Fauci Sier At Du Er En Trussel Mot Folkehelsen Hvis Du Ikke Vil Ha Den Veldig Raske Covid-19-Vaksinen

DET ER HELT UTROLIG AT IKKE TRUMP HAR GITT HAN SPARKEN!

Den største folkehelsetrusselen Amerika står overfor i dag, er ikke Wuhan coronavirus (), ifølge Anthony Fauci . Det er amerikanere som planlegger å nekte Big Pharmas raske eksperimentelle Covid-19-vaksiner .

Når han snakket med The New York Times i et nylig intervju, sutret Fauci over det faktum at titalls millioner amerikanere fremdeles ikke kjøper det han prøver å selge dem, uansett hvor mange ganger han prøver å pøse på det.

Anthony Fauci Evil

Det er faktisk folk der ute, til stor overraskelse for Fauci, som “ikke tror at dette er et problem” – “dette” er plandemien .

Den endeløse fryktmakten produserer tilsynelatende ikke det ønskede resultatet, selv om Fauci tilsynelatende kommer til å fortsette å prøve.

“Til tross for en kvart million , til tross for mer enn 11 millioner infeksjoner, til tross for 150 000 nye infeksjoner om dagen, tror de ikke at det er ekte,” sa Fauci. “Det er et reelt problem.”

Stakkars Fauci. Det må være veldig tøft å komme til den sterke erkjennelsen at du er totalt og fullstendig irrelevant – ingen som tror han er noen, og latteren til nasjonen.

Spar for de med et ekstremt tilfelle av Stockholms syndrom, ingen rasjonelle, kritisk tenkende personer bryr seg om en iota om hva Fauci har å si. Og likevel fortsetter han å si det som om hans meninger betyr noe.

Fauci er omtrent like legitim som de nigerianske prinsene som pleide å sende oss alle e-postmeldinger der de ba om våre banknumre, slik at de kunne sette inn en hemmelig afrikansk arv.

Med andre ord er Fauci ingenting annet enn en svindelartist som utgir seg for å være en folkehelseekspert.

Fauci Sier At Du Får Covid-19 Jab, Ellers Er Du Ikke En Ekte Amerikaner

Når det gjelder det voldsomme presset for å frigjøre Covid-19- i kjerphastighet, hevder Fauci at dette er helt normalt og i tråd med arten av messenger RNA (mRNA) -, som han hevder gjorde det enkelt å produsere jabs i en sak av måneder.

For litt vitenskapelig bakgrunn om mRNA-teknologi, sjekk ut denne artikkelen (og denne også).

Big Pharma-selskapene som har utviklet mRNA-vaksiner for Covid-19, har gjort sin due diligence, insisterer Fauci, og amerikanerne bør ikke engang tenke seg om å ta jabs.

“Innen du får FDA til å anse at dette er en trygg og effektiv , har du fått en uavhengig og gjennomsiktig prosess til å bestemme,” la Fauci til i løpet av gulvet.

“Vi må fortsette å hamre det hjemme, for for gruppen mennesker som er bekymret for prosessen, er prosessen sunn.”

Det er absolutt vår intensjon å holde “hamring” hjemme sannheten om disse vaksinene, som er at de ikke fungerer og ikke er trygge, punktum.

Det er ingen legitime vitenskapelige bevis som støtter dem, og bare tomme løfter fra vaksineselskaper som bare er fokusert på fortjeneste.

Alle som tror noe annet, har hodet dypt begravet i sanden av kognitiv dissonans fordi sannheten er der ute for de som er interessert i det.

De som ikke er det, vil være de som står rett opp for å få Trump-Fauci-jab når de er klare til å “kraftig distribueres” av i varpshastighet.

“Det eneste teoretiske konseptet / datamodellen om” flokkimmunitet “ble oppfunnet av disse menneskene for å finne rettferdiggjørelsen for å vaksinere mennesker som ikke er i fare for et patogen eller sykdom,” skrev en Zero Hedge-kommentator og bemerket at selve grunnlaget for Religion Vaksiner er alvorlig feil.

“Hvis du ikke får jabben, er du en bestemor-myrdende, asymptomatisk superspreder,” skrev en annen og spekulerte i hvilken type propaganda vi alle kan forvente når jabs er løslatt. “Se hvordan det fungerer?”Kommunistisk Kina-Diktator Xi Jinping Etterlyser Et Globalt QR-Kodesystem For Menneskelig SporingForrige InnleggWHO-Direktør Går Som Full Kommunistisk Diktator: COVID-Restriksjoner Vil Fortsette Selv Etter VaksineNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Ghebreyesus er ikke en medisin, men han er en kommunistisk terrorist

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGSTOR TILBAKESTILLINGNYHETER

WHO-Direktør Går Som Full Kommunistisk Diktator: COVID-Restriksjoner Vil Fortsette Selv Etter Vaksine

HAFHAF24. November 2020

Kommunistisk Kina-diktator Xi Jinping etterlyser et globalt Qr-kode menneskelig sporingssystem

STOREBRORKONTAKT SPORINGKORONAVIRUSFALSKE FLAGGSTOR TILBAKESTILLINGNWO

Kommunistisk Kina-Diktator Xi Jinping Etterlyser Et Globalt QR-Kodesystem For Menneskelig Sporing

HAFHAF23. November 2020

Lord Sumption dommer høyesterett

STYREKORONAVIRUS

Storbritannias Høyesterettsdommer Slår ‘Totalitære' COVID ‘Kontrollfreaker' I Regjeringen

HAFHAF23. November 2020

Qantas Ceo Covid 19 Vaksinasjon obligatorisk for internasjonale reiser

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGPOLITISTATVAKSINER

Qantas Administrerende Direktør: Covid-19 Vaksinasjon PÅFULDT For Internasjonale Reiser

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.