FDA Og CDC Innrømmer Endelig At Covid-19-Tester Er Feil

2. Desember 2020

De siste månedene har offentlige etater som Centers for Disease Control and Prevention (CDC) og Food and Drug Administration (FDA) stole på Wuhan coronavirus () testresultater for å spore spredningen av pandemien.

av Franz Walker

Men de siste månedene har begge byråer begynt å innrømme at testmetodene de bruker, kanskje ikke er så nøyaktige som de vil at de skal være. De erkjenner at et økende antall såkalte positive testresultater faktisk er falske positive .

Covid 19 tester

FDA Erkjenner At Falske Positive Økninger Når Faktiske Tilfeller Går Ned

3. november ga FDA nye retningslinjer for rask antigenprøving for COVID-19 som anerkjente en høy sannsynlighet for feil resultater . Retningslinjene uttalte at helsepersonell “skulle forvente at noen [falske positive] resultater skulle oppstå.”

For å bedre forstå hvordan testing gjøres, kan du lese denne artikkelen: Fauci States COVID Test har dødelig feil

Disse vil forekomme selv når “veldig nøyaktige” tester ble brukt til å skjerme store populasjoner med “lav forekomst av infeksjon.”

FDA uttalte at nøyaktigheten av raske tester avhenger nesten helt av mengden COVID-19 i befolkningen som blir testet, og sier:

“Når sykdomsprevalensen synker, øker prosentandelen av testresultatene som falske positive.”

Som et eksempel uttalte FDA at en med 98 prosent spesifisitet ville nøyaktig screene “litt over 80% i en populasjon med 10% prevalens.” Dette vil bety at 20 av 100 positive resultater vil være falske positive.

Byrået la til at i en befolkning med bare en prosent prevalens, ville bare 30 prosent av de som testet positivt for sykdommen faktisk ha det.

“Helsepersonell bør ta den lokale prevalensen i betraktning når de tolker diagnostiske testresultater,” understreket FDA.

Forekomsten av COVID-19 har faktisk vært ganske lav i en rekke stater . Det er registrert mellom null og 1,79 prosent i Idaho og 6,4 prosent i Pennsylvania.

I mellomtiden estimerte CDC utbredelsen i New Orleans storbyområde til rundt syv prosent .

FDA beskriver også en rekke ytterligere årsaker til unøyaktigheter ved rask testing. Disse inkluderte krysskontaminering og komplikasjoner ved behandling av prøver i batcher.

CDC Er Enig Med FDA, Setter Også Spørsmålstegn Ved PCR-Tester

CDC har takket FDAs anbefalinger. Den uttalte at antigentester ” ikke er 100% nøyaktige “, og innrømmer at falske positive og falske negative resultater kan forekomme.

“Testresultater for antistoffer skal ikke brukes til å avgjøre om noen kan komme tilbake til jobb,” uttalte CDC og la til at dette også gjaldt skoler, sovesaler og til og med kriminalomsorg.

“Personer som får positive resultater på en antistofftest, men ikke har på COVID-19 og ikke har vært rundt noen som kan ha COVID-19, har sannsynligvis ikke en nåværende infeksjon,” forklarte byrået og uttalte at disse menneskene kan “fortsette med normale aktiviteter.”

CDC hadde allerede gitt lignende retningslinjer i august. Samme måned fant en studie publisert i Journal of Clinical Microbiology at raske tester med 98 prosent spesifisitet brukt i amerikanske skoler kunne resultere i over 800 000 falske positive resultater hver uke .

CDCs bekymringer over nøyaktigheten av koronavirus-testing strekker seg utover den raske antigen-testen.

I november fremhevet det en studie som viste at screening for en enkelt polymerasekjedereaksjon (PCR) test bare fanget rundt 53 prosent av alle positive tilfeller av COVID-19 hos studenter som kom hjem fra college.

Hovedprotokollen for PCR-testing for COVID-19 har i seg selv kommet i tvil etter at en studie som hevdet at PCR-nesepinner hadde 63 prosent følsomhet ikke klarte å gi en fagfellevurdert rapport.

I slutten av november ba en internasjonal gruppe forskere om tilbaketrekking av papiret og kalte det “alvorlig feil med hensyn til dets biomolekylære og metodiske utforming.”

Over hele verden har regjeringer allerede stilt spørsmålstegn ved effektiviteten av PCR-testing. Portugal-domstolen anså nylig metoden som upålitelig . I mellomtiden venter andre juridiske utfordringer med det i Tyskland, Italia, Sveits og Sør-.

Referanser: fda.gov ; wwwnc.cdc.gov ; cdc.gov ; jcm.asm.orgDOJ Endrer Stille Henrettelsesprotokoller, Rydder Veien For Gasskamre, SkyttegrupperForrige InnleggDeja Vu: Svineinfluensavaksinasjonssvindel Fra 1976Neste Innlegg

Relaterte Artikler

Lin Wood advokat

NYHETERAVSTEMMING ER RIGGET

Lin Wood: ‘Bevisene Jeg Har Er Fantastisk! A Day Of Reckoning ‘Kommer

HAFHAF3. Desember 2020

Doj endrer stille henrettelsesprotokoller, rydder veien for gasskamre, skyttegrupper

NYHETERPOLITISTAT

DOJ Endrer Stille Henrettelsesprotokoller, Rydder Veien For Gasskamre, Skyttegrupper

HAFHAF2. Desember 2020

FNs kommunistiske flagg

BIG TECHSENSURKORONAVIRUSFALSKE FLAGGTANKEKONTROLLNWO

FN, Big Tech Og World Economic Forum Lanserer Atferdskontrolleksperiment For Å Øke Overholdelsen Av Vaksine Og Presse Det Kommunistiske Økonomiske Systemet

HAFHAF2. Desember 2020

Lastebilsjåfør Jesse Morgan overførte 288.000 falske stemmesedler fra Ny til Pa

SAMMENSVERGELSENYHETERAVSTEMMING ER RIGGET

USPS Contract Truck Driver Som Overførte 288.000 FRAUDULENTE BALLOTS Fra NY Til PA, Snakker På Presser

HAFHAF2. Desember 2020

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.