USA: The Mystery Of The San Pedro Mountains Dwarf Mummy

14. April 2022

I juni 1934 kom to gullsøkere, som hadde gravd og sprengt etter gull i San Pedro-fjellene i Wyoming, over en liten hule begravd dypt inne i den tykke steinen. Da støvet begynte å legge seg, gjorde prospektørene en oppsiktsvekkende oppdagelse – de godt bevarte, men lenge glemte, restene av et lite menneske. 

usa san pedro-fjellene dvergmummi

Opprinnelsen til dette lille mennesket var et mysterium. Lokale indianerstammer var kjent for å fortelle historier om legendariske «små mennesker», «små ånder» eller Nimeriga.

I noen av disse historiene hadde de små menneskene magiske krefter, eller helbredende krefter. I andre historier var de en ond stamme som angrep indianerne med forgiftede piler.

Oppdagelsen av de mumifiserte restene trakk mye oppmerksomhet til området, fremkalte mange spørsmål og skapte kontrovers. Det var mange som tvilte på sannheten til prospektørenes historie, og trodde at levningene var fabrikkert, og historien var en .

Forskere strømmet til området, alle med et dypt ønske om å finne sannheten bak den lille personen, med kallenavnet «Pedro». Med en sittehøyde på seks og ½ tommer, og en estimert ståhøyde på fjorten tommer, var det tydelig at dette ikke var noen vanlige levninger.

Forskerne utførte omfattende tester på Pedro. Først gjennomgikk de de ytre fysiske bevisene. Pedro ble funnet i en sittende stilling, med bena i kors, på en liten avsats innenfor det som så ut til å være en menneskeskapt hule. Med svulmende øyne og en flat kranium var Pedro ekstremt godt bevart – så mye at til og med neglene hans var synlige.

En gelatinøs substans dekket Pedros hode, og det ble klart at væsker hadde blitt brukt for å bevare kroppen. Nesen hans var flat, han hadde et fullt sett med tenner, og huden hans var brun og rynkete, noe som skapte utseendet til en gammel mann.

I årene etter oppdagelsen av Pedro, utførte forskere mer invasive tester, og brukte røntgenstråler for å prøve å låse opp mysteriet. Flere antropologer konkluderte først med at restene var de av et spedbarn, sannsynligvis født for tidlig, eller som kort tid etter fødselen.

Dette er imidlertid et område av uenighet, ettersom en annen gruppe forskere mener at restene er fra en voksen, muligens i alderen 16-65 år. Det har blitt sagt at røntgenstråler avslørte skarpe tenner, og tilstedeværelsen av mat i magen som så ut til å være rått kjøtt. Røntgenbildene antydet også at Pedro hadde lidd en voldsom død, og viste brukne bein, en skadet ryggrad og skade på hodeskallen.

Oppdagelsen av de mumifiserte levningene førte til betydelige spekulasjoner om at levningene var en bløff. Tilstedeværelsen av det gelatinøse stoffet på Pedros hode fikk noen til å tro at restene faktisk var de av et avdødt spedbarn, gjenvunnet fra et medisinsk anlegg, eller at prospektørene hadde laget restene ved å bruke en grov form for taksidermi.

Andre hevdet imidlertid at restene var bevis på en Leprechaun-lignende rase, som de som er nevnt i legendene om det lokale urbefolkningen, eller bevis på et utenomjordisk vesen. Det var vanskelig for mange å fatte at et menneske av så liten størrelse muligens kunne være voksen.

Mens moderne testing kan gi mange flere svar om opprinnelsen til Pedro, er slik testing ikke mulig fordi plasseringen av restene har vært ukjent i flere år. Det sies at restene ble stilt ut under sideshow på 1940-tallet, og ble deretter kjøpt av en mann ved navn Ivan Goodman. Ved Goodmans død i 1950 ble levningene overført til en mann ved navn Leonard Waller (noen ganger rapportert som Walder). Restene har ikke blitt sett siden.

Med restene ingen steder å finne, henger mysteriene til Pedro igjen til i dag. De fleste forskere er enige om at Pedros levninger var av et voksent mannlig menneske.

Imidlertid kunne moderne testing ha svart på så mange tilleggsspørsmål som hvor han kom fra, om han led av sykdommer eller medfødte tilstander, hva det gelatinøse stoffet var, og hvordan restene hans ble forseglet i et tykt lag med stein.

Svarene på disse spørsmålene, og mange andre, vil sannsynligvis forbli ubesvart med mindre restene kan lokaliseres og testes videre. Inntil da kan forskere og entusiaster bare spekulere i hvem eller hva han var.

Av MR Reese, Ancient-Origins.netDette MÅ VÆRE USAs “Line In The Sand”: Disney-Pedofile Og “Grooming Support” Er Direkte Angrep Mot Våre Barn Og Nasjon Ettersom Flere Bevis Kommer Frem “Disney Er Demonisk”Forrige InnleggPolitibetjent Møter Reptilvesener: ‘Regjeringen Vet Alt Om Dem'Neste Innlegg

Relaterte Artikler

ufoer i Bibelen var kjerubene til gudenes vogner?

ETS UFOERFORBUDT HISTORIE

UFOer I Bibelen: Var Kjerubene Gudenes Vogner?

HAF20. Mars 2022

det egyptiske ankh-korset funnet i mexico

FORBUDT HISTORIE

Det Egyptiske Ankh-Korset Funnet I Mexico

HAF26. November 2021

20 fakta om den store sfinksen i Egypt

FORBUDT HISTORIEPYRAMIDER

20 Mindre Kjente Fakta Om Den Store Sfinksen I Egypt

HAF17. November 2021

fossil tyder på at de store pyramidene og sfinksen en gang var nedsenket under vann

FORBUDT HISTORIEPYRAMIDER

Fossil Antyder At De Store Pyramidene Og Sfinksen En Gang Ble Senket Under Vann

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.