The Great Reset Er Bare Et Annet Navn For Den Nye Verdensorden

Amerikas økonomi kan ikke overleve en ny låsing – og kulten ‘Global ' vet det

av Brandon Smith

Den amerikanske økonomien har vært på randen av sammenbrudd i minst et tiår, helt siden styrten i 2008 og den påfølgende eksplosjonen i fiat-stimulans fra Federal Reserve.

Amerikas økonomi kan ikke overleve en ny låsing - og den 'globale tilbakestillingen' Cult vet det Klaus Schwab Sitat Tilbakestill verden

Mens vanlige medier alltid har hevdet at sentralbankfolk “reddet” oss fra en annen stor depresjon, var det de faktisk gjorde, satt oss opp for et langt verre scenario – en stagflasjonær implosjon av samfunnet vårt.

Her er det primære problemet: Ved å injisere billioner av bailout-dollar i systemet forhindret Federal Reserve økonomien i å gå gjennom sin naturlige rensesyklus.

Denne syklusen ville ha vært smertefull for mange, men overlevende, og den ville ha fjernet store mengder overskuddsgjeld, parasittiske selskaper som produserer lite eller ingenting av bruk, samt mange giftige eiendeler uten legitim verdi.

For at et virkelig fritt marked skal fungere, må svake eller korrupte elementer få svikt og dø. I stedet holdt sentralbanker over hele verden og mest fremtredende Fed alle disse destruktive elementene på livsstøtte.

Dette har skapt det som tilsvarer en “zombieøkonomi:” et system som trenger konstant utenfor (stimulus) for å kunne fortsette fremover. I ferd med å holde zombieselskaper og andre deler av kroppen i live, blir sunne deler av økonomien, som småbedrifter, fortært.

Zombieøkonomien er imidlertid svært skjør. Alt som trengs er ett eller to store sjokk for å få det ned, og i det øyeblikket dette skjer vil hele fasaden gå i oppløsning og etterlate publikum i panikk og uorden. Dette er hva som skjer akkurat nå i 2020, og det vil bli mye verre i 2021.

Redningsaksjoner oppmuntrer til og belønner usunn økonomisk atferd, og det er grunnen til at statsgjeld, bedriftsgjeld og forbruksgjeld nylig har nådd historiske høyder. Når hver søyle i økonomien er belastet med gjeldsvekten, har enhver ustabilitet muligheten til å bringe alle disse søylene ned samtidig.

The Federal Reserve viste oss til en økonomisk tidsinnstilt bombe, og Fed er i seg selv mer som en selvmordsbomber enn noen form for regnskapsåret frelser.

“Great Reset”

Jeg hørte først begrepet “global tilbakestilling” eller “stor tilbakestilling” tilbake i 2014/2015. Jeg skrev en artikkel om hvordan tilbakestillingen faktisk var en langsiktig prosess i artikkelen min The Global Economic Reset Has Begun . Christine Lagarde var leder av IMF den gang, og hun nevnte det kort i flere intervjuer.

Ultimate Proof: Covid-19 ble planlagt å innlede den nye verdensorden

Jeg noterte det mentalt fordi det virket plantet inn i diskusjonen veldig vanskelig, som om det var skrevet. Jeg hørte det sjelden nevnt i mange år etter det. Når vi kommer ned i sosialt og økonomisk kaos i 2020, ser jeg uttrykket som brukes overalt i media og av globalister .

I løpet av det siste tiåret har globalistiske institusjoner kommet med en rekke setninger som ser ut til å referere til et verdensomspennende planlagt og dramatisk skifte i det menneskelige samfunnet en gang i nær fremtid.

Den “store tilbakestillingen” er bare en annen setning for “den nye verdensorden .” Det er viktig å forstå at tilbakestillingen disse menneskene snakker om faktisk har blitt konstruert og iscenesatt i mange år.

Dette er ikke noe som bare dukket opp i 2020 – de har snakket om det siden i det minste 2014. Og før det snakket de om den nye verdensorden, og “multilateralisme”, og “den multipolare verdensorden”, og Agenda 2030 osv.

Tilbakestillingen er katalysatorfasen for en agenda som har vært i arbeid i lang tid nå. Målet, som de åpenbart har innrømmet mange ganger, er å sentralisere hele kloden i en monetær struktur, en svært gjensidig avhengig og sosialisert økonomi, og til slutt et ansiktsløst og ikke-ansvarlig styrende organ.

En av de største hindringene for å fullføre tilbakestillingen og dannelsen av den nye verdensorden har vært frihetsinnstilte befolkninger over hele planeten – mest av alt, de frihetsinnstilte menneskene i Amerika.

USA må destabiliseres eller elimineres; den gamle verdensorden må bringes ned før den nye verdensorden kan innføres.

Folket må bli slått ned og desperat, slik at når globalistene tilbyr “tilbakestilling” som løsningen, vil folket gjerne akseptere det uten tvil – rett og slett fordi de vil at den økonomiske smerten og usikkerheten skal stoppe.

En vanlig uttalelse fra fra Klaus Schwab på World Economic Forum til den nåværende statsministeren i Canada, Justin Trudeau, er at koronaviruspandemien er den “perfekte muligheten” for å utløse den “store tilbakestillingen”.

