kjøp, og telefoner som logger GPS-data.

Imidlertid vil den digitale ID-ordningen også være knyttet til en digital lommebok som inneholder den lokale Central Bank Digital Currency (CBDC), den digitale valutaen til myndigheter som vil være nødvendig for alle juridiske transaksjoner. Til slutt vil denne digitale ID-en og den digitale lommeboken bli koblet til og påvirket av din individuelle sosiale kredittscore.

Som jeg har rapportert siden mars 2020, var disse initiativene allerede i arbeid før . Imidlertid var det begynnelsen på COVID-19-panikken som gjorde det mulig for regjeringer over hele verden å presse seg videre mot deres visjon om teknokrati .

For eksempel har vi blitt fortalt at bruk av kontanter bør reduseres kraftig eller helt elimineres på grunn av rapporter som hevder at COVID-19 spres gjennom skitne gamle penger. Dette fører bekvemt inn i oppfordringene til digitale valutaprogrammer som CBDCs.

Selvfølgelig ser vi pressen for “kontaktsporings”-apper for å spore den påståtte spredningen av sykdom, og jjab-pass-/helsepass-apper har begynt å akklimatisere publikum til å bære et digitalt ID-kort med seg overalt.

Jjab-passet er ganske enkelt en inngangsport til en digital identitet som allerede har vært i arbeid i USA, i en eller annen grad, siden minst 2005 med vedtakelsen av den kontroversielle REAL ID Act.

FNs Bærekraftsmål 16

Dette fremstøtet mot en digital identitet har sine røtter i FNs mål for bærekraftig utvikling og 2030-agendaen . The Sustainable Development Goals (SDGs) er en samling av 17 sammenhengende mål vedtatt av FN i 2015 med det tilsynelatende målet om å utrydde fattigdom, beskytte planeten og spre fred og velstand til alle mennesker innen 2030. Handlingene deres gjør imidlertid regelmessig motbevise deres uttalte intensjoner.

SDGene var en del av en større resolusjon kjent som 2030 Agenda, eller Agenda 2030 , med det uttalte formålet å bekjempe .

Mens FNs SDG og Agenda 2030 ofte blir omtalt som et verktøy for å etablere sunne multilaterale relasjoner mellom nasjoner, er de i sannhet basert på en dypere agenda for å overvåke, kontrollere og styre alt liv på planeten.

De 17 SDGene takler hvert sitt område av deres tilsynelatende kamp for rettferdighet og likhet. FNs SDG 16 fokuserer på ” Fred, rettferdighet og sterke institusjoner ” og sier at “innen 2030, gi juridisk identitet for alle, inkludert fødselsregistrering.”

Et dokument fra FN med tittelen ” FNs strategi for juridisk identitet for alle ” definerer videre hva som menes med “lovlig” og “digital identitet.” En juridisk identitet er i hovedsak en form for registrering hos et sivilt organ (en regjering).

FN-dokumentet gjør det klart at “juridisk identitet er allment anerkjent for å være katalytisk for å oppnå minst ti av SDGs “, og dataene generert av registreringen støtter målingen av mer enn 60 SDG-indikatorer. “Juridisk identitet har en kritisk rolle for å sikre at det globale samfunnet opprettholder sitt løfte om å ikke etterlate noen som forfektet i 2030-agendaen,” heter det i FN-rapporten. 

Når det kommer til digital identitet, sier dokumentet at digital identitet generelt forstås som en unik og konstant identitet – for eksempel et virtuelt identifikasjonskort – tildelt enkeltpersoner som autentiserer dem som brukere av alle deres bærbare digitale enheter.

Denne identiteten kan gjelde den digitale og fysiske verdenen. Bruk av en digital identitet involverer passord, kryptografisk nøkkel, biometri som fingeravtrykk eller irisskanning.

