Pave Frans ‘Nye Verdensorden: Vatikanet Bruker Et Rothschild-Initiativ Til Å Reformere Kapitalismen.

19. Desember 2020

B ig virksomhet kan endelig ha funnet religion. 8. desember kunngjorde en allianse av finansledere lanseringen av Rådet for inkluderende kapitalisme med Vatikanet.

av Andrew Miller

Denne organisasjonen er en koalisjon av Fortune 500-selskaper  tilknyttet  den romersk-katolske kirken og opererer under veiledning av pave Frans og kardinal Peter Turkson.Pave Frans satanistisk håndtegn

Pave Frans viser det sataniske “il cornuto” håndskiltet

Det uttalte målet for Rådet for inkluderende kapitalisme med Vatikanet er “å bygge et mer rettferdig, mer inkluderende og bærekraftig økonomisk fundament for verden” via miljømessig, sosial og selskapsledelse.

Likevel er pavens siste leksikon,  Fratelli Tutti , en skarp irettesettelse av fritt markedskapitalisme. Så det virkelige formålet med organisasjonen er å presse på for en sentral planøkonomi – med Vatikanet som sentral planlegging.

Rådet ledes av en kjernegruppe på 27 ledere kjent som Guardians for Inclusive Capitalism. De foresatte  har  de  CEO s fra Mastercard, Visa og Bank of America; presidentene for Ford Foundation og Foundation; og mange andre.

Til sammen representerer rådet 200 millioner ansatte i 163 land og har 2,1 billioner dollar i markedsverdi. Hvis rådet for inkluderende kapitalisme med Vatikanet var en nasjon, ville dets  markedsverdi  være mer enn markedsverdien i Storbritannia, men ikke fullt så mye som markedsverdien i Frankrike.

Foresatte vil årlig møte Francis og Turkson for å motta veiledning om hvordan man kan reformere kapitalismen.

“Et økonomisk system som er rettferdig, pålitelig og i stand til å takle de mest dype utfordringene menneskeheten og planeten vår står overfor, er presserende behov,” sa paven på sitt innledende møte.

“Du har tatt utfordringen ved å søke måter å gjøre kapitalismen til et mer inkluderende instrument for integrert menneskelig velvære.”

Lady Lynn Forester de Rothschild er en av Guardians for Inclusive Capitalism. Hun er grunnlegger og administrerende partner for Rådet for inkluderende kapitalisme med Vatikanet.

Lady Rothschild er medlem av Democratic Party. Hun giftet seg med Sir Evelyn Robert de Rothschild, en britisk finansmann, kort tid etter at hun ble introdusert for ham av Henry Kissinger på en Bilderberg Group-konferanse i Skottland i 1998. Paret er venner med Bill og Hillary Clinton , som inviterte Rothschilds til bryllupsreise i Det hvite hus.

I likhet med Clintons og Rothschilds, tilslutter pave Frans en økonomisk filosofi som ofte kalles statskapitalisme, men som pleide å bli kalt korporatisme.

Mens ren sosialisme er direkte myndighetskontroll uten mellomledd, tillater korporatisme privat virksomhet, men styrer det via sammenhengende deler av økonomien kalt selskaper.

Beklagelig over det han så på som tvillingens ondskap av kapitalisme og kommunisme,  skrev pave Leo  xiii en leksik ,  Revum Novarum , i 1891 som beskrev katolsk korporatisme. Forutsetningen var at likeverd er en grusom illusjon; folk er lykkeligste når de plasseres i et hierarki ledet av den romersk-katolske kirken.

Konkurranse er åndelig nedverdigende. Derfor må næringsliv, arbeidskraft og staten samarbeide i selskaper. Disse selskapene kontrollerer økonomien ved å sette kvoter, priser og lønn. De regulerer individuell oppførsel for å beskytte den sosiale ordenen og tilsynelatende gir en rettferdig levestandard for alle.

Maktmisbruk ville angivelig bli forhindret av moralsk veiledning og råd fra en romersk-katolsk elite.

Randall Morck og Bernard Yeung oppsummerer korporatisme i en  kapitalisme og -  artikkel med tittelen ” Corporatism and the Ghost of the Third Way .”

“Kirken beskytter sjeler, og må beholde makten over alle saker den anser nødvendig for dette formål, men bør overlate andre saker til prinsen,” skrev de.

“Prinsen beholder makten han anser nødvendig for å styre riket sitt, men andre saker avtar for selskapene. Disse beholder krefter som de anser som nødvendige for å fastsette sine rettferdige lønninger, priser og kvoter, men andre saker avtar for industriene.

“Industriister beholder slike krefter som de trenger for å styre virksomhetene sine, men detaljene avtar for butikksjefene. Disse gir mesterhandlerne oppdrag, men lar dem fortsette med det, og så videre til den laveste arbeideren – som fremdeles er herre i sitt hus, og på grunn av utvilsom lydighet fra sin kone og sine barn. ”

Dette systemet er i utgangspunktet feodalisme i den industrielle tidsalderen, men det er systemet Rådet for inkluderende kapitalisme med Vatikanet prøver å sette opp. Foresatte regulerer “bare lønn, priser og kvoter”, men under den generelle veiledningen av paven og prefekt for Dikasteriet for å fremme integrert menneskelig utvikling.

