Thorbjørn Morstad 09.05 2024 Dagens studier.

Mine studier i dag (9 mai 2024) viste litt av en overraskelse!. Mikroskopiske Nano-kabler (i forskjellige farger) dukker også gradvis opp…MELLOM REGNDRÅPENE!!!..hvilket ikke bare demonstrerer tidligere nevnt “StealthTech- tråder” og “Kvantum-prikker” men også “Nano-partikler (krystaller og kapsler) med Monoatomære egenskaper”!!!.

Her har vi altså et direkte resultat mellom Frekvenser, Gass og Partikkel-materialisering..hvor det atomære og molekylære nivået er avgjørende, for å kunne se og følge partiklenes opprinnelig størrelser. For å kunne analysere og avsløre de metalliske grunnstoffene og hvor meget av parasittiske fragmenter / proteiner i “trådene”, er vi helt avhengig av mer seriøst mikroskop.

Bildene med gjenskinn og reflekser viser tråd-partiklene I VANN-DRÅPENE, mens de to andre bildene viser trådene / parasitt- kablene ETTER at vannet har tørket bort. Dagens studier angir også at Hydrogele / Graphene IKKE TØRKER UT. Det vil si at denne SuperLedende Geleen..splitter seg i minst 2 materier hvor det ene er gele/ flytende lim og det andre er gjennomsiktig Nano-fiber..som senere kan minne om knuste glass-biter eller fragmenter av Glass-fiber.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.