Digital Identitet Som En Menneskerettighet

Når vi nærmer oss 2030, blir memet “digital identitet som en menneskerettighet” i økende grad plantet i hodet til massene. Jeg forventer at denne trenden vil bli et standard snakk blant bedriftens mediehack og deres følgere.

Ikke bare blir publikum klargjort til å akseptere digital identitet som en metode for å spore sykdom (og befolkningen), men digital identitet selges til den vestlige verdens blødende hjerter som en nødvendighet for å hjelpe de såkalte «ubanked» av verden og bringe dem inn i moderne finansielle systemer.

Begrepet unbanked refererer til de personene som av en eller annen grunn mangler bankkontoer og kredittkort. Denne tilsynelatende mangelen blir ofte rapportert som en feil i det moderne samfunnet, et eksempel på at en annen fattig befolkning blir etterlatt. Det som er ubestridt, er om integrering i banksystemet er det beste for en enkeltperson eller ikke.

Det antas at alle mennesker bør trenge eller ønske å være involvert i det gjeldsbaserte banksystemet, slik at de kriminelle bankene bak The Great Reset kan finansiere sine prosjekter med folkets penger.

Mange av disse menneskene bor i utviklingsland, og på steder som Mexico eksisterer det en blomstrende skranke eller uformell økonomi med mennesker som handler, kjøper og selger varer uten skatter, forskrifter eller en digital oversikt av noe slag.

Denne typen økonomisk og sosial aktivitet er den nøyaktige oppførselen teknokratene ønsker å eliminere, nettopp fordi den stikker av i møte med Great Reset- visjonen.

Derfor må media gjøre jobben sin for å overbevise publikum om at kolonisering ikke er kolonisering når det involverer bærekraft og mangfold. Folket må være overbevist om at de stakkars meksikanske bøndene ikke vil være komplette før de har en digital ID, med en digital lommebok for å motta den digitale valutaen som en del av Universal Basic Income-programmet. Disse sprudlende historiene som fremmer digital identitet som redningsmann for utviklingsland, klarer ikke å nevne den mørke siden ved digitaliseringen av alt liv, spesielt den kommende terroren for sosial kreditt og finansieringsverktøy for sosial innvirkning .

I stedet får vi overskrifter som ” Digital inkludering. Menneskeretten til å ha en identitet ” fra Thales Group, en fransk multinasjonal med bånd til den franske regjeringen og en av de største militære våpenleverandørene i verden.

– Mangelen på identitet er ikke bare et tap i forhold til å bli sett av systemet og samfunnet. Det er en ekskludering som hindrer mennesker i å oppnå sitt fulle potensial. De kan ikke bli utdannet, de kan ikke få tilgang til helsetjenester, og barna deres arver denne arven ettersom de er født utenfor systemet, skrev gruppen i februar 2021. Igjen er den generelle antagelsen at det ikke er noe liv å få «utenfor systemet». systemet”.

I mellomtiden publiserte Impakter Magazine , kjent for å promotere SDGene, et stykke med tittelen ” Digital Identity As a Basic Human Right ” i mai 2018. Impakter-stykket promoterer blokkjedebaserte ID-er og legger også barns fødselsattest på blokkjeden.

Heldigvis er det noen eksempler på pushback til de vanlige fortellingene rundt digital id.

I april 2021 publiserte Senter for menneskerettigheter og global rettferdighet et skeptisk stykke med tittelen ” Alle teller! Sikre at menneskerettighetene til alles respekteres i digitale ID-systemer .” Denne artikkelen så på noen av måtene marginaliserte befolkninger blir ytterligere marginalisert av digitale systemer. De advarer om “behovet for at menneskerettighetsbevegelsen engasjerer seg i diskusjoner om digital transformasjon, slik at grunnleggende rettigheter ikke går tapt i hastverket med å bygge en “moderne, digital stat”.