For å forstå hvordan dette systemet til slutt vil fungere, se ikke lenger enn det kommunistiske .

Selv om Kina er en ateistisk stat med et steinete forhold til den katolske kirken, har kansler for Pontifical Academy of Social Sciences berømmet det kommunistiske Kina som verdens “beste implementering av  katolsk sosial doktrine .”

Helt siden Kinas økonomiske liberaliseringsreformer på 1970-tallet har Kina blitt en blandet økonomi som bruker deler av både kommunistisk og kapitalistisk teori. Politbyrået tillater privat virksomhet, men forvalter det på en lignende måte som det pave Leo  XIII  beskrev i sin økumeniske.

I dag har den katolske kirken forhandlet frem en  hemmelig konkordat  med Kina som gir det erklærte ateistregimet en direkte rolle i utnevnelsen av katolske biskoper. Det har gjort dette i håp om at avtalen vil bane vei for fulle diplomatiske forhold mellom Vatikanet og det politiske byrået til det kinesiske kommunistpartiet.

Sammen kunne disse to maktsentrene legge mye press på og USA for å reformere kapitalismen.

 Sjefredaktør i Philadelphia Trumpet , Gerald Flurry, skrev i ” Hvorfor Bill Clinton fikk Charlemagne-prisen “, at mange “britiske og amerikanske ledere faktisk har bidratt til å bygge en moderne oppstandelse av det hellige romerske riket.”

Da han var president i USA, ønsket Clinton   å bygge opp en makt i Europa og var den som ga Tyskland den amerikanske ildkraften til å erobre statene på Balkan. Og mange av Bill og Hillary Clintons kontakter i  Bilderberg Group  og andre transatlantiske organisasjoner jobber med Vatikanet for å reformere amerikansk kapitalisme til noe mer som Kinas blandede økonomi.

Rådet for inkluderende kapitalisme, Kina-konkordaten og pavens innblanding i amerikansk politikk har alle et felles tema: De er bud for å gjenopprette det hellige romerske riket!

Den uhellige treenigheten av globalistisk kontroll: Vatikanet, London og Washington DC

Bibelsk profeti beskriver en stor kirke i endetiden som har betydelig politisk innflytelse hos «jordens konger». Den har spesiell makt over en union av nasjoner beskrevet i symbolske termer som et “dyr” (Åpenbaringen 17).

Denne beskrivelsen kan bare gjelde for en kirke i moderne historie – en kirke som blander seg i nasjonenes saker og anser seg selv mor til alle – en kirke på linje med det hellige romerske imperiet.

Mange profetier avslører hva denne kirken vil gjøre i tiden rett foran oss.

I Jesaja 47 kaller Gud for eksempel denne kirken for «Babylons datter» og «kongedømmens dame.» Vers 6 i dette kapittelet profeterer at Gud vil overføre sitt folk – når vi snakker om dagens nasjoner som stammer fra det gamle Israel, nærmere bestemt USA og Storbritannia – til denne “kongedømmen” på grunn av deres mange synder.

Katolske ledere inngår økonomiske og politiske avtaler over hele verden for å utslette kapitalen i det frie markedet og dens primære forsvarer – USA. Hvis paven kan bringe Amerikas fiender – utenlandske og innenlandske – inn i en økonomisk allianse mot USA, vil folk lære hva det vil si å være ofre for det Hellige Romerske riket!

Hvis du vil lære hva Bibelen profeterer om Vatikanets konkordater med “jordens konger”, kan du lese Hvem eller hva er det profetiske dyret? , av Herbert W. Armstrong.Dr. Paul Thomas Målrettet Av Medical Board & MSM After Landmark Vaccine StudyForrige Innlegg

Relaterte Artikler

Ingen personvern, ingen eiendom Verden i 2030 Ifølge World Economic Forum

NWO

Ingen Personvern, Ingen Eiendom: Verden I 2030 Ifølge World Economic Forum

HAFHAF15. Desember 2020

Pandeception fra Covid 19 til den nye verdensorden

KORONAVIRUSDOKUMENTARERFALSKE FLAGGNWO

Pandeception: Fra COVID-19 Til Den Nye Verdensordenen (Dokumentar)

HAFHAF10. Desember 2020

Stephen Walroud

STYREKORONAVIRUSFALSKE FLAGGNYHETERNWOPOLITISTAT

Politiker Fra Curaçao Blåser I Fløyta: ‘Vi Blir Utpresset' For Å Innføre Drakoniske Lover Som Alvorlig Begrenser De Grunnleggende Menneskerettighetene

HAFHAF5. Desember 2020

Overlege sier kanadiere som nekter vaksine ikke vil ha "frihet til å bevege seg rundt"

STYREKORONAVIRUSFALSKE FLAGGNWOVAKSINER

Overlege Sier Kanadiere Som Nekter Vaksine Ikke Vil Ha “Frihet Til Å Bevege Seg Rundt”

HAFHAF5. Desember 2020

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.