Østerriksk Politi Og Hær Skal Angivelig Nekte Å Håndheve “Helsediktatur” – Vil Marsjere I Protest Mot Det

19. November 2021

Østerrike har blitt kastet i forkant av mediene denne uken når de går over til det som har blitt en politistat pakket inn i en humanitær krise. Samfunnet deres blir delt i to – innbyggere blir segregert og diskriminert basert på vær eller ikke de har gjennomgått en medisinsk behandling. De vaksinerte har rettighetene sine mens de uvaksinerte er begrenset til hjemmene sine, kun tillatt med tillatelse fra den herskende klassen .

østerriksk politi og hær som angivelig nekter å håndheve "helsediktatur" - vil marsjere i protest mot det

Fra og med mandag plasserte Østerrike millioner av innbyggere som ikke er fullt vaksinert i lockdown. En tredjedel av hele befolkningen er nå innesperret i hjemmene sine og kan bare reise ut i spesielle tilfeller.

Forutsigbart har ikke sperringene til de vaksinerte dempet økningen i tilfeller, og den østerrikske kansleren Alexander Schallenberg tenker nå på en landsomfattende sperring – av alle.

Naturligvis vil det ikke være Schallenberg og resten av hans statsråder i eksekutivkabinettet som vil håndheve disse nedstengningene og mandatene. Det vil være håndhevelsesklassen – politi og militær – ellers kjent som ordretilhengere.

Bare ubestridte ordretilhengere vil føle seg besluttsomme i å riste ned borgere, kreve å se papirene deres og arrestere dem for manglende overholdelse. Bare ubestridte ordretilhengere kan sove om natten etter en lang dag med håndheving av slike tyranniske dekreter.

Tross alt er det ikke de onde menneskene som laget planer for slik despoti og lidelse gjennom historien som faktisk utførte det. Det er deres ubestridte ordrefølgere – “bare gjør jobben min.”

The New Nuremberg Trials 2021: Update from Dr. Reiner Fuellmich ( Folket vil ikke godta ‘Jeg fulgte bare ordre' ).

Heldigvis for det østerrikske folket, men som den franske avisen Infodujour rapporterer, består ikke all rettshåndhevelse av utvilsomme ordretilhengere , og mange i politiet og nekter å følge disse ordrene.

«Politiet og hæren nekter å kontrollere helsepasset i navnet til ‘frihet og menneskeverd'. De vil delta i en stor demonstrasjon mot tvangsfengsling 20. november 2021 i Wien», melder avisen.

Dager etter at Schallenberg kunngjorde den segregerte nedstengningen, ba lederen av Freedom Party (FPÖ) Herbert Kickl om en ” mega-demonstrasjon” 20. november i Wien, og politiet støtter tilsynelatende og slutter seg til og med.

I et intervju forklarer Kickl at megaprotesten er «For frihet, menneskeverd og mot deling av samfunnet gjennom en uansvarlig koronapolitikk fra regjeringen, som gjør befolkningen til syndebukken for deres fiasko. Alle inviteres til å være der, fordi alle er direkte eller indirekte berørt av galskapen. I møte med denne enorme utfordringen vi alle står overfor, må verdensbildet ikke lenger spille noen rolle. Med denne demoen ønsker vi å være en plattform for alle som ikke lenger vil sitte og se på. ”

Etter den tidligere innenriksministerens tale, ifølge infoDujour, fulgte presidenten Manfred Haidinger i Østerrikes væpnede styrker (FGÖ) etter og ble med i et brev publisert 14. november. Han har til hensikt å “forsvare grunnleggende rettigheter og friheter”.

FGÖ spesifiserer at “alle” har tillatelse til å demonstrere, selv ved innesperring! Kontrollplikten pålagt av innenriksminister Karl Nehammer er allerede avvist av politiforbundet. I tillegg kunngjør Union of Austrian Armed Forces at de vil delta i denne flotte samlingen i Wien.»

Styreleder for de sosialdemokratiske fagforeningene (FSG) og Politiforbundet, Hermann Greylinger, sa i et intervju at politiet ikke ønsker å utføre disse kontrollene.

I brevet av Haidinger (FGÖ) tilføyer i sitt brev, «vi påpeker herved at deltakelse i forsamlinger er en særlig beskyttet juridisk rettighet og at det også er tatt hensyn til i det utkast til forordning som for tiden foreligger. Deltakelse og reise i hele Østerrike er tillatt. Selv om uvaksinerte personer anbefales å reise med privat transport.»

I brevet heter det at «forbudet mot et møte planlagt av innbyggerne, samt forbudet mot en samling av politiske partier er blitt anerkjent som ulovlig» av Wiens forvaltningsdomstol.

Kilde: TheFreeThoughtProject.comDr. David Martin Avslører Navnene Og Ansiktene Til Menneskene Som Dreper MenneskehetenForrige InnleggMed Støtte Fra De Store Bankene Forbereder Kina Seg På VerdensherredømmeNeste Innlegg

Relaterte Artikler

dr.  david martin avslører navnene og ansiktene til menneskene som dreper menneskeheten

KORONAVIRUSAVFOLKING

Dr. David Martin Avslører Navnene Og Ansiktene Til Menneskene Som Dreper Menneskeheten

HAF19. November 2021

verdensomspennende søketrend for 'død plutselig' topper til rekordhøye nivåer

KORONAVIRUSAVFOLKINGVAKSINER

Verdensomspennende Søketrend For ‘Died Suddenly'-Topper Til Rekordhøye

HAF19. November 2021

jordan peterson regjeringsrådgiver fortalte meg covid-regler basert på meningsmålinger, ikke vitenskap

KORONAVIRUSVITENSKAPTYRANNI

Jordan Peterson: Regjeringsrådgiver Fortalte Meg Covid-Regler Basert På Meningsmålinger, Ikke Vitenskap

HAF19. November 2021

dager etter å ha låst de uvaksinerte, slår Østerrike rekord for covid-tilfelle

KORONAVIRUSTYRANNIVAKSINER

Dager Etter Å Ha Låst De Uvaksinerte, Treffer Østerrike COVID-Saksrekord

HAF18. November 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.