Gruppen Access Now publiserte en rapport, Busting the dangerous myths of Big ID programmes: cautionary lessons from India , fokusert på bekymringene rundt Indias implementering av deres digitale ID-system, Aadhaar. Rapporten konkluderer med at såkalte «Big ID-programmer» – det vil si programmer implementert av myndigheter ved hjelp av Big Tech – ikke er nødvendig for å gi folk en juridisk identitet. Videre fant rapporten at Big ID skaper rom for at overvåking kan blomstre, som demonstrert av Indias Aadhaar-system.

I mai 2021 ga ACLU ut en blogg som svar på bekymringer rundt jjab-pass. ACLU advarte om digitale identiteter, inkludert nylige forsøk på å gi mandat til digitale førerkort . “Et skifte til digitale IDer er ikke en liten endring, men en som drastisk kan endre rollen til identifikasjon i samfunnet vårt, øke ulikheten og bli til et personvernmareritt,” skrev ACLU.

Til slutt utfordret organisasjonen Privacy International direkte FNs bærekraftsmål og spurte: « The Sustainable Development Goals, Identity and Privacy: Risikerer implementeringen av dem menneskerettigheter? .” Rapporten sier:

«Hvis aktører ikke tar hensyn til risikoen, kan ID-systemer i seg selv true menneskerettighetene, spesielt retten til privatliv. De kan bli verktøy for overvåking fra staten og privat sektor; de kan ekskludere, i stedet for å inkludere.

Det er dermed risiko ved implementeringen av en ID-ordning – ikke bare at den ikke oppfyller løftet i SDG 16.9, men at den også bygger et system for overvåking og ekskludering. Det er derfor essensielt å engasjere seg kritisk i tolkningen av målet, og bruken det har blitt brukt.»

Verdens Økonomiske Forum, FN Og Verdensbanken

FN er ikke det eneste overnasjonale organet som driver lobbyvirksomhet for digital identitet. I januar 2021 møttes til sitt årlige møte for å diskutere « Davos-agendaen ». Som TLAV tidligere rapporterte, var januarmøtet fokusert på å gjenopprette tilliten og skissere planen for The Great . I forkant av møtet i januar 2021 publiserte WEF en artikkel med tittelen ” Hvordan digital identitet kan forbedre liv i en post-COVID-19 verden .”

Artikkelen bemerker, “mens regjeringens rolle er nøkkelen, har regulatorer forstått at de ikke har alle kortene og at løsninger er nødvendig på tvers av offentlig og privat sektor. Digitale identitetstillitsrammer ledet av myndigheter som jobber med privat sektor, dukker opp.» Denne diskusjonen om “rammeverk ledet av myndigheter som jobber med privat sektor” er akkurat det offentlig-private partnerskapet WEF har fremmet i flere tiår.

Vi bør også huske at WEF var en av de første organisasjonene som begynte å fremme ideen om jjab-pass som en del av en «ny normal». WEF vil offisielt kunngjøre The Great Reset-initiativet i juni 2020, bare 3 måneder etter covid-19-panikken.

Selvfølgelig er WEFs Great Reset-plan til syvende og sist en foredling av FNs Agenda 2030 og SDGs. Derfor bør det ikke komme som noen overraskelse at FN også jobber med en form for digital identitet. UN Digital Solutions Center ( UN DSC) har utviklet en “innovativ digital identitetsløsning for FN-personell .”

UN DSC, et pilotprosjekt fra FNs verdensmatprogram (WFP) og FNs høykommissær for flyktninger (UNHCR), sier at de jobber med en pakke med digitale løsninger som kan deles mellom FN-byråer for å “transformere felles forretningsdrift og effektivisere tidkrevende transaksjonsoppgaver.”

FNs digitale ID vil bruke blokkjede og en eller annen form for biometri. Den har blitt beskrevet som en digital lommebok for FN-personell. UN DSC-nettstedet beskriver prosjektet som “basert på en blokkjede , biometri og en mobilappløsning, vil denne piloten se ut til å tilby en unik digital ID for hver FN-ansatt for ende-til-ende livssyklusstyring fra ombordstigning til pensjonering som vil være uforanderlig, beskyttet, gjennomsiktig og bærbar.”