Som globalisten Rahm Emanuel er kjent for å innrømme, er det i krise muligheter til å gjøre ting du ikke var i stand til å gjøre før.

Med andre ord, når folk får panikk i møte med en krise, blir de lette å manipulere. Og hvis en krise ikke skjer naturlig, hvorfor ikke lage en krise fra luften og bruke den til å forårsake panikk?

Skriv Inn De Økonomiske Låsingene …

De lockdowns har ikke bare vist seg å gjøre noe for å stoppe spredningen av coronavirus , men de er også et klart angrep på det som er igjen av vårt økonomiske system. Spesielt småbedriftssektoren blir sløyd da mer enn 60% av de som stengte under den første nedlåsingen ikke kunne gjenåpne .

Små bedrifter gir mer enn halvparten av all sysselsetting i USA. Når de kollapser, vil den amerikanske økonomien ikke ha noe igjen bortsett fra de store boksene som Fed ga livsstøtte for over et tiår siden.

Ekte arbeidsledighet, som allerede er på 26% , vil skyte i været ytterligere hvis en annen nasjonal nedlåsing iverksettes. Den raske kollapsen i USAs økonomi vil være sikret, og den “store tilbakestillingen” kan starte.

I det minste er det det globalistene ønsker at skal skje …

Med det amerikanske presidentvalget som nå er omstridt , er det vanskelig å si hvordan de neste månedene vil spille ut i detalj. Som jeg har påpekt siden juli, er et omstridt valg det beste mulige scenariet for globalistene fordi det skaper en Catch-22 situasjon :

  1. Hvis Trump blir sittende, vil den politiske venstresiden beskylde ham for å tilbringe seg presidentskapet, og det vil være masseopptøyer i gatene. Konservative vil bli fristet med ideen om å bringe inn krigslover for å undertrykke opprørere, og slike tiltak vil undergrave strømmen av den amerikanske økonomien og føre til at den skjøre strukturen imploderer.
  2. Hvis Biden går inn i Det hvite hus, vil han prøve en nivå 4-låsing som ligner på låsingene vi har sett i Australia, Frankrike, Tyskland og Storbritannia. kanskje enda verre. Økonomien vår vil smuldre opp, de konservative vil gjøre opprør, og Biden vil prøve krigsrettslige tiltak.

Uansett får globalistene krisen, og derigjennom muligheten.

Å Overleve Lockdowns Og Avskrekke Globalistene

Men det er her ting blir mindre sikre for elitene. Hvis frihetsinnstilte amerikanere organiserer umiddelbart for og gjensidig hjelp, kan vi deaktivere Catch-22 .

Hvis vi sørger for vår egen sikkerhet i våre egne , vil det ikke være noen begrunnelse for Trump å innføre krigsrett. Samfunnssikkerhet er en fantastisk avskrekkende virkning mot venstresidige opprør og plyndring, og grunnleggende økonomisk handel kan fortsette.

I forlengelse av dette, hvis vi organiserer vår egen samfunnssikkerhet og lokaliserer økonomiene våre med byttehandel og handel, fungerer vi også som en avskrekkende virkning for Biden og alle ideer han måtte ha om å håndheve nasjonale lockdowns.

Poenget er at vi ikke kan la globalistene diktere vilkårene for krisen. Vi må handle for å endre spillereglene.

Tilbakestillingen er ikke en naturlig uunngåelighet, den er en ulempe, en felle. Uansett hvor ille krisen i nasjonen vår blir, er det folket – nemlig det frihetsinnstilte folket – som vil bestemme fremtiden, ikke globalistene. Planen deres er avhengig av vår panikk.

I stedet for panikk, la oss vise dem en enhetlig front og en egen plan.Bombshell! Her Er En Video Av Dominion Director, Eric Coomer, Som Forklarer Til Valgtjenestemenn Hvordan Man Bytter StemmeForrige InnleggPennsylvania Helsesekretær Dr. Levine Utsteder En Natt Suspensjon Av Salg Av Alkohol Startende Natt Før ThanksgivingNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Ghebreyesus er ikke en medisin, men han er en kommunistisk terrorist

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGSTOR TILBAKESTILLINGNYHETER

WHO-Direktør Går Som Full Kommunistisk Diktator: COVID-Restriksjoner Vil Fortsette Selv Etter Vaksine

HAFHAF24. November 2020

Kommunistisk Kina-diktator Xi Jinping etterlyser et globalt Qr-kode menneskelig sporingssystem

STOREBRORKONTAKT SPORINGKORONAVIRUSFALSKE FLAGGSTOR TILBAKESTILLINGNWO

Kommunistisk Kina-Diktator Xi Jinping Etterlyser Et Globalt QR-Kodesystem For Menneskelig Sporing

HAFHAF23. November 2020

John Kerry Shhh

STOR TILBAKESTILLINGNWO

John Kerry Sier Stor Tilbakestilling Er Nødvendig For Å Stoppe Veksten Av Populisme

HAFHAF22. November 2020

The Great Reset vs.  Den store oppvåkning

DEEP STATESTOR TILBAKESTILLING

The Great Reset Vs. The Great Awakening – Grand Battle Tar Plass Akkurat Nå For Fremtiden For Amerika Og Den Frie Verden

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.