New Zealand Dropper Nesten Alle COVID-Restriksjoner

24. Mars 2022

Vi har skrevet mye om den rene galskapen i responsen på den globale -pandemien de siste to årene; men ingenting viser COVID-galskapen som det New Zealand gjør akkurat nå.

new zealand dropper nesten alle covid-restriksjoner

♦ I slutten av mars 2020 registrerte New Zealand 5 tilfeller av COVID-19-infeksjon og stengte umiddelbart alt, låste grenser og innbyggere , og innførte de strengeste restriksjonene for tidligere frie borgere i verdenshistorien. [Og tilbake i 202021 satte de byen Auckland i full lockdown etter at bare 3 tilfeller er registrert ].

♦ I slutten av mars 2022 registrerte New Zealand 20 000 tilfeller av COVID-19-infeksjon (i går), og kunngjør at de dropper nesten alle COVID-restriksjoner, fjerner vaksinasjonsmandater og eliminerer COVID-pass.

Ingenting roper «scamdemic» høyere enn regjeringens egen oppførsel i dette eksemplet .

Var COVID-19 noen gang mer bekymringsfull enn en alvorlig influensa, som deretter ble våpen av regjeringen for å indusere en global og utløse massedannelsespsykose som en inngangsport for et nytt modellsamfunn?

Det spørsmålet er for historiebøkene. Det endrede politiske landskapet, i kombinasjon med Florida-resultatet, ser imidlertid ut til å holde svarene. (…)

bygge tilbake bedre nwo

Husk at denne kunngjøringen skjer samtidig som COVID-19-infeksjoner er høyere enn noen gang tidligere i Kiwis historie.

Du vil aldri være i stand til å overbevise massene av mennesker om at de har blitt utsatt for det mest utbredte globale hysteriet i moderne historie.

Det ville faktisk være en fåfengt innsats å gjøre det, akkurat som det ville være nytteløst å prøve å stoppe menneskene som tørster desperat etter sitt fjerde, femte eller hvilket som helst boosterskudd.

Folk definerer nå seg selv og andre ut fra oppførselen deres under pandemien de siste to årene. Det ville være en øvelse i nytteløshet å prøve å overbevise noen; og faktisk ville det vært utmattende og bortkastet.

Men for alle som intellektuelt kan se på landskapet, er det umulig å ikke ha seriøst velbegrunnede spørsmål om statistikken for COVID-19-pandemien – i motsetning til to vanlige år med en sterk influensasesong på både den nordlige og sørlige halvkule .

En av nøkkelen *forteller*, midt i hele denne COVID-fryktens , er forskjellen mellom hvordan vestlige regjeringsledere snakket offentlig om regler, forskrifter, mandater og restriksjoner, og hvordan de personlig opptrådte privat når de ikke visste at de var blir overvåket.

Og nå har vi knapt nok tid til å ta ned covid-19-dekorasjonene før de samme vestlige myndighetene begynte å bevæpne Ukraina – frykten.

Her er kunngjøringen rett fra hestens munn:

Kilde: TheConservativeTreeHouse.comEn Av Reiner Fuellmichs Storjuryadvokater Arrestert Og Satt I VaretektForrige Innlegg

Relaterte Artikler

en av reiner fuellmichs store juryadvokater arrestert og satt i varetekt

KORONAVIRUSNYHETER

En Av Reiner Fuellmichs Storjuryadvokater Arrestert Og Satt I Varetekt

HAF23. Mars 2022

militære dokumenter om å oppnå funksjon motsier fauci-vitnesbyrd under ed

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSAVFOLKING

Project Veritas Documents Destroy Fauci: Ivermectin Works And Gov't Hid Life-Saving Truth

HAF11. Mars 2022

de er i ferd med å slippe unna med den største forbrytelsen i menneskehetens historie

KORONAVIRUSAVFOLKING

De Er I Ferd Med Å Slippe Unna Med Den Største Forbrytelsen I Menneskets Historie

HAF11. Mars 2022

Det russiske forsvarsdepartementet USA-finansierte biolaboratorier i Ukraina forsket på flaggermuskoronavirus

KORONAVIRUSHELSEVESEN

Det Russiske Forsvarsdepartementet: USA-Finansierte Biolaboratorier I Ukraina Utførte Forskning På Flaggermuskoronavirus

HAF10. Mars 2022

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.