Mens FN og WEF har fremmet aksept av digital identitet, har Verdensbanken finansiert utviklingen av slike programmer som en del av initiativet Identification for Development (ID4D) . Verdensbanken finansierer programmer for digitale biometriske IDer i Mexico , og driver digital ID i fattigere land med det tilsynelatende målet om å gi juridisk identitet til de 1,1 milliarder menneskene som for øyeblikket ikke har en.

Luis Fernando García, direktøren for den meksikanske digitale rettighetsorganisasjonen R3D, sier at programmene blir finansiert av de som er interessert i å utnytte Mexicos menneskelige data. “Sofistikerte etterretningsbyråer i rike land er glade for at fattige land lager disse databasene med mennesker som de kan utnytte til deres fordel. De har offensive evner som lar dem angripe, skaffe og samle inn informasjon som mindre utviklede land oppretter gjennom disse databasene,” sa han i et intervju fra 2021 .

«Som mange andre nasjonale identitetsprosjekter i Global South – enten det er i Kenya, Uganda eller Mexico – står Verdensbanken bak. Verdensbanken gir Mexico et lån  på  225 millioner dollar for å implementere systemet. Den fremmer ikke denne tilnærmingen i Tyskland eller Canada eller USA: land som ikke har et nasjonalt identitetssystem. Men de promoterer det i det globale sør, noe som er veldig talende.»

Samtidig har en allianse av Microsoft, GAVI – Global Vaccine Alliance som er finansiert av Bill og Melinda Gates Foundation – og Rockefeller Foundation organisert sin innsats under ID2020-prosjektet . ID2020-prosjektet er et forsøk på å skape digital identifikasjon for hver enkelt person på planeten. I 2018 kunngjorde Microsoft et formelt partnerskap med ID2020-prosjektet på World Economic Forum i , Sveits.

Den vanlige rollebesetningen – WEF, FN, Verdensbanken, Gates Foundation, Foundation – har brukt de siste årene på lobbyvirksomhet for behovet for å skape en digital identitet for hver person på planeten. Under COVID-19-krisen fremmet disse organisasjonene bruken av jjab-pass, som i seg selv er en form for digital identitet.

Nå er de klar til å bruke økonomisk uro og for pandemi 2 for å fremme verdien av digital identitet, enten for å motta en digital valuta i bytte mot dollar, eller for å bevise vaksinasjonsstatus. På en eller annen måte vil teknokratene tvinge sine digitale identitetsfengsler på massene.

Colonization 3.0 And The Future Of Identity

Koloniseringen av Amerika og fant sted i de åpenbare formene – fysisk slaveri, drap, voldtekt, sletting av språk, skikker og kultur, etc. – og på mindre åpenbare måter – psykologiske traumer, isolasjon, tap av identitet. Bedriftene til de europeiske imperiene var den første bølgen av koloniseringen, med senere kolonisering i form av våpenisert økonomisk bistand og bistand designet for å fange utviklingsland i gjeld som krever at de selger sin naturlige rikdom og ressurser.

Nå er digital kolonisering i horisonten. Nok en gang er Afrika og Latin-Amerika på listen over mål for digital id-ordninger. Som Impakter Magazine rapporterte, er det planer om å plassere spedbarnsidentitet på en blokkjede slik at det kan være en permanent registrering av personen. Disse programmene finner allerede sted i Sør-Afrika. Dr. Aaron Ramodumo sier at landet er på en “progressiv overgang” mot å bruke biometri for en spedbarnsidentitet med unike ID-numre.

