Secretive International Banking Group Kan Håndheve Great Reset ‘Green’ Agenda On World

6. Februar 2021

Overholdelse av grønne retningslinjer eller ikke, kan avgjøre om en person eller en bedrift har tilgang til økonomi.

av Michael HaynesSecretive International Banking Group kan håndheve Great Reset 'green' Agenda On World

Klaus Schwab fra , prins William og David Attenborough / Skjermbilder fra YouTube

Den amerikanske sentralbanken har nylig sluttet seg til et lite kjent internasjonalt konglomerat av sentralbanker, alt grunnleggende forpliktet til å håndheve de “grønne”, miljøvennlige diktene om den anti-livs, globale styringen Paris-avtalen , i tråd med Great Reset .

Et slikt grep har gitt alarmerende bekymringer for den innflytelsen bankene vil utøve for å håndheve grønn politikk som en del av World Economic Forums såkalte Great .

For eksempel, en av målene for denne all-mektige, verdens banktjenester konglomerat vises være å desimere hele fossilt brensel industrien og de mange tusener av bransjer og millioner av arbeidsplasser knyttet til den.

I september advarte LifeSiteNews medstifter Steve Jalsevac om at COVID-19 blir brukt som et middel til å gjennomføre ekstreme, globalistiske politikker for å fremme den grønne agendaen .

Han bemerket den “sjokkerende klimaendringsforbindelsen til Wuhan-virusreduseringspolitikken, og at det virkelig handler om å implementere de ekstreme Paris Climate Change Accord- politikkene og FNs mål for bærekraftig utvikling ,” Great Reset “, og verdens avfolksmål.”

“Låsing har ført til massive, menneskeskapte karbondioksid og forurensningsfall. Globalistene tvinger folk til å se hvordan verden ville se ut hvis det var færre mennesker i verden, som om vi alle vil bli positivt imponert over tomme gater og motorveier, ingen cruiseskip på havet og få fly i himmelen. Det er rett og slett ondt. ”

I desember 2020 kunngjorde den amerikanske Federal Reserve Board at de hadde sluttet seg til Network of Central Banks and Supervisors for Greening the Financial System (NGFS), som er en internasjonal gruppe av “Central Banks and supervisors” med det formål å transformere den globale økonomien. i tråd med grønn, bærekraftig politikk.

New York Times bemerket flyttingen og skrev at det var en velkommen suksess for demokrater, som hadde presset på for dette, og beskrev det som en “evolusjon” for Federal Reserve når det gjaldt å betale mye nærmere, og mer offentlig oppmerksomhet til ” ekstreme værhendelser ”og deres potensielle” risiko for det finansielle systemet. ”

I rapporteringen om nyhetene observerte Breitbart hvordan det var særegent at venstresiden, særlig den grønne bevegelsen, hadde hilst på Federal Reserves trekk med “applaus”, gitt at venstresiden historisk sett hadde vært “mest fiendtlig overfor store finansinstitusjoner, og sett på dem som pilarer av kapitalen. ”

NGFS Og Dets Forpliktelse Til Paris Klimaavtale

Den nesten ukjente NGFS ble født på Paris “ One Planet Summit ” i desember 2017, med sikte på:

“Styrking av den globale responsen som kreves for å oppfylle målene i Paris-avtalen og for å styrke det finansielle systemets rolle for å håndtere risikoer og for å mobilisere kapital til grønne og lave karboninvesteringer i en bredere sammenheng med miljømessig bærekraftig utvikling.”

Fokuset er den rollen som “” vil ha for økonomien, det finansielle systemet og bankvirksomheten.

Gruppen er imidlertid ikke begrenset til å utforme politikk for intern diskusjon, men søker også å implementere dem utenfor medlemmene.

“Nettverket definerer og fremmer beste praksis som skal implementeres innen og utenfor medlemskapet i NGFS og utfører eller bestiller analytisk arbeid med grønn økonomi.”

Mens NGFS er en organisasjon som ikke har beveget seg inn i den offentlige bevisstheten, er den på ingen måte uvesentlig. I løpet av de tre årene det har eksistert, har det gått fra å starte med bare åtte medlemmer til å nå ha vokst til 83 medlemmer, med ytterligere 13 banker oppført som “observatører.”

