Scott Atlas Om COVID-19 Nedleggelser: ‘Den Eneste Måten Dette Stopper Er Hvis Folk Reiser Seg’

HAFHAF19. November 2020

Scott Atlas, det eneste tilregnelige medlemmet av Trumps taskforce for koronavirus, har kommet med en ekstraordinær uttalelse som svar på feltmarskalk Whitmers beslutning om å innføre en brutal ny låsing mot Michigan.

“Den eneste måten dette stopper på er hvis folk reiser seg,” sa Atlas.

Med andre ord vet Atlas løsningen på falsk vitenskap og fascisme er opprør. Ting har gått for langt. Han har prøvd et rasjonelt argument. Han har prøvd å vise at massiv testing gir et forvrengt og falskt bilde av sannheten – og sannheten er at det ikke er fare for å leve ute i det fri og gå på jobb og samle seg i grupper og gå tilbake til den gamle normalen.

Scott Atlas

Jeg har brukt ni måneder på å bevise det fra alle viktige vinkler.

Jeg håper i helvete de få hundre tusen Trump-supporterne eller flere som samlet seg i DC i forrige uke, forstår dette fullt ut.

Et sentralt element i oppveksten er: LEV UT I ÅPEN. ÅPNE ØKONOMIEN HVER SOM DU KAN. Tvinge dikterne til å arrestere noen få millioner mennesker. DE MÅ TA TILBAKE. OVERWELM BASTARDS.

I mellomtiden babler “nasjonale ledere” Trudeau og om å installere en ny verdensorden og en stor tilbakestilling. Kapitalismen er ferdig; vi trenger et annet system; ulikhet må løses; noen nasjoner forsvinner og andre dukker opp, sier Macron. Hva? Han utfordrer Biden til det globale mesterskapet i gobbledygook. Jeg vil se de to live, i en intim samtale. Brrzzzzip fnfrgy givfsgt … faktisk … ghdfert hgnjto …

De store nyhetsnettverkene sier stadig at Biden er valgt som president. Oversettelse: “Hvis vi tok feil om hvem som vant valget, hvis folk finner ut at vi snudde sannheten opp ned, er vi ferdige. Vi vil kollapse. Hvem kan vi skylde på? Edison Research? Associated Press? VI ER Associated Press. Ikke mer Scarsdale, ikke mer Chappaqua, ikke mer Beverly Hills. Vi skal pumpe bensin i Death Valley … ”

Bidens 'tilbakestilling' vil fjerne amerikanerne frihet, penger:

Frankrike, Tyskland og Storbritannia låser seg igjen. Den amerikanske pressen dekker ikke store COVID-protester i . Hva med en ny og forbedret OCCUPY-bevegelse?

Ta folkemengdene til Downing Street 10 og andre hovedkvarter for nasjonale ledere. Leir ut. Rundt bygningene. Flere og flere opprørte borgere vil dukke opp i dagene og ukene fremover. Millioner.

Flere kvinner må være foran i denne bevegelsen. De skaper et helt annet problem for myndighetene. For eksempel har mødre ledet siktelsen mot vaksinatørene som har injisert autisme i barna sine .

En rapport fra en observatør på bakken i India:

“Alle er livredde, bortsett fra de fattige, som enten ikke har TV eller ikke ser på nyhetene hvis de har en. Historien fra landsbyene i India er fortsatt den samme – Nei, ingen korona i landsbyen min. Nei, ingen er syke med noe annet heller. I Delhi, men du trenger bare å ha en tett nese, for å få deg testet og være koronapositiv … “

Den blokkerte nese-pandemien.

CBSs 60 minutter gikk til fjellet og den store fredsmakeren, Barack Obama, for hellige visdomsord og sidelengs kommer på Trumps hode.

