Driver disse miljø og klimagruppene på FB villedende informasjon? JA..DET vil jeg påstå!

Siden mine innlegg hos disse nevnte gruppene ikke har blitt godtatt så har jeg de 2 siste årene gått nærmere inn for å se om så er tilfelle (feilinfo).

Etter nå sist å ha lest Kent Andersen sin bok der vedkommende bla påberoper seg å være den eneste i som kan vise til å ha oppklart årsaker til hvordan dette med klimaet er slik det viser seg å være idag. Vedkommende legger ut klipp/tekst/tabeller og statistikker basert på modeller laget fra flere tiår tilbake av forskere som er styrt av bla FN klimapanel som nå sist har levert en klimarapport basert på(blåkopi) av tidligere rapporter som er “pyntet” på alt etter hva NWO ønsker.

Jeg kan ikke fatte og begripe at den menige kvinne og mann kan skjønne og forstå disse statistikker som finnes i denne boken. Likevel er det mange som synes at det som står er seriøs og bra info! Boken er nå i sitt 4 opplag. Forstå det den som kan. Det som står i boken ang det politisk/økonomiske er jeg enig i og som oppegående folk som har fulgt med på skjønner. Dvs sånn ca 100 sider av de ca 400 sidene er forståelig resten vil jeg påstå og kan dokumentere er ren og skjær feil informasjon.

Min bakgrunn for overnevnte påstand er den dokumentasjonen som jeg har hentet fra nettsidene til og Mike Morales som er utestengt fra bla Youtube og FB. Begge får lagt ut men som etter hvert blir slettet på disse plattformene. Jim Lee har sin egen server og kan derved fortsette sin info. Begge har jobbet med (Værmodifisering) i ca 2 tiår.

Jim Lee har lastet ned dokumentasjoner fra myndigheter og forskning som nå mer eller mindre er slettet. Bare det i seg selv sier sitt til at DEN informasjonen er reel og som “DE” ikke vil skal komme ut.

Med dette som grunnlag er jeg ikke redd for å møte hvem som helst..det være seg norske forskere…media eller andre forståsegpåere til en offentlig debatt. For egen del vil jeg si at jeg er bare en budbringer som ikke synser om temaene men fremlegger dokumentasjoner som de nevnte har fremskaffet og som bør komme almenheten til gode.

De siste årene har jeg lagt ut diverse dokumentasjoner på disse FB gruppene der jeg får beskjed om at Geoengineering/ ikke har noe med klimaet å gjøre. Da kan man spørre hva slags folk som driver disse gruppene. Gruppereglene dere sier egentlig det meste bare der.

Nå ser det ut for at jeg skal kunne klare å informere/streame på andre kanaler enn Youtube og FB. Men i første omgang blir det å legge ut på disse kanalene for så å få med meg de som følger Geoengineering Norway på FB for å gå over til Dlive / Twitch og Odysse.

More to come

Red

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.