Medlemsbankene er noen av de mest innflytelsesrike i verden, med nasjonale og internasjonale navn som:

“Bank of Canada; Bank of England; Banque de France; Dubai Financial Services Authority; Den europeiske sentralbanken; Japan FSA; Folkets Bank of China; Sveitsiske nasjonalbanken; Den amerikanske sentralbanken. ”

I mellomtiden er det blant observatørbankene navn som “Bank for International Settlement; European Investment Bank; Det internasjonale pengefondet; Verdensbanken og International Finance Corporation. ”

“Å følge” NGFS innebærer “en politisk forpliktelse fra en institusjon og innebærer også vilje og kapasitet til aktivt å bidra til arbeidet.”

Gruppens første omfattende rapport fra 2019 gir et eksempel på hva slags arbeid NGFS faktisk er involvert i.

Det planlegger å “globalt samarbeide med beslutningstakere, finanssektoren, akademia og andre interessenter for å distribuere beste praksis for å håndtere klimarelaterte risikoer.”

“Klimaendringer” og “klimarelaterte risikoer er en kilde til økonomisk risiko,” erklærte konsernet.

“Vi må ta grep, og vi kan ikke og vil ikke gjøre dette alene. Vi vil globalt samarbeide med beslutningstakere, finanssektoren, akademia og andre interessenter for å distribuere beste praksis for å håndtere klimarelaterte risikoer. ”

Som en del av sin handling ga NGFS ut seks anbefalinger til banker og politiske beslutningstakere, basert på Paris-avtalen fra 2015, og skisserte veien til en “lav-karbon-økonomi” og ba til slutt om “netto null” for å forhindre ytterligere klimaendringer. ”

De mest kjente målene i Parisavtalen i Paris 2015 , som NGFS holder som sin driftsstandard, er å “begrense global oppvarming”, redusere effekten av “klimaendringer” og å vedta politikk som fremmer dette målet over hele verden .

Det tredje målet er imidlertid mindre kjent og gjelder direkte det økonomiske elementet i avtalen, og sørger for at fremtiden for global finans er direkte knyttet til de ulike klimaforandringsinnsatsene som er nedfelt i Paris-avtalen.

Den lyder : “Gjør finansstrømmer i samsvar med en vei mot lave klimagassutslipp og klimarisk utvikling.”

Dette målet gir grunnlaget for NGFSs politikk, som knytter finansiering til implementeringen av den grønne dagsorden i Parisavtalen.

Selv NGFSs egenbeskrivelse, om å dele “beste praksis” og bidra til “utvikling av miljø- og klimarisikostyring i finanssektoren for å mobilisere vanlig finans for å overgangen til en bærekraftig økonomi”, speiler nøye teksten til Paris Avtale, som funnet i artikkel 7: 7 (a).

Koblet Til Den Grønne Agendaen For Great Reset

All NGFSs grønne politikk og planer stemmer overens med World Economic Forums (WEF) globalistiske Great Reset.

WEF, grunnlagt og ledet av Klaus Schwab, har brukt -viruset som en mulighet til å presentere sin plan for en stor tilbakestilling av fullstendig samfunnsendring og strukturelle skift.

I juni 2020 skrev Schwab at koronavirusutbruddet forverret “klimaet og sosiale kriser”, og at som et resultat av dette ville verden bli “mindre bærekraftig, mindre lik og mer skjør.”

Storbritannias prins Charles , en viktig talsmann for den store tilbakestillingen , ekko Schwab med å si at COVID var “en mulighet vi aldri har hatt før og kanskje aldri har fått igjen.”

Med tanke på planeten nesten som en person, sa han: “Våre aktiviteter har skadet immunforsvaret hennes.”

Schwabs planlagte tilbakestilling understøttes av fokus på en grønn økonomisk agenda, da han nevner “tilbaketrekning av fossile brenselsubsidier”, og et nytt finanssystem basert på “investeringer” som fremmer “likhet og bærekraft” og byggingen av en “” Grønn “urban infrastruktur.”