Obama:

Jeg tror at det har vært denne følelsen de siste årene at bokstavelig talt alt går og er berettiget for å få makt. Og det er ikke unikt for USA. Det er sterke menn og diktatorer over hele verden som tror at jeg kan gjøre hva som helst for å holde meg ved makten.

“Jeg kan drepe mennesker. Jeg kan kaste dem i fengsel. Jeg kan kjøre falske valg. Jeg kan undertrykke journalister. Men det er ikke den vi skal være. Og et av signalene jeg tror at Joe Biden trenger å sende til verden, er at nei, de verdiene vi forkynte, og vi trodde på og abonnerte på, tror vi fortsatt. ”

Hvor er Obama i disse dager? Jeg trenger ham. Han er et mye bedre mål enn Trump. Obama er andelen og omsorgen vi alle er i denne sammen helgen av rettferdighet for alle. Han går distansen.

For eksempel – The [politically Left] Guardian, 9. januar 2017, “Amerika kastet 26 171 bomber i 2016; for en blodig slutt på Obamas regjeringstid:

“… bare i 2016, slo Obama-administrasjonen minst 26.171 bomber. Dette betyr at det amerikanske hver dag i fjor sprengte stridende eller sivile utenlands med 72 bomber; det er tre bomber hver time, 24 timer i døgnet. ”

“Mens de fleste av disse luftangrepene var i Syria og Irak, regnet også amerikanske bomber over mennesker i Afghanistan, Libya, Jemen, Somalia og Pakistan. Det er sju muslimske majoritetsland. ”

“Obama autoriserte over ti ganger flere droneangrep enn George W. Bush, og malte automatisk alle menn i militær alder i disse regionene som stridende, noe som gjorde dem til et rettferdig spill for fjernstyrt drap.”

President Obama har hevdet at hans utenlandske militære opplevelser er lovlige i 2001 og 2003 autorisasjoner for bruk av militærmakt vedtatt av Kongressen for å gå etter al-Qaida. Men dagens kriger har lite eller ingenting å gjøre med de som angrep USA 11. september 2001. ”

Og så var det den lille tingen der Obama og Hillary traff Libya med massive bombekjøringer og gjorde det til et mislykket nasjonens terrormareritt.

Men 60 minutter må ha Obama, for å komme med nedsettende kommentarer om Trump og sementere Joe Biden som neste president.

På en annen front, hva er reaksjonen til New York-bor på månedene av låsingstiltak som de to sosiopatene, borgermester Bill De Blasio og guvernør Andrew Cuomo, løsnet? Er innbyggerne i “byen som aldri sover” (Sinatra) fortsatt i en New York State of Mind (Billy Joel)? Tydeligvis ikke.

NY Post, 14. november: “Ny statistikk avslører massiv NYC-utvandring blant koronavirus, .” “Mer enn 300 000 New York-borgere har reddet Big Apple de siste åtte månedene, viser ny statistikk.”

“Flukten fra New York drives ikke bare av koronavirusproblemer, men også økonomiske bekymringer, skolekaos og økende kriminalitet, sier eksperter.”

Den største byen i verden, redusert til en oppstyrt øde psykeavdeling. Med tapet i skatteinntekter, kan ikke indianerne kjøpe det tilbake for $ 24.

Det som er kjøpt er en falsk historie om et falskt virus .

Mennesker, steder og planer blandes om midt i COVID-hoax . Hustlers, con artister og galne prøver å utnytte oss til deres nye normale. Vi trenger ikke det.

Vi trenger ikke en ny valuta, eller den “kinesiske modellen” for atferdsmodifisering, eller en vinter med lockdowns, eller en gammel Delaware-mann som ikke kan tenke rett i det ovale kontoret, eller masker eller restauranter med bare takeaway, eller hengivne fra Church of the Germ, eller nyhetsnettverk som er PR-byråer for Det demokratiske partiet, eller en million flere virksomhetsnedleggelser og konkurser og selvmord.

Jeg fortalte deg i forkant av valget at vi med Trump får glitter av lys, men med Biden-planen er det hele mørket.