Sør-Afrikas nye program starter i 2024, og gir muligheter for håndflateavtrykk, fingeravtrykk, fotavtrykk, ansikts- og irisbiometri. Ramodumo fortalte Biometric Update at han håper den vil være tilgjengelig for spedbarn snart. “Selv om vi ønsker å bygge en policy rundt biometrisk fangst av spedbarn og barn, har vi fortsatt ikke valgt den spesifikke teknologien,” sa Ramodumo. “Og det fortsetter å være gjenstand for forskning, og jeg håper forskerne vil gi andre alternativer å velge mellom.”

En annen organisasjon som har etterlyst en “juridisk identitet” i Afrika er ID4Africa. Tilfeldigvis mottok organisasjonen 3 tilskudd på til sammen $600 000 USD fra Bill og Melinda Gates Foundation i 2019 og 2021.

Til tross for forsøkene på å kolonisere Afrika med digital identitet, er det et visst håp. På slutten av 2021 ble Kenyas digitale ID-program, National Integrated Identity Management System (NIIMS), dømt ulovlig av høyesterett fordi regjeringen ikke tydelig etablerte datavernrisikoen, og heller ikke skisserte en strategi for å måle og redusere risikoer.

Til syvende og sist dreier kjernen i denne diskusjonen seg rundt identitet og hva som trengs for at en person skal kunne operere i verden i dag.

For eksempel, i mange nasjoner kan en person allerede ikke åpne en bankkonto, gå på skole, leie et hus, ta opp lån eller kjøre bil på lovlig vis uten å vise frem en form for identifikasjon. Dette er forhold som mange mennesker i den moderne verden har akseptert som normer.

Imidlertid er det en økende skepsis til de innkommende digitale systemene, og i noen tilfeller til og med de “tradisjonelle” systemene folk flest kjenner til.

Hvorfor må vi vise en offentlig godkjent ID for å bli anerkjent som person? Hvorfor må vi underkaste oss myndighetenes sanksjonert identitet hvis vi velger å bære en form for identitet (digital eller fysisk)?

Dette er viktige spørsmål å stille, og det må stilles spørsmål ved forutsetningene vi har. Når vi presser oss videre inn i den digitale verden av 2030, oppfordrer jeg alle lesere til å varsle venner og familie om farene som digital identitet utgjør.

Hjelp dem å forstå hvordan digital id uunngåelig vil bli koblet til digital valuta, og til slutt en sosial kredittscore. Denne infrastrukturen, sammen med utbredte ansiktsgjenkjenningskameraer, vil være den teknokratiske statens usynlige håndhevingsarm.

Sammen representerer ansiktsgjenkjenning, digital identitet, digital valuta og sosial kredittscore et stort sprang fremover mot digital totalitarisme.World Economic Forum Ønsker Å Lage En KlimaendringstraktatForrige Innlegg

Relaterte Artikler

Verdens økonomiske forum ønsker å lage en klimaavtale

GLOBAL WARMING HOAXVERDENS ØKONOMISKE FORUM

World Economic Forum Ønsker Å Lage En Klimaendringstraktat

HAF15. Mai 2022

venstreorienterte hater ytringsfrihet fordi de frykter dissens, ikke "desinformasjon"

SENSURKONTROLLPROPAGANDA

Venstrefolk Hater Ytringsfrihet Fordi De Frykter Dissens, Ikke ‘Desinformasjon'

HAF10. Mai 2022

økonomisk verdenskrig hvem tjener på og hvor mye tid er igjen?

FINANSIEREVERDENS ØKONOMISKE FORUM

Økonomisk Verdenskrig: Hvem Drar Nytte Av Det Og Hvor Mye Tid Er Det Igjen?

HAF6. Mai 2022

'Sannhetsdepartementet'-trender på twitter etter at regjeringen avduket nytt 'styrestyre for desinformasjon'.jpg

STOREBRORKONTROLLFRI TALE

‘Sannhetsdepartementet'-Trender På Twitter Etter At Regjeringen Avslører Nytt ‘Desinformation Governance Board'

HAF4. Mai 2022

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.