Bedrifter vil bli gitt såkalte “insentiver” for å forbedre driften i tråd med “miljø-, sosial- og styringsmålinger.”

For dette formål samarbeider WEF med De forente nasjoner (FN) om å gjennomføre FNs 2030- bærekraftsmål (SDG), som er pro-abort og sterkt fremmer en grønn agenda “for å bekjempe klimaendringer.”

Schwab har uttalt at SDG-ene er “essensielle for menneskehetens fremtid”, og har tidligere i fem år sittet i FN-komiteer for planlegging av bærekraftig utvikling.

Stor Reset Agenda

For å utvide og ordentlig påvirke de grønne målene for FN og WEF, må den store tilbakestillingen nødvendigvis understøttes av en grunnleggende endring av det finansielle systemet i tråd med grønn politikk.

Som Det internasjonale pengefondets administrerende direktør, Kristalina Georgieva, sa på WEF Great Reset- konferansen i juni 2020 : “Vi ser en veldig massiv injeksjon av finanspolitisk stimulans [.] … Men det er viktig at dette skal føre til en grønnere, mer rettferdig, smartere verden i fremtiden. ”

Noen måneder senere gjentok hun sin oppfordring til økonomiske endringer knyttet til klimaendringspolitikken og sa at “makroøkonomisk politikk er sentralt i kampen mot klimaendringer.”

Faktisk, i en video fra november 2020, pekte WEF nok en gang på Paris-avtalen, da den fremmet “grønn økonomi” for å “hjelpe til med å redde planeten.”

Videre ble en artikkel publisert på WEFs nettsted samme måned skissert hvor sentralt grønnorientert økonomi var i å få til den store tilbakestillingen.

“Strategiske investeringer i ESG [miljø, sosial og styring] må representere en grunnleggende prinsipp i dette rammeverket.

Ved å bygge denne “tilbakestillingen” må en rekke interessenter fra investorer, selskaper, myndigheter, finansinstitusjoner og forbrukere tilpasse seg for å skape et økosystem som vi investerer i en renere, grønnere fremtid. “

Det var i lys av alt dette Breitbartts rapport bemerket : “NGFS er den globale fusjonen av Big Green og Big Money, også kjent som Woke Capital … det er den samme Woke Capital som har ledet presset for” The Great Reset “.”

Lockdowns Holdt Som En Fordel For Verden I Great Reset

For å forstå forrangene til den grønne agendaen og grønn økonomi i Great Reset, er det viktig å merke seg hvordan Schwab har ønsket de forskjellige begrensningene som ble sett det siste året, som en fordel for planeten.

Etter hvert som låsing stengte land over hele verden og desimerte økonomier, skrev Schwab i TIME i oktober 2020 og pekte på fordelen som kom som et resultat av en slik enestående samfunnsforstyrrelse: “nedgangen i klimagassutslipp, som brakte liten, midlertidig lindring til planetens atmosfære. ”

I sin nylige bok, med tittelen COVID-19: The Great Reset , skrev Schwab imidlertid at det fremdeles var mye fremgang å gjøre når det gjelder å redusere “karbonutslipp.”

Den 8% estimerte reduksjonen i karbonutslipp som han siterte, ble kalt “ganske skuffende”, og han ba om en større, grunnleggende endring. Hvis et slikt fokus på grønne politikker ikke ble vedtatt, vil “COVID-19-krisen ha gått til spille så langt som klimapolitikken gjelder.”

“COVID-19-krisen kan ikke gå til spille, og det er nå på tide å vedta bærekraftig miljøpolitikk,” erklærte Schwab. “Klimarisikoen utfolder seg saktere enn pandemien gjorde, men det vil få enda alvorligere .”

“Våre forbruksmønstre endret seg dramatisk under låsingene ved å tvinge oss til å fokusere på det essensielle og ikke gi oss noe annet valg enn å adoptere et” grønnere liv “.”

Grønn Overholdelse Av Agendaen Vil Avgjøre Den Økonomiske Fremtiden

Som en del av sin serie med Great Reset-artikler publiserte TIME et stykke som beskriver en futuristisk visjon om året 2023, helt bygget rundt konseptet med et stort, økonomisk skifte i tråd med grønn politikk og såkalte klimaendringer.