Kan noe slikt skje? Biden blir installert som neste president; og så, noen måneder senere, avslører en sivil sak at ja, faktisk ble avstemmingen snudd. Tenk på det. Månen kommer opp om morgenen og solen kommer opp om natten.

“I dag ble det avslørt at Biden-Harris-billetten tapte valget med tre millioner stemmer. Trump vant med 320 valgkollegestemmer … ”

Halvparten av landet ville komme til Washington DC for det møtet.

En leser skrev og hevdet at artiklene mine om valget er “splittende”, når vi skulle gå over til Biden som neste president.

“Divisive” er et merkelig ord. Det blir ofte brukt for å hevde at det er i alles interesse å dekke over en forbrytelse.

Hvis jeg begikk en alvorlig lovbrudd, og som en straff fant meg selv å studere et høyskolekurs i statsvitenskap, ville jeg stille et spørsmål den første dagen: Hvis det å fortelle sannheten fører til konflikt, bør du a) lyve eller b) fortelle sannheten? Og vi bruker et år på å svare på spørsmålet.

Hvis millioner av tilfeller av COVID-19 kan forfalskes fordi det aldri noen gang ble bevist noe nytt ; og fordi testen for det er svindel på flere nivåer, selv om du antar at det finnes et virus ; å fikse et valg er å gå i parken.

I innenrikspolitiske nyheter sier flere NY-sheriffer at de ikke vil håndheve regjering Cuomo sin ordre om å begrense hjemmesamlinger til 10 personer for Thanksgiving.Newsom Dinner Image

Fotografiet som fanger den politiske klassens lyverige hykleri: Newsom middagsbilde – En lov for meg og en annen for deg.

Jeg vil se at en lensmann går helt ut – hjemmeinvasjon, politiet står rundt middagsbordet der 14 mennesker nyter måltidet. Video. Politiet kutter i kalkunen for å se etter en eksplosiv enhet. Mor og far satte i mansjetter. Bestemor Wilma, 90 år, henter en tallerken med tranebærsaus og kaster den til en politimann.

Video lagt ut på nettet. 14 millioner visninger på en time. Borgernes opprør. En marsj mot guvernørens herskapshus.

“… Andre marsjer har skjedd i ni stater med COVID-begrensninger. Folk kaster kalkunbein hjem til guvernørens hjem. De kaller det Thanksgiving Revolt. Det får fart. Folk roper: VI ER ØKONOMIEN, VI KOMMER TILBAKE TIL ARBEIDET, AMERIKA ER IKKE REDD. Hvordan ser været ut, Jill? ”

“Det regner kalkuner, Bob.”

“Ja, det har regnet kalkuner i ni måneder nå. Fauci, Birx, Redfield, … Ups, my bad. I Washington sa den valgte presidenten Biden at det er på tide å kreve inn den moralske gjelden som president Trump har samlet. Ingen er helt sikre på hva han mente.

“Stående ved siden av ham på en kort pressekonferanse, prøvde tidligere president Obama å avklare Bidens bemerkning, men han brøt ut midt i en setning og ga opp, og gikk over til bemerkninger om islams profet, Jesus Kristus, Buddha, forskjellige hinduer guddommer, og behovet for at alle amerikanere skal komme sammen og få sine nyheter fra kvalifiserte kilder … ”

“Det ville være oss, Bob. Hva er dine kvalifikasjoner? “

“Jeg gjorde voiceovers for brukte bilannonser. Hva med deg, Jill? ”

“Jeg var tredje nummer to i Miss Peek-a-Boo modellering og talentsøk på fylkesmessen i East Wumfield.”

“Og … vi får sparken. ÅPNE ØKONOMIEN! GÅ TILBAKE TIL ARBEIDET! SKRU REGJERNE! ”

Scott Atlas og effektiviteten til lockdowns, sosial distansering og lukking:

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.