Den ble skrevet av Mariana Mazzucato, et medlem av FNs komité for utviklingspolitikk, og et tidligere medlem av WEF Global Agenda Council on the Economics of Innovation.

Mazzucato beskrev en global befolkning som innså “behovet for at regjeringer skal danne et koordinert svar på klimaendringer og direkte global finanspolitisk stimulans til støtte for en grønn økonomi.”

Nivået på samfunnsendring som hun beskriver, for å tilpasse det finansielle systemet til grønne ideer, er intet mindre enn et paradigmeskifte.

Hun nevner en “grønn økonomi” basert på “hele forsyningskjeder og alle stadier av teknologisk utvikling”, mens “på regionale, nasjonale og overnasjonale nivåer, ambisiøse Green New Deal-programmer steg til anledningen.”

Etter å ha gjentatt det som er et vanlig tema i Great Reset-litteraturen, nevnte Mazzucato hvordan regjeringer ville lokke, eller kanskje fortelle folk hvordan de skal tilpasse seg den grønne økonomien:

“Regjeringer brukte innkjøp, tilskudd og lån for å stimulere til så mye innovasjon som mulig.”

I virkeligheten ser planen ut til å begrense økonomien dramatisk til bare de som helt støtter den radikale grønne agendaen.

Overholdelse av eller ikke grønne retningslinjer kan avgjøre om en person eller en bedrift får tilgang til økonomi, ifølge Great Reset-arkitekten Klaus Schwab:

“Regjeringer ledet av opplyste ledere vil gjøre deres stimulanspakker betinget av grønne forpliktelser. De vil for eksempel gi mer generøse økonomiske forhold for selskaper med lavemissionsmodeller. ”

Et nylig essay på WEFs nettsted kalte “Regjeringer” og “regulatorer” for å bruke “harde dollar og myk kraft” for å “mandatere og stimulere” de “bærekraftige investeringene” som er nødvendige for en “renere, grønnere fremtid.”

Et annet gjentatt Schwabs tema, og nevnte at “Bankene vil spille en avgjørende rolle i å støtte overgangen til netto null karbonutslipp.”

“Bedrifter, og investorer som driver forretninger med dem, må svare,” på vektleggingen av bærekraft, erklærte artikkelen. “Disse forpliktelsene skaper nye muligheter for klimalederne og øker presset på henger.”

“For å stoppe klimakrisen fra å utvikle seg videre og avslutte vår avhengighet av fossilt brensel, må bankene slutte å finansiere fossil brenselindustri,” skrev en internasjonal bankkampanjegruppe kalt BankTrack.

Skal Banker Bli De Facto Håndhevere Av Great Reset?

WEF-artikkelen, som etterlyser et økning i presset på “hakkere”, ble skrevet av Barry O'Byrne, administrerende direktør for Global Commercial Banking, HSBC.

Det var den samme banken, HSBC, som nylig kunngjorde at den planlegger å ta det enestående tiltaket å kansellere kundenes kontoer, hvis de kom inn i banken uten ansiktsmaske.

En rekke andre økonomiske “kanselleringer” har funnet sted nylig, særlig rettet mot de som er imot COVID-sperrer, tilhengere av tidligere president Trump , og til og med Trump selv.

Selv om slike kanselleringer ikke alle er relatert til COVID-19-regelverket, viser de tiltakene bankene allerede tar for å håndheve politiske agendaer.

 avslørte nylig at Bank of America flagget kundenes innkjøpshistorikk og sendte den til den føderale regjeringen for å forsøke å identifisere folk som var involvert i den pro-Trump-protest 6. januar i , DC

“Bank of America fungerer effektivt som et etterretningsbyrå – men de forteller deg ikke om det,” advarte Carlson.

Bank of America identifiserte 211 kunder som oppfylte “terskler av interesse” – transaksjoner som ble gjort i Washington, DC 5. eller 6. januar; kjøp for hotell eller AirBnbs i DC, Maryland eller Virginia etter 6. januar; ethvert kjøp av våpen eller hos en våpenrelatert forhandler (“t-skjorter inkludert,” bemerket Carlson) mellom 7. januar og “det kommende mistenkte oppholdet i DC-området rundt innvielsesdagen”; og “flyrelaterte kjøp” siden 6. januar – og overga dem til regjeringen.

Disse bankenes tunge handlinger har noe opphav i Klaus Schwabs skrifter. Schwab beskrev et eksempel på hvordan den grønnbaserte økonomiske fremtiden kunne utfolde seg, og sa at klimaaktivister vil bli “oppmuntret”, og vil “doble innsatsen og legge press på selskaper og investorer.”

“La oss forestille oss følgende situasjon for å illustrere poenget,” skrev han.

“En gruppe grønne aktivister kunne demonstrere foran et kullkraftverk for å kreve større håndheving av forurensningsbestemmelser, mens en gruppe investorer gjør det samme i styrerommet ved å frata anlegget tilgang til kapital.”

Scenariet beskrevet av Schwab er ikke vanskelig å forestille seg når man undersøker mengden banker som har forpliktet seg til å fremme grønn politikk.

I desember uttalte Lael Brainard fra Federal Reserve's styret ytterligere lys over hvor mye penger som kontrolleres av grønnsentrerte banker.

Henviser til Task Force on Climate-Related Financial Disclosures (TCFD), som “gir et konsistent globalt rammeverk for selskaper og andre organisasjoner for å forbedre standardiseringen av klimarelaterte finansielle opplysninger,” sa Brainard:

“I oktober 2020 hadde nesten 1500 organisasjoner med en samlet markedsverdi på $ 12,6 billioner, inkludert finansinstitusjoner som eier eller forvalter eiendeler på $ 150 billioner, uttrykt sin støtte til TCFD-rammeverket.”

Tilbake i 2019, da medlemmene bare nummererte 34, (i motsetning til dagens 83), avslørte NGFS at bank jurisdiksjonen til medlemmene dekket “31%” av den globale befolkningen, og “44% av det globale BNP.”

NGFS legger til at medlemmene nå er ansvarlige for å føre tilsyn med “alle globale systemviktige banker og to tredjedeler av globale systemviktige forsikringsselskaper.”

I den nylige fremdriftsrapporten fra desember 2020 foreslo gruppen “selektiv frasalg” og til og med økonomiske “aktivitetsbaserte ekskluderinger” for selskaper som ikke var i tråd med klimaendringspolicyene, eller såkalte “Paris-rettet investering.”

”Selvfølgelig er slik diskriminering akkurat det NGFS – nå inkludert Fed – har i tankene,” skrev Breitbart's Virgil, “for å bruke kraften til diskriminerende finansiering til å tvinge næringer, selskaper og mennesker til å gå grønt. Enten det eller slutter å eksistere helt. ”My Pillow's Founder, Mike Lindell: Her Er ‘Absolute Proof' Valget Ble StjåletForrige InnleggHvorfor Holder CDC Tilbake Kritiske Covid-19 Vaksinesikkerhetsdata Fra Offentligheten?Neste Innlegg

Relaterte Artikler

Antall klimarelatert nedadgående trend 2

FALSKE NYHETERGLOBAL WARMING HOAXPROPAGANDA

FN Hevder: ‘Svimlende Økning I Klimarelaterte Katastrofer' – Virkeligheten: NEDNATT Trend I Katastrofer

HAFHAF2. Februar 2021

Ny verdensorden Den store tilbakestillingen Bygg tilbake bedre

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGSTOR TILBAKESTILLINGNWO

Den Produserte Krisen, Den Store Tilbakestillingen Og NWOs ‘Build Back Better'

HAFHAF2. Februar 2021

The Great Reset

STOR TILBAKESTILLING

Høyre Må Nå Trekke En Strek I Sanden Og STOPPE ‘Great Reset'

HAFHAF31. Januar 2021

Etter Covid går Davos til stor tilbakestilling

STOR TILBAKESTILLINGNWO

Etter COVID Går Davos Til Great Reset

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.